Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρε το rival. Το siberia v2 λεμε ειναι στερεο. Το 7.1 εχει 120 ευρω

To rival θα παρω. 72Ε εχει το siberia v2 στο μαγαζι της steelseries και 88Ε εχει το siberia v2 usb που εχει την 7.1 καρτα. Αξιζει την διαφορα;

Δες και αυτό σε πιο οικονομικό αν σε ενδιαφέρει. τα έχω και ειμαι πολύ ικανοποιημένος http://www.plantronics.com/us/product/gamecom-780

Αυτο εχει virtual surround;

Δημοσ.

To rival θα παρω. 72Ε εχει το siberia v2 στο μαγαζι της steelseries και 88Ε εχει το siberia v2 usb που εχει την 7.1 καρτα. Αξιζει την διαφορα;

Αυτο εχει virtual surround;

Ναι. Εαν δεν είσαι professional gamer ή μανιακός με τον ήχο θα σε ικανοποιήσει απόλυτα το virtual surround αλλιώς πας σε πανάκριβα 5.1. Πολύ καλή τιμή,ελαφρύ και ανθεκτικό.

το έχω 1+ χρόνο απόλυτα ικανοποιημένος ορίστε και τα mode του απο το pc μου.

bejo0.jpg

• Like 1
Δημοσ.

με εψησες τωρα, αλλα εχω κακες εμπειριες απο τα προηγουμενα plantronics μου

ειναι ανετο ή μετα απο καμια ωρα αισθανεσαι το κεφαλι σου να βαραινει και τα αυτια σου να καιγονται;

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται εκει που εχει τα 2 σιδερα στο πλαι οτι θα παιζει περα δωθε :\

Τα μεταφορικα?? Στελνουν ελλαδα?

Δημοσ.

παίζουν αλλά επίτιδες για να προσαρμόζονται στην κλίση του αυτιού και του κεφαλιού.

Εγω τα αγόρασα απο το amazon http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0079G2Y52/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers σε προσφορά τότε αλλά υπάρχουν και στο skroytz

hands on εδω

http://www.youtube.com/watch?v=vfHhNcrPLgA

Να σημειώσω οτι στα προτείνω σαν πολύ καλό Value for money.

Εγω νιώθω ελαφριά πίεση μετά απο την ώρα. Τα αφαιρώ λίγο και μετά είναι πάλι οκ.

Δημοσ.

παίζουν αλλά επίτιδες για να προσαρμόζονται στην κλίση του αυτιού και του κεφαλιού.

Εγω τα αγόρασα απο το amazon http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0079G2Y52/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers σε προσφορά τότε αλλά υπάρχουν και στο skroytz

hands on εδω

http://www.youtube.com/watch?v=vfHhNcrPLgA

Να σημειώσω οτι στα προτείνω σαν πολύ καλό Value for money.

Εγω νιώθω ελαφριά πίεση μετά απο την ώρα. Τα αφαιρώ λίγο και μετά είναι πάλι οκ.

Και γω πιστευω πως ειναι value for money. Τα εχω προτεινει σε αρκετους σε προηγουμενα posts απλα ο φιλος εδω δεν εβαλε ταβανι, οποτε το ανεβασα λιγο  :P

Δημοσ.

Και γω πιστευω πως ειναι value for money. Τα εχω προτεινει σε αρκετους σε προηγουμενα posts απλα ο φιλος εδω δεν εβαλε ταβανι, οποτε το ανεβασα λιγο  :P

Σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά με έχει βολέψει και δεν φοβάμαι να το κακομεταχειριστώ. Μεταλλική ένωση άθραυστη. Επίσης αν και λερωνει απο σκόνη αφαιρούνται τα pads και πλένονται.

Απλά η συμβουλή μου είναι μια

θα εκτιμήσεις το surround σε ταινείες,μουσική και rpg-mmo ατμοσφαιρικά games. OXI σε fps.

Να σημειώσω τέλος ότι στα 50-60 είναι καλή επιλογή αν δεν σ αρεσουν τα Kraken και τα Siberia στα 70-90.

Προσωπικά θεωρώ σαφώς ανώτερα σε ήχο τα plantronics

Δημοσ.

Το rival δεν εχει καμια σχεση με το deathadder, μην δινουμε λαθος πληροφοριες...Το rival ειναι καθαρο palm grip.

Ειναι 1.5 εκατοστο μακρυτερο και πιο ψιλο απο το deathadder

Σχεδιαστικα ειναι ιδιας φιλοσοφιας. Για εμας τους hybrid ενα ποντικι για claw grip ειναι αρκετα καλυτερο απο ενα ποντικι που ειναι palm grip. Το Logitech 9X παραδειγμα ειναι φτιαγμενο για claw αλλα προσωπικα ειναι μαλλον το καλυτερο ποντικι που εχω πιασει ποτε στα χερια μου αν και hybrid. 

Ετσι λοιπον αν καποιος σαν hybrid δεν μπορει να επιλεξει μεταξυ palm ή claw grip ποντικι τοτε να επιλεξει με τα χιλια το claw. Θα βολεψει πολυ καλυτερα απο το palm. 

Αυτο ειναι το hybrid grip. Πιανεις με παλαμη στις ακρες αλλα πατας πληκτρα λες και εισαι σε arcade game με τις ακρες των δαχτυλων. Χρειαζεσαι ποντικι που να επιτρεπει τετοιο ειδος πιασιμο. Το Μ95 που εχω δεν ειναι το καλυτερο που ειχα ever αλλα ειναι σιγουρα πολυ ψηλα στον τομεα της ανεσης για πιασιμο σαν το δικο μου. 

post-144902-0-85364700-1402964588_thumb.png

[ATTACH]593437[/ATTACH]

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί. Η διαφορά του Siberia v2 από το Siberia v2 usb δεν είναι ότι στην συσκευασία του δεύτερου περιέχεται μια usb κάρτα ήχου, που υποστηρίζει 7.1; Αν η μητρική μου υποστηρίζει 7.1 με την δικιά της κάρτα ήχου τότε θα έχω 7.1 ήχο και με το απλό Siberia; Τα Plantronics για να βγάλουν surround ήχο θέλουν ξεχωριστή κάρτα ήχου;

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί. Η διαφορά του Siberia v2 από το Siberia v2 usb δεν είναι ότι στην συσκευασία του δεύτερου περιέχεται μια usb κάρτα ήχου, που υποστηρίζει 7.1; Αν η μητρική μου υποστηρίζει 7.1 με την δικιά της κάρτα ήχου τότε θα έχω 7.1 ήχο και με το απλό Siberia; Τα Plantronics για να βγάλουν surround ήχο θέλουν ξεχωριστή κάρτα ήχου;

Οχι. Πρωτα απ'ολα ολα τα headset ειναι στερεο δεν υπαρχει headset με 7 ηχεια μεσα γι αυτο λεει virtual surround.

Οποτε ΟΛΑ τα siberia v2 ειναι τα ιδια ακριβως ακουστικα!Το μονο που αλλαζει ειναι:

Οτι η μια εκδοση ειναι αυτη που εχει τα 2 κλασσικα καλωδια.

Μετα το ιδιο headset απλα εχει εξοδο usb αντι για τα 2 καλωδια.

Και μετα το ιδιο headset με usb αλλα και φωτισμο (αναφερομαι στις frost blue, orange heat editions).

Και μετα εχει το ιδιο headset,usb που μαζι συμπεριλαμβανεται μια εξωτερικη καρτα ηχου που μπαινει αναμεσα απο το headset και τον υπολογιστη και σε συνδυασμο με το αναλογο software της steelseries σου κανει virtual 7.1

Μην μπερδευεσαι με τις μητρικες.Δεν εχει καμια σχεση.

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστω, αυτο ηθελα να μαθω

θα εδινες τα 17Ε παραπανω για το virtual surround sound;

λεει οτι μπορεις να καταλαβαινεις απο που ερχεται ο αντιπαλος στα fps ακουγοντας τα βηματα του και αλλα τετοια

Επισης, τα sennheiser τι λενε;

Δημοσ.

17 θα εδινα, παραπανω οχι. 

Οχι αυτο που λες ειναι λαθος και στα στερεο καταλαβαινεις το ιδιο.

Η sennheiser ειναι απο τις καλυτερες εταιριες στον ηχο.

Δημοσ.

Το virtual surround εχει το σκοπο του. Εχω ενα ζευγαρι Coss porta pro φορητα ακουστικα τα οποια ειναι τα μοναδικα στην κατηγορια τιμης τους με 3D/virtual surround ηχο και εχει τεραστια διαφορα απο τα απλα Senheiser που εχω στην ιδια κατηγορια τιμης. Σου μιλαω απο την πλευρα του οτι παιζω παρα πολυ στα φορητα μου και εχει αλλο ηχο το Χ παιχνιδι με τα Porta pro και εντελως διαφορετικο (και αχρωμο και μη possitional) ηχο τα senheiser. 

Τσιμπα λοιπον ενα ζευγαρι ακουστικα gaming που εχουν αποδεδειγμενα (διαβασε κανα review) καλη εφαρμογη στο 3d/ virtual surround sound και δεν θα χασεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...