xalkias99 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εχω εναν pentium G860 3Ghz και mobo h61m gs asrock (socket 1155) τον υπολογιστη μου τον εχω κυριως για games και σερφαρισμα αλλα νομιζω πως εφτασε ο καιρος για μια αναβαθμιση γιατι αρχιζει και "λυγιζει" σιγα σιγα σε next gen παιχνιδια. Μπορω να διαθεσω max μεχρι 170 ευρω....σκευτομαι να περασω στον i5 3330 αλλα δεν ειμουν και τοσο συγουρος οποτε θελω και την συμβουλη σας αν χρειαζετε να περασω σε καποιον αλλον... ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 στα παιχνιδια το 90% ειναι η καρτα γραφικων(χωρις αυτο να μας λεει οτι ο επεξεργαστης πρεπει να πηγαινει πισω) μηπως σε κοβει ΚΑΙ η καρτα; ποια καρτα εχεις;
xalkias99 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εχω την Gtx 650 asrock αλλα παιχνιδια open world οπως a.c. black flag..watch dogs..far cry 3 και απο αυτα τρεχω μονο το far cry γιατι διπυρινος επεξεργαστης δυσκολο να τα σηκωνει τετοια παιχνιδια οπου πιανω σε αυτα με το ζορια 15-25 fps. Και παρακολουθοντας την e3 απογοιτευτηκα γιατι παιχνιδια οπως gta 5 witcher 3 a.c. unity ειναι και αυτα open world οποτε καλο θα ηταν για μια τετοια αναβαθμιση
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 απ οτι βλεπω εδω http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3088629 ο i5-3330 μπαινει με το συγκεκριμενο bios Που αναγραφεται δεξια στη στηλη. αν παιζεις σε 1080p συντομα θα χρειαστεις και αλλαγη στην καρτα γραφικων με καποια που εχει 2+GB Vram για να μπορεις να παιξεις ανετα(ναι εκει καταντησαμε)
xalkias99 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Οκ αλλα δεν παιζω σε 1080 αλλα σε 768p οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα τι λες?
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 φιλε μου εχω εγω θεμα στο να παιξω watch dogs με το πισι της υπογραφης σε 1280Χ1024 που δοκιμασα. Πολυ φοβαμαι το μελλον πλεον. και αλλα παιχνιδια πλεον ζητανε 2GB Vram recomended πλεον. Βεβαια τα ζυγιζεις και βλεπεις(φυσικα και κουμαντο στην τσεπη σου κανεις εσυ )απλα σε ενημερωνω μην σου ερθει κανενα εγκεφαλικο μετα την αλλαγη επεξεργαστη και παλι δεν μπορεις να ευχαριστηθεις Κοιταζω τις τιμες παντως,δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει η αλλαγη επεξεργαστη. ο ι5-3330 ειναι στην ιδια τιμη με τον αντιστοιχο Haswell και εχει παραπανω επεξεργαστικη ισχυ στην ιδια τιμη.
xalkias99 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 δηλαδη να παω σε αναβαθμιση καρτας γραφικων η μητρικης πρωτα?
akmakas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Φίλε μου με αυτό το μηχάνημα που έχεις δυστυχώς δεν θα σε πάει άλλο όσο αφορά τα παιχνίδια νέας γενιάς..Γενικώς χρειάζεσαι ολοκληρωμένη αναβάθμιση.Μπορείς να κάνεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα με λίγα χρήματα.. Θα σου προτείνω ένα σύστημα φτηνό και πολύ καλό.Το έχω φτιάξει για εμένα σαν δεύτερο μηχάνημα και παίζει άνετα τα πάντα... AMD FX 6300 90 e (Ξεκλείδωτος και τον ανεβάζεις με μια καλή ψήκτρα αν θες) Mobo Asrock Socket AM3+ 970 Pro3 R2.0 GLan Audio Raid 60 Ε Κάρτα γραφικών R9 270 Gigabyte 2GB Ram 160 Ε To μηχάνημα σκίζει..... Διαθέτοντας 170 ευρώ μόνο το μόνο που θα κάνεις είναι να πάρεις κάτι το οποίο δεν θα είναι ολοκληρωμένο συνεπώς η θα σε κόβει η κάρτα σου η αν πάρεις κάρτα δεν θα αποδίδει σωστά ο επεξεργαστής σου ο οποίος είναι αργός... Καλύτερα να περιμένεις πουλώντας σιγά σιγά το PC σου και να πάρεις τα τρία βασικά..CPU,MOBO,GFX! 1
mastoras007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 εάν δέν βαριέσαι διάβασε αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/527498-%CF%80%CE%AD%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-fps-gameyoutube/ εγώ το έγραψα. Αλλάξα επεξεργαστή και είδα μεγάλες διαφορές σε fps [πλέων τώρα παίζω το wach dogs και call of duty ghost εώ πρίν όχι. Διάβασε το θέμα θα πάρεις αρκετές πληροφορίες και άν θέλεις κάποιοα διευκρίνηση γράψε εδώ.
manolis96 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Φίλε μου με αυτό το μηχάνημα που έχεις δυστυχώς δεν θα σε πάει άλλο όσο αφορά τα παιχνίδια νέας γενιάς..Γενικώς χρειάζεσαι ολοκληρωμένη αναβάθμιση.Μπορείς να κάνεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα με λίγα χρήματα.. Θα σου προτείνω ένα σύστημα φτηνό και πολύ καλό.Το έχω φτιάξει για εμένα σαν δεύτερο μηχάνημα και παίζει άνετα τα πάντα... AMD FX 6300 90 e (Ξεκλείδωτος και τον ανεβάζεις με μια καλή ψήκτρα αν θες) Mobo Asrock Socket AM3+ 970 Pro3 R2.0 GLan Audio Raid 60 Ε Κάρτα γραφικών R9 270 Gigabyte 2GB Ram 160 Ε To μηχάνημα σκίζει..... Διαθέτοντας 170 ευρώ μόνο το μόνο που θα κάνεις είναι να πάρεις κάτι το οποίο δεν θα είναι ολοκληρωμένο συνεπώς η θα σε κόβει η κάρτα σου η αν πάρεις κάρτα δεν θα αποδίδει σωστά ο επεξεργαστής σου ο οποίος είναι αργός... Καλύτερα να περιμένεις πουλώντας σιγά σιγά το PC σου και να πάρεις τα τρία βασικά..CPU,MOBO,GFX! πολυ σωστα τα λες φιλος... γενικα ο 6300 ειναι παρα πολυ γρηγορος επεξεργαστης και δεν υπαρχει αντιστοιχος της ιντελ με κατω απο 100€ η μητρικη 970α ειναι αρκετα καλη και εχει το ιδιο phase power design με τις 990 μητρικες... η r9 270 θα σε καλυψει πληρως σιγουρα αλλα νομιζω οτι και μια μεταχειρισμενη 7870 θα σε καλυψει το ιδιο καλα... η μονο επιλογη που εχεις απο πλευρας ιντελ ειναι η αλλαγη επεξεργαστη που και παλι δεν θα μπορει να αποδωσει λογω καρτας γραφικων...
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν πάει σε am3+ να κοιτάξει για καλύτερη μητρική από την 970 Pro 3.
akmakas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Για AMD για εμένα το AM3+ είναι μονόδρομος...Το socket αυτό σκίζει.Οι καλύτεροι επεξεργαστές βρίσκονται εκεί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα