Sog96Ch Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ποσο ευκολο ειναι να παρει καποιος το διπλωμα οδηγησης (για αυτοκινητο) εαν δεν ξερει ουτε τα βασικα;
dimitrisOP Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 δεν χρειαζεται να ξερεις τιποτα, πας στην σχολη οδηγων και σε ενα μηνα εισαι οδηγαρα
mphxths Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 η ερωτηση ειναι παραπλανητικη ποσο ευκολο ειναι να παρει διπλωμα χωρις να ξερει τα βασικα ? (με λαδωμα δηλ..προφανως ευκολο) ή ποσο ευκολο ειναι να παρει κανεις διπλωμα χωρις να ξερει τα βασικα και παει στην σχολη οδηγων και τα μαθει ? προφανως αν στροφαρει ο εγκεφαλος γιατι οσο ναναι θελει και λιγο να δουλευει το ερμο ..τα μαθαινεις τα βασικα και παιρνεις το διπλωμα. αν δεν ειναι ευκολο αυτο..πας στην περιπτωση 1... ετσι ή αλλιως..ευκολο ειναι
Pa0ki Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Σωστή η παρατήρηση του mphxths, εγώ στη 2η περίπτωση αναφέρθηκα Λάδι δεν παίζει εδώ
Pa0ki Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εγώ δεν είχα καμία επαφή με οδήγηση και το πήρα με την 1η και χωρίς να τις κάνω και όλες τις ώρες(25 σύνολο)
mphxths Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 και γω μια απο τα ιδια με παει πρωτο μαθημα και μου λεει ελα να αλλαξουμε θεσεις να κατσεις στην θεση του οδηγου να ξεκινησουμε του κανω..πλακα μου κανεις...κατσε εκει που εισαι..καλα ειμαστε ετσι δεν ειχα ξαναοδηγησει στην ζωη μου...περα απο τις βασικες γνωσεις για μενα τα πραγματα που πρεπει να μαθεις ειναι συγκεκριμενα. 1.να ξερεις ανα πασα στιγμη που ειναι το αμαξι σου σε σχεση με το περιβαλλον , που σε παιρνει να περασεις και που δεν σε παιρνει , που βρισκονται οι αλλοι σε σχεση με σενα κλπ.τα φυσικα ορια σου εν ολιγοις. 2.να ψυχολογεις τον αλλον , γιατι αν περιμενεις να σε ενημερωνει ο αλλος για τις προθεσεις του παντα χαιρετα μας τον πλατανο.. αναλυεις τις συνθηκες..που βρισκεσαι εσυ , που βρισκονται οι αλλοι και κρινεις πως πρεπει να κινηθεις και πως ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ οτι θα κινηθουν οι αλλοι. 3.οδηγικη συμπεριφορα σε δρομο με αλλους..αλλιως οδηγας σε μια αλανα..αλλιως σε εναν δρομο στο χωριο..αλλιως μεσα στην ομονοια. απο κει και περα τα πενταλ , τις τιμονιες κλπ πρακτικα ζητηματα μαθαινονται στην πορεια και γινονται αυτοματα μετα με την εμπειρια.. για αυτο ειπα..λιγο να στροφαρει το μυαλο..η οδηγηση δεν ειναι πυρηνικη φυσικη. 1
tehAllantin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 πάω και δίνω σήματα (τα πήρα με την πρώτη με moderate διάβασμα). Εκεί βλέπω έναν εκπαιδευτή να λέει σε μια κοπέλα "βρε κοπέλα μου, τα σηματα ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;;" Έδινε 7η ή 8η φορά... Άμα είσαι τούβλο.. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 7-8 φορές δεν είναι τπτ.. Είχα γνωστο που είχε δώσει 34
dimitrisOP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 7-8 φορές δεν είναι τπτ.. Είχα γνωστο που είχε δώσει 34 ο μπομπ σφουγγαρακης? 6
evoracing Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Άμα ο δάσκαλος έχει όρεξη να σε μάθει, θα μάθεις! γι αυτό πριν πας σε κάποια σχολή, να δεις πρώτα τον καθηγητή τι άνθρωπος είναι.! Για τα σήματα δεν έχεις κάτι να αγχώνεσαι... Στρώσιμο και διάβασμα
ParhsG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Και εγω εχω δει πολυ κοσμο να κοβεται στα σήματα.Οι πιο πολλοι μου λένε "δε μπορώ να διαβάσω" (βαριουνται)
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 εγω σε μια μερα εκατσα το εμαθα,και την επομενη τα περασα με την πρωτη χωρις λαθος,απλα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα