evoracing Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Και εγώ όλα με την πρώτη χωρίς λάδι... Το θέμα είναι να είσαι συγκεντρομένος και να μην βαριέσαι... Άγχος θα έχεις μέχρι να κάτσεις στην καρέκλα για να δώσεις τα σήματα και όταν κάτσεις στην θέση του οδηγού. Μετά φεύγουν όλα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εγώ που γενικά δεν πολυαγχώνομαι, στην πορεία/εξέταση έτρεμε το αριστερό πόδι μου στο συμπλέκτη, 2 φορές μου έσβησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 η μονη φορα που μου ετρεμαν ποδια σε οδηγηση , ηταν σε μια κοντρα στην βουλιαγμενης ... στην εξεταση τι να αγχωθεις..αφου πας με 2χλμ/ωρα και δεν σου λεει κανεις τιποτα...πιο αργα γινεσαι slow motion 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_spirit_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κι εγώ μια χαρά πήγαινα στα μαθήματα αν και είχα ξαναπιάσει αμάξι μόνο 2-3 φορές σε χωράφια Στην εξέταση όμως ο συνδυασμός τρέμει το πόδι στο συμπλέκτη με το πανηλίθια γυναίκα αρχηγός εξετάστρια με έκοψαν στο 2λεπτό επειδή μου έσβησε 2 φορές (η μια έφταιγαν καθαρά αυτοί.....) Θέλω να ρωτήσω κάτι, πέρασα πριν τρεις βδομάδες τις εξετάσεις, η ημερομηνία που θα γράφει πάνω το δίπλωμα είναι η μέρα που πέρασα τις εξετάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κι εγώ μια χαρά πήγαινα στα μαθήματα αν και είχα ξαναπιάσει αμάξι μόνο 2-3 φορές σε χωράφια Στην εξέταση όμως ο συνδυασμός τρέμει το πόδι στο συμπλέκτη με το πανηλίθια γυναίκα αρχηγός εξετάστρια με έκοψαν στο 2λεπτό επειδή μου έσβησε 2 φορές (η μια έφταιγαν καθαρά αυτοί.....) Θέλω να ρωτήσω κάτι, πέρασα πριν τρεις βδομάδες τις εξετάσεις, η ημερομηνία που θα γράφει πάνω το δίπλωμα είναι η μέρα που πέρασα τις εξετάσεις; δεν μας τα λες καλα ..τελικα σε κοψαν ή περασες ? γενικοτερα οταν δινουμε εξετασεις παντος τυπου ειναι λογικο καποιο σχετικο αγχος...πρεπει να εισαι σαμαρας , δηλ τελειως αναισθητος για να μην εχεις αγχος Το σβησιμο του αυτοκινητου ειναι κλασικο φαινομενο σε νεους οδηγους..και σε μενα εσβηνε καποτε καθε τρεις και λιγο...ειναι μεχρι να παρεις αποφαση οτι ο συμπλεκτης ειναι ο καλυτερος σου φιλος Οσο για αυτο που ρωτας χωρις να ξερω σιγουρα..νομιζω ειναι η ημερομηνια που περασες τις εξετασεις.Εχει καποια διαφορα καπου τι ημερομηνια θα λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_spirit_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κόπηκα πριν ένα μήνα (βασικά με την συγκεκριμένη εξετάστρια δεεεεεεεεεεν παίζει να περάσεις δυστυχώς...) Έκανε ψυχολογικό πόλεμο..... Με τον συμπλέκτη δεν είχα θέμα παρά μόνο εκείνην την μέρα..... Πέρασα μια βδομάδα αργότερα κάνοντας τα πάντα ολόσωστα (30' εξέταση) Υπάρχει λόγος που πρέπει να οδηγώ, οπότε θέλω να μπω στην ασφάλεια..... Για αυτό με ενδιέφερε η ημερομηνία έκδοσης! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Εγώ άγχος είχα μέχρι να μπω στο αμάξι, μετά σκέφτηκα ότι είναι να γίνει θα γίνει και ήταν λες και πήγαινα βόλτα. Ήμουν και ο πρώτος και από τα 4 παιδιά που δίναμε και της μέρας και τα έκανα όλα μα όλα! 40 λεπτά και τα έκανα και γρήγορα , αλλά οι εξεταστές πάρα πολύ καλοί! μου είχαν πιάσει την κουβέντα... chourdis έχεις ξεκινήσει τα μαθήματα..? Νομίζω στην πορεία μπορεί να σου σβήσει 2 φορές σε κάθε κίνηση (νομίζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 εγω οταν εδωσα εξετασεις..μου κανει η δασκαλα....ωωωωχ αυτον πρεπει να τον πληρωσουμε..αλλιως δεν περναμε. Ε ας τον πληρωσουμε ειπα. Ξεκιναει η εξεταση...η οποια γινοταν γυρω γυρω απο μια πλατεια.Πορεια κομπλε.παρκαρισμα με μια κινηση κομπλε..οπισθογωνια με καδο πανω στην γωνια κομπλε...σκεφτομουν τι διαολο χρειαζοταν να πληρωσουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δασκάλα..? τυχερουληηηηηη εγώ σε δάσκαλο έπεσα και τον έλεγαν και Μπάμπη Την πήγες τσάρκα δλδ εεεεεεε? Είναι λίγο παλουκάκι οι οπισθογωνιες αλλά νταξ.. Ναι είναι εξεταστές που άμα δεν πάρουν λάδι σε κόβουν στις ερωτήσεις! άμα πετήχενα την 2η ομάδα εξεταστών ακόμα θα έδινα... Η μια ήταν φτυστή η Μέρκελ με αυτή την κακία στην μαπα της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_spirit_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αχ ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!!! Μέρκελ!!!!!!!!! Η ξανθιά ή η μελαχρινή evoracing????? Χολαργό/Παπάγο έδωσες ή κυκλοφορούν και σε αντίγραφα; Τι σκύλες που είναι;;;;;;;;;;; Ειδικά όταν είσαι κοπέλα.................... Εμένα την πρώτη φορά με ξέσκισαν στις ερωτήσεις και απάντησα ολόσωστα (σύμφωνα και με τον δάσκαλο και τον β' εξεταστή που)........ Η ηλίθια βέβαια έκανε σχόλιο ("δεν ισχύει" σε μια από τις απαντήσεις μου σχετικά με τα λάστιχα και τα 3 χρόνια από την ημερομηνία κατασκεύης τους...) Κανονικά αυτή έπρεπε να ρωτάω, αλλά δεν ήξερε :s Την δεύτερη φορά είχα γυναίκα εξετάστρια στην πίσω δεξιά θέση οπότε δεν δικαιούνταν να μιλάω (υπαρχηγός)..... Ήταν καλός όμως ο αρχηγός οπότε αντί να με ρωτάνε για το αμάξι με ρώτησαν για μένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 σε μενα ηρθαν δυο γεροι ντιρλα τελειως,εκτος οτι βρωμαγε το αυτοκινητο μπιρα,με μπερδεβανε ο ενας ετσι ο αλλος γιουβετσι,και φυσικα οι ερωτησεις που μου εκαναν δεν ηταν για το αυτοκινητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Χαχαχαχα μια κοντή ξανθιά με καρέ μαλί εγώ μιλάω για Αλσούπολη (εκεί εξετάστηκα) τώρα άμα μοιράζουν και αλλού την χάρη τους δεν ξέρω θα σε γελάσω, δεν με ενδιέφερε κιόλας!! αφού πείρα τους κυριούληδες καλά ήμουν Κανονικά οι απαντήσεις είναι μονολεκτικές (έτσι μ είπε ο δάσκαλος) για να μην δώσεις πατήματα για παραπάνω ερωτήσεις . Τώρα για το δεν ισχύει μπορεί να το είπε και για να σε κομπλάρει, εκεί σε κανέναν δεν τον συμφέρει να μιλήσει Αααααα όποιος κάθετε πίσω σου μόνο αυτός σε εξετάζει στην ουσία? τώρα το έμαθα αυτό ...Άγγελος σε μενα ηρθαν δυο γεροι ντιρλα τελειως,εκτος οτι βρωμαγε το αυτοκινητο μπιρα,με μπερδεβανε ο ενας ετσι ο αλλος γιουβετσι,και φυσικα οι ερωτησεις που μου εκαναν δεν ηταν για το αυτοκινητο Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θεος !!! αφού πέρασες πάλι καλά να λες! πως και δεν σου είπαν ότι στούκαρες σε καμιά κολόνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κι εγώ μια χαρά πήγαινα στα μαθήματα αν και είχα ξαναπιάσει αμάξι μόνο 2-3 φορές σε χωράφια Στην εξέταση όμως ο συνδυασμός τρέμει το πόδι στο συμπλέκτη με το πανηλίθια γυναίκα αρχηγός εξετάστρια με έκοψαν στο 2λεπτό επειδή μου έσβησε 2 φορές (η μια έφταιγαν καθαρά αυτοί.....) Θέλω να ρωτήσω κάτι, πέρασα πριν τρεις βδομάδες τις εξετάσεις, η ημερομηνία που θα γράφει πάνω το δίπλωμα είναι η μέρα που πέρασα τις εξετάσεις; Πως ακριβώς έφταιγαν καθαρά αυτοί? Σου κράταγαν τα πόδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 φαντασου η εξεταση ουτε 10 λεπτα δεν κρατησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα