Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορεί κανείς να βρεί αυθεντικούς πίνακες ελλήνων ζωγράφων , νέων και παλιών για να αγοράσει online;

Υπάρχουν μεμονωμένα site τέχνης πχ culture,gr, lifo.gr το athensweekly.gr αλλά και κάποιες αυτόνομες σελίδες καλλιτεχνών πχ το παρακάτω link είναι μια ιστοσελίδα που μου αρέσει για το σχέδιο και τους πίνακες ζωγραφικής elenakorre.gr αλλά και κάποια μουσεία πχ το ηρακλειδών http://www.herakleidon-art.gr/  αλλά δεν μπορώ να βρώ μια συνολική αγορά της ελληνικής ζωγραφικής για να αγοράσει κάποιος online.

Δημοσ.

Στην καλών τεχνών κάνουν κάθε χρόνο έκθεση των σπουδαστών. Και μπορείς να αγοράσεις αν θες. Είχα πετύχει στο Σύνταγμα πρόπερσι που έγινε εκεί η έκθεση. Εγώ έχω πουλήσει μόνο κατά παραγγελία πίνακά μου (δεν είμαι ζωγράφος απλά μου τον παρήγγειλαν) οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.  Πάντως όσοι ζωγράφοι ξέρω, μέσω εκθέσεων ό,τι πουλήσουν και μέσω παραγγελίας. 

Δημοσ.

Στην καλών τεχνών κάνουν κάθε χρόνο έκθεση των σπουδαστών. Και μπορείς να αγοράσεις αν θες. Είχα πετύχει στο Σύνταγμα πρόπερσι που έγινε εκεί η έκθεση. Εγώ έχω πουλήσει μόνο κατά παραγγελία πίνακά μου (δεν είμαι ζωγράφος απλά μου τον παρήγγειλαν) οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.  Πάντως όσοι ζωγράφοι ξέρω, μέσω εκθέσεων ό,τι πουλήσουν και μέσω παραγγελίας. 

Σε γκαλερί δεν μπορείς να βρεις?

Δημοσ.

ναι, και σε γκαλερί. Αλλά -προφανώς- όχι τύπου Bizart (έχει απομιμήσεις, δεν ξέρω αν έχει και αυθεντικούς). 

Πολλοί ζωγράφοι έχουν ατελιέ που κάνουν και εκθέσεις (τύπου γκαλερί) οπότε τσέκαρε στο ίντερνετ και για κάτι τέτοιο. 

δύο site: http://www.eshop-art.gr/el/component/virtuemart/1-%CE%91%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC.html?vmi=0

http://www.erga-texnhs.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=2&lang=el

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SITE ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΞΙΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ..ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΣ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ.

ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

post-447853-0-94272100-1497518560_thumb.jpeg

post-447853-0-84753600-1497518587_thumb.jpeg

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SITE ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΞΙΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ..ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΣ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ.

ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Tα 100 χιλιαρικα τα πιανει για πλακα!

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζεται καποιο site να μαθω πληροφοριες?Το εβαλα στο google σαν φωτογραφια αλλα δεν με βοήθησε.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει στο σπίτι μου ένας πίνακας. Ο ζωγράφος υπογράφει "Δούκας " και φαίνεται και 1 Ι , μπροστά αλλά δεν είμαι σιγουρη. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι γνωστός και αν υπάρχει περίπτωση να αξίζει ο πίνακας.???

Spoiler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...