Ntenteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι για αγορά περιφερειακών και συγκεκριμένα για ποντίκι και ακουστικά. Ποντίκι έχω αυτή τη στιγμή το ikari laser mouse της steelseries από το οποίο ήμουν απίστευτα ικανοποιημενος μέχρι που έπαθε το γνωστό πρόβλημα με το double clicking. Το ποντίκι το θέλω για παιχνίδια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να έχει πάνω 500 κουμπάκια όπως έχουν μερικά. Τι προτείνετε; Αξίζει να πάω ξανά σε laser mouse; Τα ακουστικά τα θέλω μόνο για τα παιχνίδια. Για ταινίες και μουσική θα χρησιμοποιώ ηχεία. Βλέπω υπάρχουν ακουστικά 5.1 και 7.1. Είναι δυνατόν ρε παιδιά; Πώς καταλαβαίνεις από που ακούγεται ο ήχος; Αξίζουν αυτά; Βασικό κριτήριο είναι να μην μου χαλάσουν γρήγορα, θέλω καλή ποιότητα κατασκευής, να κρατήσουν χρόνια. Άλλο κριτήριο, να είναι άνετα, θα τα χρησιμοποιώ για ώρες συνεχόμενες οπότε δεν θέλω να αισθάνομαι τα αυτιά μου να καίγονται. Budget συγκεκριμένο δεν έχω. Δεν θέλω να πάρω κάτι της πλάκας αλλά ούτε και κάτι που να ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Κάντε μου μερικές προτάσεις και θα δούμε σε τι χρήματα θα κινηθούμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Caiden Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Steelseries Rival/Sensei + Siberia V2 απο μενα 1
Ntenteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 ωραια ποντικια τα steelseries, παω αυριο να τα δοκιμασω σε κανα public/πλαισιο τα ακουστικα δεν μου αρεσει τοσο το design αλλα θα τα εχω υπ' οψιν, δεν σκεφτομουν για τοσο ακριβα, αλλα μιας και φτασαμε σε τετοιες τιμες, τι λετε για τα corsair 1500 v2;
Caiden Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τωρα εχω το Sensei Raw μαζι με Qck και δεν το αλλαζω με τιποτα. Τα ποντικια οντως ειναι τα καλυτερα που εχω δοκιμασει και σε ποιοτητα κατασκευης και vfm. Απο ακουστικα εχω τα 3Hv2 μιας και δεν υπηρχαν χρηματα για τα siberia για τα οποια εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα. Βεβαια και τα corsair που λες δεν νομιζω να υστερουν και καπου, αναλογα και τα γουστα του καθενος
Ntenteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ασε μεγαλη πικρα που μου χαλασε το ikari, ηταν απιστευτο. Και εγω το qck εχω, σουπερ συνδυασμος. Για τα logitech τι γνωμη εχεις;
Caiden Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τα logitech πιστευω οπως και πολλοι αλλοι οτι ειναι απο τα καλυτερα περιφερειακα που κυκλοφορουν στην αγορα οσο για την ποιοτητα και πολυ περισσοτερο για το απιστευτο after sales που εχουν 1
Haris San Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Steelseries siberia V2 ναι, sensei οχι. Τα 7.1 και 5.1 ειναι virtual surround sound. Αν θελεις να δοκιμασεις κοιτα τα logitech g430 ειναι αρκετα καλα! Εισαι palm grip ή finger/claw grip ??? Δηλαδη οταν πιανεις το ποντικι θελεις το χερι σου να το αγκαλιαζει και να δενει εκει? Αν ναι τοτε παρε το steelseries rival αλλιως παρε το razer deathadder 2013.
Ntenteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Steelseries siberia V2 ναι, sensei οχι. Τα 7.1 και 5.1 ειναι virtual surround sound. Αν θελεις να δοκιμασεις κοιτα τα logitech g430 ειναι αρκετα καλα! Εισαι palm grip ή finger/claw grip ??? Δηλαδη οταν πιανεις το ποντικι θελεις το χερι σου να το αγκαλιαζει και να δενει εκει? Αν ναι τοτε παρε το steelseries rival αλλιως παρε το razer deathadder 2013. Το sensei γιατι οχι; Αξιζει το virtual surround sound ειναι αλλη μια εφευρεση του marketing; Δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι palm grip ή claw grip
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Το sensei γιατι οχι; Αξιζει το virtual surround sound ειναι αλλη μια εφευρεση του marketing; Δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι palm grip ή claw grip Αν αγκαλιαζεις ολοκληρο το ποντικι με το χερι σου τοτε εισαι palm. Αν το πιανεις και το κινεις με τις ακρες των δαχτυλων σου τοτε εισαι claw. Αν παλι αγκαλιαζεις μερικως το ποντικι και πατας τα πληκτρα με τις ακρες των δαχτυλων σου τοτε εισαι hybrid palm/claw σαν και εμενα. 2
Ntenteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Νομιζω πως και εγω στην τελευταια κατηγορια ειμαι, hybrid δηλαδη. Εχεις καποια προταση;
Haris San Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Νομιζω πως και εγω στην τελευταια κατηγορια ειμαι, hybrid δηλαδη. Εχεις καποια προταση; Σε hybrid το deathadder ειναι καλο αλλα για palm grip (που για τετοιο το πλασαρει η razer) δεν ειναι γιατι το υψωμα που δενει στην παλαμι το εχει πιο μπροστα... Μπορεις να παρεις το steelseries rival για να εισαι σιγουρος. Τωρα οσον αφορα το sensei ειναι αρκετα καλο ποντικι απλα αν παιζεις fps (cs:go, bf3/4 κτλ) δεν ειναι καλο γιατι εχει brediction (για τις κινησεις σου) και accelerations....Ενω τα optical ειναι πολυ πιο ακριβη! Γι αυτο θα παρατηρησεις οτι κανενας pro δεν εχει laser mouse.. Το virtual surround sound ειναι αρκετα ικανοποιητικο. Σε αυτα τα λεφτα αναμεσα σε 2 θα διαλεγα εγω corsair 1500 και logitech g430. Η αλλιως σε στερεο θα επαιρνα αυτο steelseries siberia v2. Τωρα με το steelseries δεν ξερω τι παιζει αλλα εχουν εκτωξευθει οι τιμες οχι στον ουρανο, σε αλλο γαλαξια εχουν παει...Εγω θυμαμαι που ειχε και 2 εκδοσεις, μια με usb μια με τα κλασικα 2 καλωδια καπου στο 60αρι. Πριν απο 2 βδομαδες το orange heat ειχε 75 καθως και το frost blue 78. Τωρα δεν ξερω τι πεχτηκε και χουν παει ολα στο 100αρι :S
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Νομιζω πως και εγω στην τελευταια κατηγορια ειμαι, hybrid δηλαδη. Εχεις καποια προταση; Χρειαζεσαι ποντικι με καπως ψυλη πλατη και "κοντη" καμπυλη για να σε βολευει στο χερι. Το μηκος του ποντικιου επισης δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο γιατι αλλιως μετα κανεις υπερβολικο ανοιχμα των δαχτυλων και δεν βολευει. Προσωπικα χρησιμοποιω το Corsair M95 και για το δικο μου χερι και μεγεθος ειναι σχεδον τελειο. Αντιστοιχο σχεδιο εχει και το M65 (δεν το προτεινω) και το M45 (το προτεινω). Ποντικια με σχεδιο deathadder, rival και αλλα τετοια "χαμηλα" δεν τα προτεινω για τον δικο μας τυπο πιασιματος. Το deathadder που ειχα παραδειγμα δεν βολευε στο χερι μου τοσο καλα. Επισης εμεις οι hybrid προτιμουμε μαλλον τα ποιο βαρια ποντικια οποτε τσεκαρε κανενα που να εχει επιπλεον βαριδια ή να ειναι σχετικα βαρυ απο μονο του.
Haris San Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Χρειαζεσαι ποντικι με καπως ψυλη πλατη και "κοντη" καμπυλη για να σε βολευει στο χερι. Το μηκος του ποντικιου επισης δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο γιατι αλλιως μετα κανεις υπερβολικο ανοιχμα των δαχτυλων και δεν βολευει. Προσωπικα χρησιμοποιω το Corsair M95 και για το δικο μου χερι και μεγεθος ειναι σχεδον τελειο. Αντιστοιχο σχεδιο εχει και το M65 (δεν το προτεινω) και το M45 (το προτεινω). Ποντικια με σχεδιο deathadder, rival και αλλα τετοια "χαμηλα" δεν τα προτεινω για τον δικο μας τυπο πιασιματος. Το deathadder που ειχα παραδειγμα δεν βολευε στο χερι μου τοσο καλα. Επισης εμεις οι hybrid προτιμουμε μαλλον τα ποιο βαρια ποντικια οποτε τσεκαρε κανενα που να εχει επιπλεον βαριδια ή να ειναι σχετικα βαρυ απο μονο του. Το rival δεν εχει καμια σχεση με το deathadder, μην δινουμε λαθος πληροφοριες...Το rival ειναι καθαρο palm grip. Ειναι 1.5 εκατοστο μακρυτερο και πιο ψιλο απο το deathadder
Ntenteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πηγα σε πλαισιο και public αλλα δεν τα ειχαν για επιδειξη. Θα παραγγειλω στα τυφλα λοιπον. Πως γινεται το siberia v2 να ειναι 7.1 αλλα να μην υποστηριζει dolby digital;
Haris San Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πηγα σε πλαισιο και public αλλα δεν τα ειχαν για επιδειξη. Θα παραγγειλω στα τυφλα λοιπον. Πως γινεται το siberia v2 να ειναι 7.1 αλλα να μην υποστηριζει dolby digital; Παρε το rival. Το siberia v2 λεμε ειναι στερεο. Το 7.1 εχει 120 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα