Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με σερφάρισμα κανένας επεξεργαστής δεν έχει θερμική καταπόνηση ούτε κατανάλωση. Ο 3770Κ στα 4.2 που τον έχω μαζί με gtx 770 σε απλές εργασίες καίει σαν σύστημα 70W και θερμοκρασίες στους 30°. Δεν χρειάζεται να τον κάνει oc. Και με τις stock γρήγορος θα είναι. Απλά, ΟΤΑΝ θα χρειαστεί λίγη παραπάνω δύναμη θα την έχει. Τέλος πάντων, η τιμή κοντά είναι. Με τον i3 αν μπορεί να ανέβει, θα είναι καλυμμένος και στο μέλλον για απλά πραγματάκια. 

Δεν καταλαβες, δεν εννοουσα απλα και μονο την χρηση, εννοουσα και λογω περιβαλλοντος. Αλλιως εισαι εσυ στο σπιτι σου με ενα κουτι που εχεις φροντισει να αεριζεται οπως και το δωματιο σου και εχεις καλες θερμοκρασιες και αλλιως ενα νετ, που de facto θα ειναι χειροτερα.

Λιγο πιο καλυμμενος θα ειναι με τον i3, αρκετα πιο καλυμμενος θα ειναι με i5, το θεμα ειναι αν η extra καλυψη αξιζει το extra κοστος (με βαση την καρτα γραφικων η απαντηση ειναι οχι). Πισευω πως δεν αξιζει να χτιζεις ενα συστημα μη ισορροπημενο για "futureproofing". Αλλο να το κανεις με μετρο και αλλο να φτανεις σε υπερβολες. Αρα αποκλιεται ο i5 και ο i3 ειναι στην κριση του φιλου.

Γι αυτο επιμενω να δοκιμασει τον Pentium. Αν στο 95% των περιπτωσεων (αν οχι στο 100%) ειναι στα ιδια με τον i3, να τον βρασω τον 2ο.

Δημοσ.

Αφου επιμενεις και για την πληροτητα της ενημερωσης, καποιες H87/H97/B85 (αν οχι ολες, ειδικα οι Η97) εικαζεται οτι μπορουν να κλοκαρουν κανονικα K-μοντελα. Multiplier only αλλα δεν χρειαζοταν ποτε bclk πιστευω.

Δημοσ.

Υπάρχουν όντως. Asus και Asrock, νομίζω και MSI σε Β85. Αλλά κάτι ακούστηκε ότι η Intel θα έβγαζε micro code για να μπλοκάρει αυτά τα tweaks των εταιρειών. Δεν ξέρω τί απέγινε.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Εδώ και 2 μέρες κάνω διάφορες δοκιμές και βλέπω οτι ο υπολογιστής έχει προφανος μεγάλη διαφορά, μπορώ πλέων να παίζω με ανοιχτές 3-4 κατρέλες youtube χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τα fps μου κυμαινονται απο 120-200 μερικές φορές πάνε και 250 στο geague of legends ενώ πρίν ήταν απο 70-80 έως 120 max.

Οπότε είδα και βελτίωση fps.

Επαιξα το waching dogs ενώ πρίν κολούσεπάρα πολύ.

Το call of duty ghost το οποίο είναι και ο λόγος που ξεκίνησα όλο αυτο θα το βάλω της επόμενες μέρες άν και πιστευώ θα το παίζει άνετα αφου το waching dogs είναι ποιό βαρύ απ ότι διάβασα.

Γιατί όμος αφού είναι πήρηνος ο i3 που έβαλα στή διαχήρηση εργασιών στήν καρτέλα επιδώσεις μου δείχνει 4 σχεδιαγράμματα για τη χρήση cpu?

Επήσης σε προγράμματα μέτρησης τής θερμοκρασίας μου δείχνει θερμοκρασίες απο 4 πυρήνες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...