Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα αγορασα το παραπανω προιον και ενω εχω κανει τα παντα  δεν λεει να δουλεψει.Ενω φαινετια οτι   δεν εχει καποιο προβλημα δεν μπορω να κανω τα δυο πριζακια να  ερθουν σε μεταφορα δεδομενων.

Ετσι  ερχονται δυο αποριες:

1) Πρεπει τα πριζακια να ειναι συνδεδεμενα κατευθειαν πανω  στην πριζα ? ή μπορω να χρησιμοποιησω  μπαλαντεζες ή πολυμπριζα?

2)Το προιον το αγορασα   για να καταφερω να φερω ιντερνετ σε ενα καταγραφικο με καμερες πανω ωστε να μπορω να εχω internet access απο παντου.Αυτο  θα συμβει ή θα παει απατο?

Να πω οτι το ρευμα  στο σπιτι δεν ειναι τριφασικο,εχω ενα sagem  router του ΟΤΕ με 24 συνδεση.

Δημοσ.

Έλεος, μέχρι και Turbo-X powerline «βγάζουνε»;

iceblazer, μερικά παίζουν και με πολύπριζα ενώ άλλα θέλουν σε δική τους πρίζα. Πρέπει να δοκιμάσεις με όλους τους τρόπους για να είσαι σίγουρος.

• Super Moderators
Δημοσ.

βέβαια για την μέγιστη δυνατή απόδοση πρέπει να το να έχεις κατευθείαν σε πρίζα...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σε περιπτωση που το ψαχνει καποιος στο μελον και επειδη ειχα προβλημα και εγω με τα συγκεκριμενα. Πρεπει να πατησεις συνεχομενα 20 δευτερα ρεσετ στο πριζακι που ειναι στο ρουτερ και μετα να πας γρηγορα να κανεις το ιδιο στο πριζακι του υπολογιστη.

Για πιο σιγουρα αποτελεσματα δεν πρεπει να εχεις αποσταση καλωδιων πανω απο 80μ

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό τα λέει όλα, θέλει συγχρονισμό με πατημα ρισετ κουμπιού για 2 δευτερα. (Πρώτα το ένα μετά το άλλο μέχρι να αναψει το τρίτο λαμπάκι)

IMG_20210203_220122.jpg

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα! ξεθαβω το θεμα για να ρωτσω το εξης: το plc της turbo-x δουλευει σε πολυπριζο ή μονο απευθειας πριζα? -μην με κρινετε, για καθαρα οικονομικους λογους το πηρα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Όλα νομίζω ότι δουλεύουν, αλλά αποδίδουν χειρότερα. Τόσο πόσο χειρότερα, δεν ξέρω αν πάει ανά μάρκα, ίσως ανά μοντέλο...

Δημοσ.
1 hour ago, strudast said:

καλησπερα! ξεθαβω το θεμα για να ρωτσω το εξης: το plc της turbo-x δουλευει σε πολυπριζο ή μονο απευθειας πριζα? -μην με κρινετε, για καθαρα οικονομικους λογους το πηρα :P

σου απαντησε ο thresh.β.για οικονομικους λογους αγοραζεις tp link.δεν πειραζει σε λιγο καιρο θα πληρωσεις αλλα τοσα να παρεις κατι αλλο :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thresh είπε

Όλα νομίζω ότι δουλεύουν, αλλά αποδίδουν χειρότερα. Τόσο πόσο χειρότερα, δεν ξέρω αν πάει ανά μάρκα, ίσως ανά μοντέλο...

ok update, δουλευει ικανοποιητικα πανω σε πολυπριζο με προστασια. ετσι κιαλλιως στην περιοχη δεν εχουμε υψηλες ταχυτητες, οποτε..την δουλεια του την κανει!

Δημοσ.
44 minutes ago, strudast said:

ok update, δουλευει ικανοποιητικα πανω σε πολυπριζο με προστασια. ετσι κιαλλιως στην περιοχη δεν εχουμε υψηλες ταχυτητες, οποτε..την δουλεια του την κανει!

θα πρεπε να το βαλεις πριν το πολυπριζο .ειναι passthrough?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...