Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μου εκατσε μια χαρα ουτε λαδι ουτε τιποτα,φαντασου διναμε 5 ατομα και πριν τον καθενα ο δασκαλος κερναγε μπιρες τους εξεταστες  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα μια κοντή ξανθιά με καρέ μαλί :P εγώ μιλάω για Αλσούπολη (εκεί εξετάστηκα) τώρα άμα μοιράζουν και αλλού την χάρη τους δεν ξέρω θα σε γελάσω, δεν με ενδιέφερε κιόλας!! αφού πείρα τους κυριούληδες καλά ήμουν :D

Κανονικά οι απαντήσεις είναι μονολεκτικές (έτσι μ είπε ο δάσκαλος) για να μην δώσεις πατήματα για παραπάνω ερωτήσεις ;). Τώρα για το δεν ισχύει μπορεί να το είπε και για να σε κομπλάρει, εκεί σε κανέναν δεν τον συμφέρει να μιλήσει :P

Αααααα όποιος κάθετε πίσω σου μόνο αυτός σε εξετάζει στην ουσία?   τώρα το έμαθα αυτό

...Άγγελος

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θεος !!! αφού πέρασες πάλι καλά να λες! πως και δεν σου είπαν ότι στούκαρες σε καμιά κολόνα? 

Κοντή ξανθιά με κοντό μαλλί (καλά αυτό μακραίνει) ήταν και η δικιά μου η 1η ξυνή.. Η 2η ήταν λες και την πήραν από το χωριό, κυριούλα......... Γυναίκες......... Ουφφφ

Ο βασικός εξεταστής είναι ο πίσω σου πάντως, ο άλλος και καλά δεν δικαιούται να μιλάει, σημειώνει μόνο..

Πως ακριβώς έφταιγαν καθαρά αυτοί?

Σου κράταγαν τα πόδια? 

Αχαχαχα, όχι, αλλά μου προξένησαν άπειρο πανικό από την αρχή και β) μόλις πήρα την πρώτη μου στροφούλα άρχισαν να φωνάζουν ότι και καλά πήγαινα γρήγορα και φώναζαν να πατήσει ο δάσκαλος το φρένο.. Δεν έκανε τίποτα αυτός εννοείται και συνέχισα το τσούλισμα ελαφρύ και για κακή μου τύχη αμάξι στα δεξιά μου να θέλει να βγει στο δρόμου μου, εεεεεεεε, δεξιά μεν το στοπ που είχε αυτός δεν φαινόταν (είχε γκρι γκράφιτι ο τοίχος από πίσω), σταμάτησα και να σου το δεύτερο σβήσιμο...... :S

φαντασου η εξεταση ουτε 10 λεπτα δεν κρατησε  :lol:  :lol:  :lol:

Ουααααααααααααααου!

Δημοσ.

Τις ίδιες παίζει να λέμε, η 2η εύσωμη?

Έχω την εντύπωση ότι ο καθηγητής πρέπει να επέμβει μόνο σε περίπτωση ατυχήματος και όχι με εντολές. Τεσπα ίσως να το έκαναν και για να σε ταράξουν. Μεγάλες παγίδες αυτά τα στοπ! εμένα με πήγαν από δρόμο που είχε τον πάσσαλο, δεν είχε το στοπ όμως και το ήξεραν... 

Να φανταστώ άφησες 2α και έσβησε έτσι? :P

Δημοσ.

Δασκάλα..? τυχερουληηηηηη :P εγώ σε δάσκαλο έπεσα και τον έλεγαν και Μπάμπη :P

Την πήγες τσάρκα δλδ εεεεεεε? :P

Είναι λίγο παλουκάκι οι οπισθογωνιες αλλά νταξ.. Ναι είναι εξεταστές που άμα δεν πάρουν λάδι σε κόβουν στις ερωτήσεις! άμα πετήχενα την 2η ομάδα εξεταστών ακόμα θα έδινα... Η μια ήταν φτυστή η Μέρκελ με αυτή την κακία στην μαπα της!

δασκαλα , γυναικα αυτου που ειχε την σχολη.καλο μωρο ακομα και σημερα :)μιλφ βασικα :)

οι οπισθογωνιες ειναι σχετικα ευκολες..αλλα αμα εχεις καδο στην γωνια , κατανταει μαλακια φαση :)

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα με έβαλαν να κάνω οπισθογωνία σε ανηφόρα

Είχα συνηθίσει να την κάνω μόνο με συμπλέκτη αλλά που να ανέβει τέτοια κλίση χωρίς γκάζι, "μούγκριζε" αρκετά το panda αλλά την έκανα άψογα

Τα άκουσα βέβαια επειδή δεν γύρισα κεφάλι να κοιτάξω πίσω

Δημοσ.

Η εξέταση για μένα - που μένω σε επαρχία - ήταν μια βόλτα ενός τετάρτου της ώρας γύρω από τρια-τέσσερα τετράγωνα μακριά από κεντρικούς δρόμους στις τέσσερις το μεσημέρι μιας Παρασκευής.

Ο δάσκαλος κουνώντας με τρόπο την παλάμη του δεξιού χεριού του μου έδινε σήμα πότε να πατήσω φρένο στο παρκάρισμα και την οπισθογωνία. :devil:

Τετραψήφιος αριθμός ταρίφας για μαθήματα , παράβολα, εξέταση.

Τα θεωρητικά μαθήματα έγιναν στο σπίτι ανευ διδασκάλου :-D

Δημοσ.

Εγώ άγχος είχα μέχρι να μπω στο αμάξι, μετά σκέφτηκα ότι είναι να γίνει θα γίνει και ήταν λες και πήγαινα βόλτα. :P

Ήμουν και ο πρώτος και από τα 4 παιδιά που δίναμε και της μέρας και τα έκανα όλα μα όλα! 40 λεπτά και τα έκανα και γρήγορα :P, αλλά οι εξεταστές πάρα πολύ καλοί! μου είχαν πιάσει την κουβέντα...

chourdis έχεις ξεκινήσει τα μαθήματα..?

Νομίζω στην πορεία μπορεί να σου σβήσει 2 φορές σε κάθε κίνηση (νομίζω).

Εκανα τις εξατασεις (σε οφθαλμιατρο και παθολογο) και πηγα και στο ΚΕΠ (για να βαλω μια υπογραφη) για να κανω τα χαρτια. Τωρα περιμενω τον δασκαλο να με παρει τηλεφωνο να ξεκινησουμε

Δημοσ.

Εκανα τις εξατασεις (σε οφθαλμιατρο και παθολογο) και πηγα και στο ΚΕΠ (για να βαλω μια υπογραφη) για να κανω τα χαρτια. Τωρα περιμενω τον δασκαλο να με παρει τηλεφωνο να ξεκινησουμε

Καλό Σεπτέμβρη :P

Δημοσ.

δασκαλα , γυναικα αυτου που ειχε την σχολη.καλο μωρο ακομα και σημερα :)μιλφ βασικα :)

οι οπισθογωνιες ειναι σχετικα ευκολες..αλλα αμα εχεις καδο στην γωνια , κατανταει μαλακια φαση :)

Εγώ έπεσα σε σπασμένο πεζούλι και καβάλησα το κομμάτι που είχε πέσει  :shock: ... Πάλι καλά είχα αρχ... καθηγητή και εξηγήθηκε σωστά :P.

Εμένα με έβαλαν να κάνω οπισθογωνία σε ανηφόρα

Είχα συνηθίσει να την κάνω μόνο με συμπλέκτη αλλά που να ανέβει τέτοια κλίση χωρίς γκάζι, "μούγκριζε" αρκετά το panda αλλά την έκανα άψογα

Τα άκουσα βέβαια επειδή δεν γύρισα κεφάλι να κοιτάξω πίσω

Ρε ... μόνο σε εμένα έπεσε βλακεία αμάξι? Yaris! λίγο ποιο απότομα να άφηνες τον συμπλέκτη έσβησε! φρένο λίγο ακόμα και θα ήταν χειρόφρενο, άθλια πράγματα :P. Είχα και τα 2 βουβάλια πίσω, δεν έσουρνε μια το "αμάξι"

Όντως, στην καλύτερη από Σεπτέμβρη θα το έχεις στα χέρια.

Δημοσ.

Τις ίδιες παίζει να λέμε, η 2η εύσωμη?

Ναι

Έχω την εντύπωση ότι ο καθηγητής πρέπει να επέμβει μόνο σε περίπτωση ατυχήματος και όχι με εντολές. Τεσπα ίσως να το έκαναν και για να σε ταράξουν. Μεγάλες παγίδες αυτά τα στοπ! εμένα με πήγαν από δρόμο που είχε τον πάσσαλο, δεν είχε το στοπ όμως και το ήξεραν... 

Από την άρχη φαινόταν ότι δεν θα πήγαινε καλά το πράγμα. Εξετάστηκα και πρώτη κιόλας...

Να φανταστώ άφησες 2α και έσβησε έτσι? :P

Ωωω ναι, έβαλα δευτέρα γιατί ήταν απόσταση μέχρι να στρίψω, έκοψα, στοπ δεν είχα, κανείς δεν ερχόταν, στρίβω λοιπόν, έμπαινα σε κατηφόρα και άρχισαν τα ωραία....... Να σου και το αμάξι στα δεξιά μετά....... Αχ βαχ..

Εγώ έπεσα σε σπασμένο πεζούλι και καβάλησα το κομμάτι που είχε πέσει  :shock: ... Πάλι καλά είχα αρχ... καθηγητή και εξηγήθηκε σωστά :P.

Το έπαθε μια κοπελιά που εξεταζόταν μετά από εμένα (απλά εκείνης ήταν 1η φορά) και την κόψανε και ο δάσκαλος δεν μίλησε............. Και ήταν τέτοια η φάση που δεν έφταιγε. Κακιά στιγμή βασικά... Το πάρκινγκ της έμενε και τέλειωνε το μισαωράκι της!

Δημοσ.

εγω τι να πω; έκανα σε yaris με 500.000 χιλιόμετρα το αυτοκινητο λέμε κρέμαγε με την δευτερα και έσβησε με το παραμικρό χαχα ,που να δεις στις ανηφόρες απλά δεν ανέβαινε ,φρένα; απλα δεν είχε με την αντίσταση του αέρα σταματούσε ,πολυ γέλιο είχαν τα μαθήματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...