dorakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 καλησπέρα,εχω το παραπανω λαπτοπ,σημερα καθως σερφαριζα χαλαρα στο διαδικτυο,εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε ποτε!!οταν παταω το κουμπι να ανοιξει,αναβουν ολα τα λαμπακια αλλα η οθονη δεν ανταποκρινεται παραμενει μαυρη και μετα απο καποια δευτερα κλεινει!!τα εχω δοκιμασει ολα,reset βγαλσιμο μνημων αλλα τιποτα!!τι να φταιει να εκαψε καποια καρτα γραφικων?
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 πολύ πιθανόν το δουλεύεις στο ρεύμα απευθείας;;η μαζί με μπαταρία; εσωτερικά το έχεις καθαρίσει ποτέ;;
dorakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ναι το εχω συνεχεια στο ρευμα μαζι με την μπαταρια,εσωτερικα ειναι καθαρισμενο και προσφατα εβαλα και παστα
coolerman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ναι το εχω συνεχεια στο ρευμα μαζι με την μπαταρια,εσωτερικα ειναι καθαρισμενο και προσφατα εβαλα και παστα βγάλε το απο το ρεύμα και ασ' το μόνο με την μπαταρία(και το αντίστροφο) και αναψέ τον. 1
dorakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τα ίδια κάνει δεν άλλαξε κάτι!Μήπως ειναι η κάρτα γραφικών;
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σύνδεσε το και με μια εξωτερική οθόνη αν και αφου λες οτι κλείνει μετα απο λίγο η κάρτα γραφικών θα έλεγα η καποιο πρόβλημα στην motherboard
dorakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς μάλλον είναι μητρική,τα έχω δοκιμάσει όλα,οπότε θα το στείλω σε κάποιον τεχνικό!!
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μακάρι να ειναι η κάρτα γραφικών και οχι ολόκληρη h motherboard γιατι τοτε θα ανέβει πολυ το κόστος και ισως να μην αξίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα