Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!!
σκευτομαι πολυ καιρο τωρα να αλλαξω μητρικη για να βαλω κανα ssd σκληρο αλλα εχω μια απορια σε σχεση με το τι αξιζει να επιλεξω?

1) να παω να παρω μια μητρικη και να υποστιριζει ddr4 και τις καινουριες cpu της intel η

2) να παρω μια μητρικη που θα ειναι του ιδιου συστηματος με του υπαρχοντος αλλα με καμια usb 3.0 και sata 3 ? το συστημα μου ειναι στην υπογραφη αλλα αμα θελετε και μια ακομη παραπανω εξηγιση πειτε μου!

ευχαριστω πολυ ολους!

Δημοσ.

Οι μητρικές με ddr4 θα αργήσουν ακομα και εκτος αυτού ας δούμε λιγο τι έχουν να προτείνουν οι εταιρίες να δοκιμαστούν πρώτα λιγο και βλέπουμε , αν θέλεις να αλλάξεις την μητρική σου με κατι καλύτερι άλλαξε την αλλα και η δικιά μου πχ που ειναι παλιά και με sata 2 usb2 κτλπ μια χαρά κανει την δουλειά της , αυτο που θέλω να πω ειναι οτι καλύτερα να περιμένεις αν εχεις σκοπό να κανεις καλύτερη αναβάθμιση στο μέλλον

Δημοσ.

Οι μητρικές με ddr4 θα αργήσουν ακομα και εκτος αυτού ας δούμε λιγο τι έχουν να προτείνουν οι εταιρίες να δοκιμαστούν πρώτα λιγο και βλέπουμε , αν θέλεις να αλλάξεις την μητρική σου με κατι καλύτερι άλλαξε την αλλα και η δικιά μου πχ που ειναι παλιά και με sata 2 usb2 κτλπ μια χαρά κανει την δουλειά της , αυτο που θέλω να πω ειναι οτι καλύτερα να περιμένεις αν εχεις σκοπό να κανεις καλύτερη αναβάθμιση στο μέλλον

Ευχαριστω για την απαντηση! δηλαδη να περιμαινω λιγακι για να βγουν οι νεες μνημες και μητρικες και να επιλεξω τοτε αναλογα?

Μπορείς να πάρεις SSD από τώρα.

εγω προτειμω αφου θα μπω στα εξωδα να παρω ssd ας εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του πληρως

Δημοσ.

Το να βάλεις άλλη μητρική,2 γενιές πίσω είναι σκέτη τρέλα :P

Οπότε,είτε να περιμένεις καιρό για να βγουν νέες μητρικές,μνήμες και επεξεργαστές (αυτά όλα πάνε πακέτο,θα τα πάρεις όλα μαζί) είτε αγοράζεις νέα μητρική haswell + επεξεργαστή (πακέτο) ή άλλη μητρική sandy bridge (που ταιριάζει με τον i5 σου) αλλά είναι απλή σπατάλη χρημάτων,μόνο και μόνο για κάποια extra mb/s ταχύτητας.

Αντί να κάνεις οτιδήποτε από τα παραπάνω άλλαξε το μάπα Multirama τροφοδοτικό σου με ένα XFX 550 πρώτα,και μετά σκέψου για κάτι άλλο

Δημοσ.

Θες και αλλαγή τροφοδοτικού όντως.Δεν έχεις γράψει και τι χρήση κάνεις παρεμπιπτόντως.

εγω ποιο πολυ gaming χρηση κανω

Το να βάλεις άλλη μητρική,2 γενιές πίσω είναι σκέτη τρέλα :P

Οπότε,είτε να περιμένεις καιρό για να βγουν νέες μητρικές,μνήμες και επεξεργαστές (αυτά όλα πάνε πακέτο,θα τα πάρεις όλα μαζί) είτε αγοράζεις νέα μητρική haswell + επεξεργαστή (πακέτο) ή άλλη μητρική sandy bridge (που ταιριάζει με τον i5 σου) αλλά είναι απλή σπατάλη χρημάτων,μόνο και μόνο για κάποια extra mb/s ταχύτητας.

Αντί να κάνεις οτιδήποτε από τα παραπάνω άλλαξε το μάπα Multirama τροφοδοτικό σου με ένα XFX 550 πρώτα,και μετά σκέψου για κάτι άλλο

οσο για το τροφοδοτικο δικιο εχεις.. αλλα αμα ειναι να αλλαξω τροφοδικο δεν θα ηταν προτειμοτερο να παω σε κανα 600αρι με 650 αντι για του 550 που με πρεοτεινεις? εσυ τι λες φιλε σε σχεση με τον ssd ? συμφερει να τον αγορασω απο τωρα με αυτο το συστημα και τον κουμποσω στην sata2 η να τον παρω και αυτον ποιο μετα?

Δημοσ.

Σε τι δε σε καλύπτει το σύστημα σου; Στα παιχνίδια; Αν ναι,κοιτάς για κάρτα.Και μια αλλή οθόνη θα ήταν καλή και ουσιαστική αναβάθμιση.

Δημοσ.

Σε τι δε σε καλύπτει το σύστημα σου; Στα παιχνίδια; Αν ναι,κοιτάς για κάρτα.Και μια αλλή οθόνη θα ήταν καλή και ουσιαστική αναβάθμιση.

οχι με ακλυπτει μια χαρα στα παιχνιδια που παιζω αυτη την στηγμη απλα δεν ξερω πως θα ανταποκριθει στα next gen games. Oσο για την οθονη πηρα προσφατα μια tv-monitor την philips 221TE4L (22").

Δημοσ.

οχι με ακλυπτει μια χαρα στα παιχνιδια που παιζω αυτη την στηγμη απλα δεν ξερω πως θα ανταποκριθει στα next gen games. 

Θα χρειαστεί καλύτερη κάρτα.

Δημοσ.

Θα χρειαστεί καλύτερη κάρτα.

την καρτα την πηρα με τα προτηπα της παλιας μου οθονης που ειχε μεγιστη αναληση 1440x900 τωρα που εχω 1920χ1080 τι καρτα να παρω ?

Δημοσ.

την καρτα την πηρα με τα προτηπα της παλιας μου οθονης που ειχε μεγιστη αναληση 1440x900 τωρα που εχω 1920χ1080 τι καρτα να παρω ?

Εγώ λέω μια r9 280x θα σε υπερκαλύψει σ'αυτήν την ανάλυση σ'όλα τα παιχνίδια. Αν ψάχνεις για κάτι που συμφέρει πιο πολύ και θα σε υπερκαλύψει και στο μέλλον κοίτα και στην r9 290 :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...