iceblazer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καλησπερα προσφατα αγορασα το παραπανω προιον και ενω εχω κανει τα παντα δεν λεει να δουλεψει.Ενω φαινετια οτι δεν εχει καποιο προβλημα δεν μπορω να κανω τα δυο πριζακια να ερθουν σε μεταφορα δεδομενων. Ετσι ερχονται δυο αποριες: 1) Πρεπει τα πριζακια να ειναι συνδεδεμενα κατευθειαν πανω στην πριζα ? ή μπορω να χρησιμοποιησω μπαλαντεζες ή πολυμπριζα? 2)Το προιον το αγορασα για να καταφερω να φερω ιντερνετ σε ενα καταγραφικο με καμερες πανω ωστε να μπορω να εχω internet access απο παντου.Αυτο θα συμβει ή θα παει απατο? Να πω οτι το ρευμα στο σπιτι δεν ειναι τριφασικο,εχω ενα sagem router του ΟΤΕ με 24 συνδεση.
InfernoN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 και να μπορούσε να συμβεί, με turbox δεν θα το μάθεις ποτέ. 1
infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Έλεος, μέχρι και Turbo-X powerline «βγάζουνε»; iceblazer, μερικά παίζουν και με πολύπριζα ενώ άλλα θέλουν σε δική τους πρίζα. Πρέπει να δοκιμάσεις με όλους τους τρόπους για να είσαι σίγουρος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 βέβαια για την μέγιστη δυνατή απόδοση πρέπει να το να έχεις κατευθείαν σε πρίζα...
serdakis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σε περιπτωση που το ψαχνει καποιος στο μελον και επειδη ειχα προβλημα και εγω με τα συγκεκριμενα. Πρεπει να πατησεις συνεχομενα 20 δευτερα ρεσετ στο πριζακι που ειναι στο ρουτερ και μετα να πας γρηγορα να κανεις το ιδιο στο πριζακι του υπολογιστη. Για πιο σιγουρα αποτελεσματα δεν πρεπει να εχεις αποσταση καλωδιων πανω απο 80μ
notisgreek98 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Αυτό τα λέει όλα, θέλει συγχρονισμό με πατημα ρισετ κουμπιού για 2 δευτερα. (Πρώτα το ένα μετά το άλλο μέχρι να αναψει το τρίτο λαμπάκι)
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 πεταμα λεμεεεεεεεε.τι αλλο θα βγαλουν.. σαν τα μαπα ups τους 1
strudast Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 καλησπερα! ξεθαβω το θεμα για να ρωτσω το εξης: το plc της turbo-x δουλευει σε πολυπριζο ή μονο απευθειας πριζα? -μην με κρινετε, για καθαρα οικονομικους λογους το πηρα :P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Όλα νομίζω ότι δουλεύουν, αλλά αποδίδουν χειρότερα. Τόσο πόσο χειρότερα, δεν ξέρω αν πάει ανά μάρκα, ίσως ανά μοντέλο...
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 hour ago, strudast said: καλησπερα! ξεθαβω το θεμα για να ρωτσω το εξης: το plc της turbo-x δουλευει σε πολυπριζο ή μονο απευθειας πριζα? -μην με κρινετε, για καθαρα οικονομικους λογους το πηρα σου απαντησε ο thresh.β.για οικονομικους λογους αγοραζεις tp link.δεν πειραζει σε λιγο καιρο θα πληρωσεις αλλα τοσα να παρεις κατι αλλο
strudast Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Thresh είπε Όλα νομίζω ότι δουλεύουν, αλλά αποδίδουν χειρότερα. Τόσο πόσο χειρότερα, δεν ξέρω αν πάει ανά μάρκα, ίσως ανά μοντέλο... ok update, δουλευει ικανοποιητικα πανω σε πολυπριζο με προστασια. ετσι κιαλλιως στην περιοχη δεν εχουμε υψηλες ταχυτητες, οποτε..την δουλεια του την κανει!
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 44 minutes ago, strudast said: ok update, δουλευει ικανοποιητικα πανω σε πολυπριζο με προστασια. ετσι κιαλλιως στην περιοχη δεν εχουμε υψηλες ταχυτητες, οποτε..την δουλεια του την κανει! θα πρεπε να το βαλεις πριν το πολυπριζο .ειναι passthrough?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα