naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σε ποσα fps? Αναλόγως. Ακόμα δεν ξέρουμε πως τρέχουν τα 2 από τα 3 παιχνίδια που είπες. Αλλά τα fps τα προσαρμόζεις εσύ με τις ρυθμίσεις. Βγάζοντας φίλτρα ή κατεβαίνοντας σε ορισμένα settings ανεβάζεις fps.
icecoldkilla Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Νομιζω οτι θα αναιβω σε καλυτερο cpu,gpu Ουτως ή άλλως έχω περιθωριο..
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Νομιζω οτι θα αναιβω σε καλυτερο cpu,gpu Ουτως ή άλλως έχω περιθωριο.. CPU δεν νομίζω πως χρειάζεται. Πάνε σε r9 290 αν θες να ανέβεις σε gpu.
Teojesper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Για μένα αυτή τη στιγμή η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget είναι i5 (4690 συγκεκριμένα εφόσον δεν θα κάνεις OC) και R9 290! Εφόσον δεν θα κάνεις edit και είναι καθαρά για gaming! Σε i7 πας σε 2000+ budget για το λόγο ότι δεν θα θυσίαζες από αλλού για να βάλεις i7. Καλύτερα να κοιτάξεις μια καλύτερη οθόνη !
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Για μένα αυτή τη στιγμή η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget είναι i5 (4690 συγκεκριμένα εφόσον δεν θα κάνεις OC) και R9 290! Εφόσον δεν θα κάνεις edit και είναι καθαρά για gaming! Σε i7 πας σε 2000+ budget για το λόγο ότι δεν θα θυσίαζες από αλλού για να βάλεις i7. Καλύτερα να κοιτάξεις μια καλύτερη οθόνη ! Ο 4590 με 20 ευρώ λιγότερα δεν είναι πιο vfm? 0.2 GHz διαφορά. 1
icecoldkilla Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) απο οθονες τι προτεινετε;θα ηθελα να ειναι 120hz,1920x1080 με low input lag Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2014 από icecoldkilla
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 δεν νομιζω Γενικά αν δεν ασχολείσαι πολύ με το online και θες να παίζεις διάφορα παιχνίδια θα σου πρότεινα να μην πας σε 120Hz. Όχι γιατί είναι κακό, αλλά θα μπορούσες να πάρεις κάτι οικονομικότερο με το οποίο θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Δες αυτό: https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?keyphrase=dell+u2414h Αν επιμένεις στα 120Hz, περίμενε να σου προτείνουν τα παιδιά μερικές καλές
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 δεν νομιζω Τότε προτίμησε κάτι ποιοτικά καλύτερο και με καλύτερη ανάλυση και μέγεθος αν γίνεται.
icecoldkilla Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 αρα την dell ultrasharp που προταθηκε παραπανω; edit:σε ips 60hz εννοω
icecoldkilla Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες σας,ξέρω οτι δεν έχετε καμια υποχρέωση και αυτό τους δίνει ακομα μεγαλύτερη αξια.Θα ψαχτω λίγο παραπάνω μόνος μού και αφού καταληξω σε μια σύνθεση θα ξαναπερασω για να δω αν την εγκρινετε. 2
pnick Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες σας,ξέρω οτι δεν έχετε καμια υποχρέωση και αυτό τους δίνει ακομα μεγαλύτερη αξια.Θα ψαχτω λίγο παραπάνω μόνος μού και αφού καταληξω σε μια σύνθεση θα ξαναπερασω για να δω αν την εγκρινετε. Πολύ ωραίο μήνυμα. Και το ευχαριστώ σου αξιοπρεπέστατο. Μακάρι όλοι να κάνανε αυτό που λές και να μη ζητάγανε έτοιμες λύσεις στο πιάτο, αλλά να το ψάχνανε και μόνοι τους για να ξέρουν πού πάνε τα χρήματά τους. Και εσύ πρόκειται να δώσεις ένα σεβαστό ποσό για τις μέρες μας. Οι συνθέσεις που βάζουμε εδώ δεν πρέπει κατά την γνώμη μου να γίνονται αποδεκτές τυφλά. Ένας οδηγός είναι για το τί μπορεί κάποιος να πάρει με τα χρήματά του. Πρέπει και ο ενδιαφερόμενος να βλέπει να κομμάτια που του προτείνουν ένα-ένα για να ξέρει πού θα πάει το κάθε € που θα δώσει. Εγώ αν έδινα 1400€ θα το ψείριζα μέχρι αηδίας για να μη κάνω πατάτα (που έχω κάνει, όπως όλοι μας, στο παρελθόν γιατί βιάστηκα). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα