Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε ποσα fps?

Αναλόγως. Ακόμα δεν ξέρουμε πως τρέχουν τα 2 από τα 3 παιχνίδια που είπες. Αλλά τα fps τα προσαρμόζεις εσύ με τις ρυθμίσεις. Βγάζοντας φίλτρα ή κατεβαίνοντας σε ορισμένα settings ανεβάζεις fps.

Δημοσ.

Νομιζω οτι θα αναιβω σε καλυτερο cpu,gpu

Ουτως ή άλλως έχω περιθωριο..

CPU δεν νομίζω πως χρειάζεται. Πάνε σε r9 290 αν θες να ανέβεις σε gpu.

Δημοσ.

Για μένα αυτή τη στιγμή η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget είναι i5 (4690 συγκεκριμένα εφόσον δεν θα κάνεις OC) και R9 290!

Εφόσον δεν θα κάνεις edit και είναι καθαρά για gaming!

Σε i7 πας σε 2000+ budget για το λόγο ότι δεν θα θυσίαζες από αλλού για να βάλεις i7.

Καλύτερα να κοιτάξεις μια καλύτερη οθόνη ! 

Δημοσ.

Για μένα αυτή τη στιγμή η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget είναι i5 (4690 συγκεκριμένα εφόσον δεν θα κάνεις OC) και R9 290!

Εφόσον δεν θα κάνεις edit και είναι καθαρά για gaming!

Σε i7 πας σε 2000+ budget για το λόγο ότι δεν θα θυσίαζες από αλλού για να βάλεις i7.

Καλύτερα να κοιτάξεις μια καλύτερη οθόνη ! 

Ο 4590 με 20 ευρώ λιγότερα δεν είναι πιο vfm? 0.2 GHz διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομιζω :P

Γενικά αν δεν ασχολείσαι πολύ με το online και θες να παίζεις διάφορα παιχνίδια θα σου πρότεινα να μην πας σε 120Hz. Όχι γιατί είναι κακό, αλλά θα μπορούσες να πάρεις κάτι οικονομικότερο με το οποίο θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Δες αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?keyphrase=dell+u2414h

Αν επιμένεις στα 120Hz, περίμενε να σου προτείνουν τα παιδιά μερικές καλές :)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες σας,ξέρω οτι δεν έχετε καμια υποχρέωση και αυτό τους δίνει ακομα μεγαλύτερη αξια.Θα ψαχτω λίγο παραπάνω μόνος μού και αφού καταληξω σε μια σύνθεση θα ξαναπερασω για να δω αν την εγκρινετε.

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες σας,ξέρω οτι δεν έχετε καμια υποχρέωση και αυτό τους δίνει ακομα μεγαλύτερη αξια.Θα ψαχτω λίγο παραπάνω μόνος μού και αφού καταληξω σε μια σύνθεση θα ξαναπερασω για να δω αν την εγκρινετε.

Πολύ ωραίο μήνυμα. Και το ευχαριστώ σου αξιοπρεπέστατο. Μακάρι όλοι να κάνανε αυτό που λές και να μη ζητάγανε έτοιμες λύσεις στο πιάτο, αλλά να το ψάχνανε και μόνοι τους για να ξέρουν πού πάνε τα χρήματά τους. Και εσύ πρόκειται να δώσεις ένα σεβαστό ποσό για τις μέρες μας. Οι συνθέσεις που βάζουμε εδώ δεν πρέπει κατά την γνώμη μου να γίνονται αποδεκτές τυφλά. Ένας οδηγός είναι για το τί μπορεί κάποιος να πάρει με τα χρήματά του. Πρέπει και ο ενδιαφερόμενος να βλέπει να κομμάτια που του προτείνουν ένα-ένα για να ξέρει πού θα πάει το κάθε € που θα δώσει. Εγώ αν έδινα 1400€ θα το ψείριζα μέχρι αηδίας για να μη κάνω πατάτα (που έχω κάνει, όπως όλοι μας, στο παρελθόν γιατί βιάστηκα).

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...