Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1400E αυστηρα

Χρήση υπολογιστή :

-κυριως gaming,facebook,photoshop

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

-photoshop,after effects

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

-χρειαζομαι οθονη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

-χρειαζομαι και απο αυτα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

-ροδος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 
-Δεν εχω θεμα ομως θελω να ειναι απο αξιοπιστα καταστηματα(plaisio,eshop)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

-στο καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

-επιθυμω(win8.1)

Σχολια

-θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο future-proof γινεται καθως θα αργησω(4+ χρονια) να ειμαι σε θεση να το αναβαθμησω

-θα το χρησιμοποιω κυριως για gaming και επιθυμω να παιζω σε 1080p@60+fps οσο περισσοτερες νεες κυκλοφοριες γινεται

-θα ηταν μηπως συνετο να περιμενω τις ddr4 και τους broadwell γιατι θα κλαιω τα λεφτα μου αν αγορασω συστημα τωρα?

-διαβασα οτι υπαρχει ενα θεμα με τις gpu(vram ή κατι τετοιο,συγχωρεστε την αγνοια) που θα τις καταστησει γρηγορα obsolete,διαφωτιστε με σας παρακαλω

κανενας??

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χρήση υπολογιστή :

-photoshop,after effects

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

-χρειαζομαι οθονη

-χρειαζομαι και απο αυτα

-ροδος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

-στο καταστημα

-επιθυμω(win8.1)

Σχολια

-θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο future-proof γινεται καθως θα αργησω(4+ χρονια) να ειμαι σε θεση να το αναβαθμησω

-θα το χρησιμοποιω κυριως για gaming και επιθυμω να παιζω σε 1080p@60+fps οσο περισσοτερες νεες κυκλοφοριες γινεται

-θα ηταν μηπως συνετο να περιμενω τις ddr4 και τους broadwell γιατι θα κλαιω τα λεφτα μου αν αγορασω συστημα τωρα?

-διαβασα οτι υπαρχει ενα θεμα με τις gpu(vram ή κατι τετοιο,συγχωρεστε την αγνοια) που θα τις καταστησει γρηγορα obsolete,διαφωτιστε με σας παρακαλω

κανενας??

Θα σας προτεινουν διαφορα καλα πραγματα γρηγορα,αλλα να σας πω μερικες φιλικες συμβουλες. :)

Αν αγορασετε Windows 8.1 θα μειωθει η αγοραστικη σας ισχυ σε hardware , οποτε αποφυγετε το,αν γινεται.

Future proof συστημα μεχρι 4 χρονια,μπορειτε να φτιαξετε και με το τωρινο hardware και δεν νομιζω οι επερχομενες αλλαγες να εχουν ουσιαστικες διαφορες αν παρετε καλο υλικο τωρα.Αν ομως ,κυριως απο περιεργεια θελετε να πατε σε ddr4 και broadwell τοτε περιμενετε λιγο ακομη.

Δημοσ.

Χρήση υπολογιστή :

-photoshop,after effects

-χρειαζομαι οθονη

-χρειαζομαι και απο αυτα

-ροδος

-στο καταστημα

-επιθυμω(win8.1)

Σχολια

κανενας??

Εσύ διαλέγεις τι θέλεις και αν θέλεις να περιμένεις.

Προσωπικά αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά θα περίμενα ddr4 και maxwell αλλά παίζει ρόλο το πόσο βιάζεσαι εσύ.

Συμφωνώ με τον συμφορουμιτή από επάνω για τα λογισμικό.

Δημοσ.

να παω σε win7 δηλαδη?

επισης γνωριζετε ποτε θα βγουν ddr4 και τα λοιπα?

δλδ με αλλα λογια σου λενε να μην αγορασεις το λειτουργικο συστημα..... :)

Δημοσ.

Δεν θα δημιουργηθουν θεματα με το pc αν δεν έχω το αυθεντικο;

οχι , εγω προ 1 μηνα που εφτιαξα η/υ(κομματι-κομματι) εβαλα παρανομα απο τορρεντ , και ως τωρα δεν υπαρχει θεμα.....

Δημοσ.

Ενδιαφερον,ομως είναι ακόμα νωρίς(1 μήνας)

Στην συνεχεια μπορεί να σου εμφανησει θέμα...

Καμια σύνθεση δεν βλέπω και ανησυχω :P

Δημοσ.

Ενδιαφερον,ομως είναι ακόμα νωρίς(1 μήνας)

Στην συνεχεια μπορεί να σου εμφανησει θέμα...

Καμια σύνθεση δεν βλέπω και ανησυχω :P

Lol να δημιουργηθεί θέμα επειδή δεν είναι αυθεντικά??? 7 χρόνια σπασμένα χρησιμοποιώ και εγώ και όλοι όσοι ξέρω και πότε κάνεις δεν είχε θέματα. Σιγά μη σκάσεις ένα κάρο λεφτά για win

• Like 4
Δημοσ.

Lol να δημιουργηθεί θέμα επειδή δεν είναι αυθεντικά??? 7 χρόνια σπασμένα χρησιμοποιώ και εγώ και όλοι όσοι ξέρω και πότε κάνεις δεν είχε θέματα. Σιγά μη σκάσεις ένα κάρο λεφτά για win

+ απειρα likes...............

Δημοσ.

Συγνώμη παιδια, δεν ξέρω τίποτα απο pc γιατί τοσα χρόνια ήμουν με ενα λάπτοπ 500ε απο τον κωτσοβολο.Γηρασκω αει διδασκομενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...