cabocla Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδιά γεια σας. Εχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα την βοήθειά σας.Εχω μια φωτογραφική παλιο μοντέλο, την Olympus C 4000 - CAMEDIA Zoomκαι δεν εχω την κάρτα της.Ψάχνω να βρω μια olympus SmartMedia cart αλλά έχει σταθεί αδύνατον.και ρωτάω υπάρχει κάποια ελπίδα να την βρω και που?εντός ελληνικών συνόρων φυσικά. Γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι σχετικά για να με βοηθήσει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ebay.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Με τις τιμες που εχουν καλυτερα να την αφησεις στο συρταρι... Λογικα ενα μεσο κινητο πλεων θα τραβαει αρκετα καλυτερες φωτογραφιες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabocla Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δεχτά και ευχαριστώ για τα σχόλια σας Δεν με βοηθάνε όμως. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι το συγκεκριμένο ας απαντήσει μόνο για αυτό. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Δες λιγο και εδω για τιμες.. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα