Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο ευκολο ειναι να παρει καποιος το διπλωμα οδηγησης (για αυτοκινητο) εαν δεν ξερει ουτε τα βασικα;

Δημοσ.

η ερωτηση ειναι παραπλανητικη :)

ποσο ευκολο ειναι να παρει διπλωμα χωρις να ξερει τα βασικα ? (με λαδωμα δηλ..προφανως ευκολο)

ή

ποσο ευκολο ειναι να παρει κανεις διπλωμα χωρις να ξερει τα βασικα και παει στην σχολη οδηγων και τα μαθει ? προφανως αν στροφαρει ο εγκεφαλος γιατι οσο ναναι θελει και λιγο να δουλευει το ερμο ..τα μαθαινεις τα βασικα και παιρνεις το διπλωμα.

αν δεν ειναι ευκολο αυτο..πας στην περιπτωση 1...

ετσι ή αλλιως..ευκολο ειναι :)

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρηση του mphxths, εγώ στη 2η περίπτωση αναφέρθηκα

Λάδι δεν παίζει εδώ

Δημοσ.

Εγώ δεν είχα καμία επαφή με οδήγηση και το πήρα με την 1η και χωρίς να τις κάνω και όλες τις ώρες(25 σύνολο)

Δημοσ.

και γω μια απο τα ιδια

με παει πρωτο μαθημα και μου λεει ελα να αλλαξουμε θεσεις να κατσεις στην θεση του οδηγου να ξεκινησουμε

του κανω..πλακα μου κανεις...κατσε εκει που εισαι..καλα ειμαστε ετσι :)

δεν ειχα ξαναοδηγησει στην ζωη μου...περα απο τις βασικες γνωσεις για μενα τα πραγματα που πρεπει να μαθεις ειναι συγκεκριμενα.

1.να ξερεις ανα πασα στιγμη που ειναι το αμαξι σου σε σχεση με το περιβαλλον , που σε παιρνει να περασεις και που δεν σε παιρνει , που βρισκονται οι αλλοι σε σχεση με σενα κλπ.τα φυσικα ορια σου εν ολιγοις.

2.να ψυχολογεις τον αλλον , γιατι αν περιμενεις να σε ενημερωνει ο αλλος για τις προθεσεις του παντα χαιρετα μας τον πλατανο..

αναλυεις τις συνθηκες..που βρισκεσαι εσυ , που βρισκονται οι αλλοι και κρινεις πως πρεπει να κινηθεις και πως ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ οτι θα κινηθουν οι αλλοι.

3.οδηγικη συμπεριφορα σε δρομο με αλλους..αλλιως οδηγας σε μια αλανα..αλλιως σε εναν δρομο στο χωριο..αλλιως μεσα στην ομονοια.

απο κει και περα τα πενταλ , τις τιμονιες  κλπ πρακτικα ζητηματα μαθαινονται στην πορεια και γινονται αυτοματα μετα με την εμπειρια..

για αυτο ειπα..λιγο να στροφαρει το μυαλο..η οδηγηση δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.

• Like 1
Δημοσ.

πάω και δίνω σήματα (τα πήρα με την πρώτη με moderate διάβασμα). Εκεί βλέπω έναν εκπαιδευτή να λέει σε μια κοπέλα "βρε κοπέλα μου, τα σηματα ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;;" Έδινε 7η ή 8η φορά... Άμα είσαι τούβλο..

• Like 1
Δημοσ.

Άμα ο δάσκαλος έχει όρεξη να σε μάθει, θα μάθεις! γι αυτό πριν πας σε κάποια σχολή, να δεις πρώτα τον καθηγητή τι άνθρωπος είναι.! Για τα σήματα δεν έχεις κάτι να αγχώνεσαι... Στρώσιμο και διάβασμα ;)

Δημοσ.

Και εγω εχω δει πολυ κοσμο να κοβεται στα σήματα.Οι πιο πολλοι μου λένε "δε μπορώ να διαβάσω" (βαριουνται)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...