Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ssd 256gb που αναφέρθηκε παραπανω ποτε περιπου θα κυκλοφορήσει;

Από μέρα σε μέρα. Δεν ξέρω ακριβώς. http://www.thelab.gr/ssds-hdds-and-controllers-reviews/crucial-mx100-512-gb-m550-256-gb-136194.html

Στο εξωτερικό ήδη υπάρχουν, καθώς και στο site της Crucial http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=crucial+mx100&N=-1&isNodeId=1

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι τωρα είδα τις τιμες που εχει το eshop στις 290 και μου ανεβαίνει το αιμα στο κεφάλι. Ναι εγω αναφερομουν στις τιμες των skroutzomagazων οπου την 280Χ την βρισκουμε 250Ε και την R9 290 στα 370Ε.Εκει ειναι οι ενστασεις μου, οποτε ερωτω ειναι εφικτη η αγορα απο to skroutz?? Εγω δεν θα γούσταρα να πληρωσω τα καπελα που βαζουν τα eshop, πλαισια κτλπα...

H xfx 290 έχει πέσει στα 348 :)

• Like 1
Δημοσ.

H xfx 290 έχει πέσει στα 348 :)

Ναι αυτο του λεω, οτι στα σκρουτζομαγαζα ειναι πολλα ευρω πιο φθηνες οι καρτες, αν μπορουσε να μην επερνε την gpu απο το eshop.

• Like 1
Δημοσ.

η ram 8gb 1600mhz ειναι αρκετη?Σκεφτομουν να παω ή σε 2400mhz 8gb ή σε 1600mhz 16gb...

επισης βλεπω οτι παιχνιδια οπως το bf4 θελουν το λιγοτερο 2gb μνημη στην καρτα γραφικων,επαρκει η gtx770 2gb?

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι οι μνημες!

Δεν χρειαζεσαι ακομα 16gb RAM.

Αν και ειμαι fan της nVidia, δεν συμφερει καθολου να παρεις τωρα GTX 770.

R9 280x στα 260€,

GTX 770 περιπου στα 300€,

και R9 290 sta 350€.

Για μενα καλυτερα να βαλεις 8gb RAM και με τα λεφτα που μενουν να παρεις την R9 290!

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι οι μνημες!

Δεν χρειαζεσαι ακομα 16gb RAM.

Αν και ειμαι fan της nVidia, δεν συμφερει καθολου να παρεις τωρα GTX 770.

R9 280x στα 260€,

GTX 770 περιπου στα 300€,

και R9 290 sta 350€.

Για μενα καλυτερα να βαλεις 8gb RAM και με τα λεφτα που μενουν να παρεις την R9 290!

Για 4-5 fps και αυτό μόνο σε ορισμένα παιχνίδια δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου τα επιπλέον 40€ η 770. Η 280x έχει πέσει πάρα πολύ.

Δημοσ.

Για να είμαστε ακριβείς, η διαφορά είναι περίπου 30€, ειδικά για τις υλοποιήσεις που αξίζει να δεί κανείς ίσως να είναι και λιγότερο. Για το αν αξίζει ή όχι, θέλει ψάξιμο από την μεριά του TS. 300€ είναι πολλά για να τα δώσει κάποιος χωρίς να το ψάξει καλά.

Δημοσ.

Για να είμαστε ακριβείς, η διαφορά είναι περίπου 30€, ειδικά για τις υλοποιήσεις που αξίζει να δεί κανείς ίσως να είναι και λιγότερο. Για το αν αξίζει ή όχι, θέλει ψάξιμο από την μεριά του TS. 300€ είναι πολλά για να τα δώσει κάποιος χωρίς να το ψάξει καλά.

Ανάμεσα σε 30-40 είναι η διαφορά αναλόγως ποια gtx 770 θα επιλέξεις. Σίγουρα είναι μεγαλύτερη από 30 αν υπολογίσεις και μεταφορικά ενώ στην Asus r9 280x τα μεταφορικά είναι δωρεάν από το you. Αν πας μάλιστα στην Asus με την μικρότερη συχνότητα και ταχύτητα μνήμης η διαφορά πάει πάνω από 40€.

• Like 1
Δημοσ.

η ram 8gb 1600mhz ειναι αρκετη?Σκεφτομουν να παω ή σε 2400mhz 8gb ή σε 1600mhz 16gb...

επισης βλεπω οτι παιχνιδια οπως το bf4 θελουν το λιγοτερο 2gb μνημη στην καρτα γραφικων,επαρκει η gtx770 2gb?

Τα 8gb είναι μια χαρά.Σε BF4 με radeon έχεις και Mantle και περισσότερη vram για περισσότερες ρυθμίσεις/μειωμένο stuttering.

Δημοσ.

αρα καταληγω σε επεξεργαστη ι5 4690 και gpu r9280x

απο οθονη τι προτεινετε;(1080p)

θα ηθελα να εχει χρονο αποκρισης μικροτερο η ισο των 5ms,μικρο ή καθολου input lag και να ειναι ips αν γινεται.

Δημοσ.

Αμα θες ποιοτητικη θα σου προτεινω μια που η εταιρια δεν ειναι και τοσο γνωστη εδω στο φόρουμ!

http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+u2414h

:P

Μην κοιτας τα ms, τελεια θα παιζεις σε αυτην την οθοναρα.

Καθόλου όμως!!!  :P  :D  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

μια τελευταια ερωτηση:με  i5 4690,280x,8gb ram θα μπορω να παιζω witcher 3,bf4 kai gtav σε ultra με 60+fps?

Σε 1080p θα μπορεις να τα τρεχεις σε High με Ultra βγαζοντας και μερικα φιλτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...