Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το virtual surround εχει το σκοπο του. Εχω ενα ζευγαρι Coss porta pro φορητα ακουστικα τα οποια ειναι τα μοναδικα στην κατηγορια τιμης τους με 3D/virtual surround ηχο και εχει τεραστια διαφορα απο τα απλα Senheiser που εχω στην ιδια κατηγορια τιμης. Σου μιλαω απο την πλευρα του οτι παιζω παρα πολυ στα φορητα μου και εχει αλλο ηχο το Χ παιχνιδι με τα Porta pro και εντελως διαφορετικο (και αχρωμο και μη possitional) ηχο τα senheiser. 

Τσιμπα λοιπον ενα ζευγαρι ακουστικα gaming που εχουν αποδεδειγμενα (διαβασε κανα review) καλη εφαρμογη στο 3d/ virtual surround sound και δεν θα χασεις. 

Tα εφε κτλ ακουγονται πιο cinematic στα surround sound αλλα δεν εχει να κανει με το οτι ειναι καλυτερα. Και με τα stereo ακους τα βηματα απο ολες τις κατευθυνσεις και το καταλαβαινεις εξισου καλα. Αλλωστε και τα surround sound headsets ειναι stereo και με λογισμικο γινονται surround sound. Υπαρχουν free λογισμικα που σου κανουν surround sound προσομοιωση σαν αυτο της Razer.

Ειναι καλυτερα για ταινιες και για παιχνιδια με εφε κτλ αλλα στα competitive games οπως Quake, Counter Strike δεν εχει καμια διαφορα. Ισως ειναι και καλυτερα τα stereo μην σου πω. Στο τελος ειναι θεμα preference του καθενος.

Τωρα γι αυτο που λες για τα sennheiser ισως να μην ειναι gaming headset αυτα που εχεις και ειναι headphones (για μουσικη). Τα headphones δεν εχουν υψηλο μπασο οπως τα headset αλλα εχουν κρυσταλλινο ηχο στα μεσαια και ψιλα...

Αμα παρεις τα ιδια ακουστικα με surround και stereo (πχ Siberia V2 με καρτα 7.1 και χωρις) η διαφορα στην τελικη ειναι οτι το surround ειναι πιο εντυπωσιακο οταν ακους εκρηξεις κτλ Απο αποψη ποιοτητας κτλ ειναι ακριβως το ιδιο και μπορει και λιγο χειροτερη στο surround γιατι μπορει να αλλοιωνεται (στο ελαχιστο) o ηχος απο την επεξεργασια του software.

Επεξ/σία από Haris San
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...