skiabox Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εχω αγοράσει 2 εξωτερικά monitors και τα έχω συνδέσει πάνω στο macbook pro 15 retina 16gb 2013 (το μοντέλο δηλαδή με την ξεχωριστή κάρτα γραφικών). Το μόνο που κατάφερα μέχρι τώρα είναι (έχοντας ανοικτό το macbook pro πάντα, δηλαδή χωρίς να κλείσω το καπάκι εν ώρα λειτουργίας) ένα απλό mirroring. Δηλαδή ότι κάνω στο macbook pro το βλέπω να γίνεται και στις 2 οθόνες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιηθούν οι οθόνες αυτές ως προέκταση του desktop? Για παράδειγμα να έχω έναν text editor μόνο στην 1η οθόνη και ένα video player app στην 2η οθόνη. Ευχαριστώ.
basilis5 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 πρεπει να γινεται απο εδω http://www.ehow.com/how_6796244_extend-over-two-monitors-mac.html
skiabox Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ.Πολύ ωραίες οδηγίες και όντως δουλεύω τώρα και στα 2 monitors. 1
wantone Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν επιτρεπεται πια μονιτορς εχεις παρει και με τι τυπο καλωδιο τα συνδεεις; Ψαχνω ενα φθηνο αλλα ποιοτικο μονιτορ για ενα retina 13 extended desktop.
skiabox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εχω δύο samsung S27C750 τα οποία συνδέονται με δύο καλώδια από mini port σε hdmi μάρκας belkin. Το macbook pro έχει δύο τέτοιες θύρες οπότε μέχρι δύο monitors είσαι καλυμμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα