Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη παιδια, δεν ξέρω τίποτα απο pc γιατί τοσα χρόνια ήμουν με ενα λάπτοπ 500ε απο τον κωτσοβολο.Γηρασκω αει διδασκομενος

ποτε δεν ειναι αργα, για τιποτε.......

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ κάτι τέτοιο θα έφτιαχνα με 1400€ σήμερα. Για τους Broadwell έχουμε μισό χρόνο και, αν μπορείς να περιμένεις.

post-283067-0-57346100-1402872189_thumb.png

Δημοσ.

Εγώ κάτι τέτοιο θα έφτιαχνα με 1400€ σήμερα. Για τους Broadwell έχουμε μισό χρόνο και, αν μπορείς να περιμένεις.

Καλό build! Εκτός από τη GPU που συμφωνώ με τον millennium θα ήταν καλύτερα να πας σε αυτήν https://www.skroutz.gr/s/4347452/Gigabyte-Radeon-R9-290-4GB-OC-GV-R929OC-4GD.html

Με αυτό το psu

Δημοσ.

Γιατί θα πληρώσει δυσανάλογα μεγάλο ποσό για έξτρα vram (που σε περιπτώσεις δεν θα μπορεί να αξιοποιηθεί κιόλας) και με λίγα παραπάνω πάει σε κάρτα συνολικά άλλης κατηγορίας επιδόσεων.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν ξερω αν πρεπει να αγορασω συστημα τωρα ή να περιμενω.

Τα parts που κυκλοφορουν τωρα θα αντεξουν τα καινουρια games?

Οι νεοι επεξεργαστες και ραμ  θα εχουν τεραστια διαφορα σε σχεση με τους τωρινους αρα θα ηταν καλυτερο να περιμενω?

Δημοσ.

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν ξερω αν πρεπει να αγορασω συστημα τωρα ή να περιμενω.

Τα parts που κυκλοφορουν τωρα θα αντεξουν τα καινουρια games?

Οι νεοι επεξεργαστες και ραμ  θα εχουν τεραστια διαφορα σε σχεση με τους τωρινους αρα θα ηταν καλυτερο να περιμενω?

Το προβλημα με την τεχνολογια ειναι οτι παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο στην γωνια το οποιο "ερχεται συντομα".

Οι DDR4 μνημες θα ειναι αρκετα ακριβες στην αρχη. Οποτε θα πρεπει να υπολογησεις και τον χρονο μεχρι να πεσουν οι τιμες τουs, καθως και το ενδεχομενο να ειναι unstable στην αρχη και να περιμενεις να δοκιμαστουν κτλ.

Σιγουρα θα υπαρχει καποιο boost αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι και απαραιτητο. Οι DDR3 μνημες εχουν βγει εδω και 3-4 χρονια και υπαρχουν αρκετοι που ακομα χρησιμοποιουν DDR2 μνημες χωρις κανενα προβλημα.

Ηδη το bandwidth στις μνημες ειναι υψηλο, και οι διαφορες στα παιχνιδια θα ειναι ελαχιστες τουλαχιστον για τα επομενα 2-3 χρονια..

Ενας haswell refresh επεξεργαστης θα σε κρατησει τουλαχιστον 3-4 χρονια, και τα τελευταια chipset θα υποστηριζουν και broadwell.

To μονο κατα την γνωνη μου που αξιζει να περιμενεις ειναι οι καινουργιες καρτες γραφικων. Aλλα με μια ρ9 290 για παραδειγμα θα εισαι καλλυμενος για οτι καινουργιο παιχνιδι βγαινει.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ παιδιά,εισασταν πολύ διαφωτιστικοι και καθησυχασατε τις ανησυχίες μού

Μια τελευταια ερώτηση:ο i5 4670 είναι αρκετός ή θα πρεπει να πάω σε 4770;

Δημοσ.

Εγω αγορασα την οθονη που εχει βαλει ο pnick στην συνθεση (Dell U2414H). Ημουν αναμεσα σε αυτην και μια LG με 150€.

Κατα την γνωμη μου η Dell υπερτερουσε σε χρωματα και ειχε τεραστια διαφορα στην βαση, ηταν οτι πιο στιβαρο εχω δει ποτε μου.

Επισης το design της ειναι ερωτευσιμο.

Δυστηχως δεν εχω ακομα ι το pc μου για να εκανα και review για το πως ειναι στο gaming :/

Δημοσ.

Λες ε;Νομιζα οτι 1400ε δεν ηταν αρκετά για 1440

Θα εκτιμούσαν εαν μου έκανες μια σύνθεση για 4Κ

Άσχετο:που μπορω να ρωτησω απορίες σχετικα με τεχνικούς όρους;(το google δεν βοήθησε :P)

Δημοσ.

Για 4Κ οθόνη; Αν ρωτάς για 1440p είναι άλλη ανάλυση. Με το budget που έχεις θα σε κατευθύνουν μάλλον σε Κορεάτικο monitor. Καλύτερα 24άρα με 1080p. Για να αξίζει μια 1440 θα πρέπει να φτάσεις το 500άρικο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...