Pitsi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Καποιος γνωστος μου ρωταει τα παρακατω. Μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να κανει γιατι ειναι σημαντικο για καποιους ανθρωπους να ενημερωνονται για αυτα τα θεματα. Με ενδιαφερει ακριβως αυτο που λεει και οχι να το εκμεταλευτω εμπορικα. Ευχαριστω. Παίδες έχω μπλέξει κανονικά. Το Internet έγινε εμπορικό και πρέπει να βρω μία άκρη ώστε να ξεφύγω από όλους αυτούς. Τον τελευταίο καιρό το newsletter γραφόταν και αποστελόταν κανονικά όμως η μαμά Forthnet χωρίς να μας ειδοποιήσει έστελνε μόνο τα 50 πρώτα μηνύματα. Βλέπετε προσπαθούν να αμυνθούν όλοι οι Internet Providers στους Spammers και στο Spamming. Αυτοί που την πληρώσανε είμαστε εμείς. Διότι οι spammers πάντα θα υπάρχουν επειδή πάντα θα έχουν τα χρήματα για να στήσουν έναν mail server. Εγώ όμως την πάτησα. Έστελνα το newsletter επί δύο μήνες και πήγαινε μόνο στους 50 πρώτους αντί να πάει σε 1500. και τώρα ψάχνω να βρω λύση. Πιστεύω πως η μόνη σοβαρή λύση είναι οτιδήποτε μπορεί να γίνει πάνω από το Outlook, την Access ή το οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα. Από ό,τι βλέπω οι providers δίνουν τη δυνατότητα για τη δημιουργία mailing list αλλά δεν δίνουν τη δυνατότητα για τη δημιουργία read only mailing list. Έχω φάει τα σκώθια μου σε αυτό. Ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και ξέρουν πολύ καλά πώς να τα βγάζουν τα χρήματα. Από την άλλη πολλοί θέλουν να βοηθήσουν το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες αλλά τσάμπα τους κουράζω. Το http://www.disabled.gr έχει μεγαλώσει και για να μπορώ να το συντηρώ πρέπει να λειτουργεί αλλιώς θα σπάσουν τα νεύρα μου. Ήδη έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Αλήθεια δεν τραβιέται με τίποτα αυτή η ιστορία. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να στέλνω ομαδικά emails από Access ένα την κάθε φορά; Εάν στείλω περισσότερα από 50 την κάθε φορά τότε ο provider τα κόβει. Τα προγράμματα που υπάρχουν για bulk mail δεν είναι συμβατά με τις ελληνικές κωδικοσελίδες. Μαλλον ειναι καλυτερα να απαντησετε με προσωπικο μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.