Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 ειδα το πρωτο και παω για το 2ο! Απο ποιοτητα ειναι νταξει! Δεν ειναι HD αλλα το βλεπεις ανετα! Πολυ εισαγωγικο το 1ο επεισοδιο!
gatokoritso Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Το πρώτο θα το κατεβάσω όπως και δηποτε για τα υπόλοιπα θα κρατήσω χαρακτήρα
dekulinkgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Πάντως βλέπω 400mb οπότε λογικά η ποιότητα θα είναι κακή. Τα έχει δει κανείς; Kοιτα οπως λενε τα παιδια και πιο πανω το βλεπεις ανετα.Εβαλα λιγο να δω πως ειναι η ποιοτητα αλλα πλεον εχω συνηθισει ολες τις σειρες σε 720p τουλαχιστον οποτε πιστευω πως θα κρατηθω και δεν θα τα δω.
EKTELESTES Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 +1 και από μένα για την ποιότητα του πρώτου. Μια χαρά!
coffeex Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 δεν ψήνομαι γμτ να δω SD... Μια από τα ίδια. Αυτή τη σειρά δεν είναι να την δεις σε SD παρά μόνο σε HD. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 την βλεπεις τωρα για την καυλα και την περιεργεια και οταν βγει σε 720/1080 την βλεπεις για να προσεξεις τις λεπτομερειες! Μολις τελειωσα και το 4ο! 1
coffeex Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Μολις τελειωσα και το 4ο! Χωρίς να δώσεις spoiler, τα σπάνε;
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Γενικα μεχρι τωρα μου φανηκαν αρκετα διπλωματικα επεισοδια αν και δειχνει οτι ετοιμαζει το εδαφος για το μελλον
king2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Γενικα μεχρι τωρα μου φανηκαν αρκετα διπλωματικα επεισοδια αν και δειχνει οτι ετοιμαζει το εδαφος για το μελλον Ετοιμάζει το έδαφος για το 9 επεισόδιο.Το μάθαμε το μοτίβο τοσα χρονια 8
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 ναι αλλα αυτη τη φορα παρα ειναι Ερωτηση για οσους εχουν διαβασει το βιβλιο Στο 1ο επεισοδιο που ειναι ο Τζειμι με τη Σερσει διπλα στο πτωμα του Ταιγουιν στο βιβλιο δεν πηδιοντουσαν ή θυμαμαι λαθος? Δεν ειναι spoiler αλλα καλου κακου το βαζω Με τις πετρες στα ματια ο Ταιγουιν μου θυμισε το πινακα με το κακο στο Ghostbusters
Norone92 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 ναι αλλα αυτη τη φορα παρα ειναι Ερωτηση για οσους εχουν διαβασει το βιβλιο Στο 1ο επεισοδιο που ειναι ο Τζειμι με τη Σερσει διπλα στο πτωμα του Ταιγουιν στο βιβλιο δεν πηδιοντουσαν ή θυμαμαι λαθος? Δεν ειναι spoiler αλλα καλου κακου το βαζω Με τις πετρες στα ματια ο Ταιγουιν μου θυμισε το πινακα με το κακο στο Ghostbusters Όχι, δίπλα στου Joffrey ήταν στο βιβλίο. Σήμερα δεν είναι Πάσχα, είναι Χριστούγεννα! Μεγάλο δώρο. Τα ξεκινάω τώρα
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Α οκ!! Μπερδεψα τους θανατους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα