JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Είπα να ανοίξω ένα τοπικ για οτιδήποτε αφορά απορίες και προβλήματα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ANDROID κινητά. Και ξεκινάω το τοπικ με κάποια "προβλήματα" που συναντάω στο δικό μου samsung galaxy s4 android 4.4.2 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις backup τις επαφές του κινητού σου αλλά να κάνει backup και τον προεπιλεγμένο αριθμό σε κάθε επαφή γιατί με την δυνατότητα του android να κάνεις εξαγωγή όλες τις επαφές σε ένα .vcf αρχείο ναι μεν τις κάνει αλλά ΔΕΝ κάνει backup και τον προεπιλεγμένο αριθμό κάθε επαφής. Επίσης υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός του helium που να μπορεί να κάνει ΠΛΗΡΕΣ backup μαζί με τις ρυθμίσεις κάθε προγράμματος/παιχνιδιού κ.τ.λ. χωρίς να είναι ρουτ το κινητό σας?
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πως αν μια εφαρμογή μας ρωτάει κάθε φορά που την ανοίγουμε και επιλέξουμε να μην μας ξαναρωτησει και μετά θέλουμε να επαναφέρουμε τις ερωτήσεις που μας έκανε κάθε φορά που την ανοίγουμε πως το κάνουμε; Πχ το GPS μου έκανε ερώτηση κάθε φορά που το άνοιγα και επειδή επέλεξα να μην με ξαναρωτησει τώρα δεν με ρωτάει. Πως επαναφέρω την ερώτηση κάθε φορά που το ανοίγω;
Federacion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαστε σε τελείως άσχετο section του φόρουμ, αλλά ναι με λίγη προσοχή και λίγο διάβασμα όλα τα κινητά με αντροιντ rootάρονται. 1
gnarkill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Πως αν μια εφαρμογή μας ρωτάει κάθε φορά που την ανοίγουμε και επιλέξουμε να μην μας ξαναρωτησει και μετά θέλουμε να επαναφέρουμε τις ερωτήσεις που μας έκανε κάθε φορά που την ανοίγουμε πως το κάνουμε; Πχ το GPS μου έκανε ερώτηση κάθε φορά που το άνοιγα και επειδή επέλεξα να μην με ξαναρωτησει τώρα δεν με ρωτάει. Πως επαναφέρω την ερώτηση κάθε φορά που το ανοίγω; Πας settings/apps την βρίσκεις την εφαρμογή και πατάς clear data
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μα δεν ειναι εφαρμογη. Ειναι οταν ανοιγω την κεραια gps. Οποτε που παω?
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο μπορεις να το απενεργοποιησεις μονο μεσω module του xposed αν εισαι ροοτ! αλλος τροπος δεν υπαρχει
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν καταλαβες τι ρωταω. Μου εκανε μια φορα την ερωτηση αν θελω να με ξαναρωτηση οσες φορες ανοιγω την κεραια gps να με ρωταει για το αν θελω να παιρνει πληροφοριες απο την google κ.τ.λ. ε απο που το ξετσεκαρα δεν με ξαναρωταει και απλα θελω να μαθω πως θα το κανω να με ξαναρωταει καθε φορα που ανοιγω την κεραια gps την ιδια ακριβως ερωτηση.
Federacion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Και σε αυτό σου απαντάει... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γιατι ενω πριν οταν ειχα κλειστει την sview θηκη του κινητου μου μετα απο μερικα δευτερολεπτα η οθονη εσβηνε και τωρα μενει ανοιχει μονιμα? Εννοειτε οτι εχω διαλεξει να σβηνει η οθονη στο 1 λεπτο αλλα ειτε εχω ανοιχτει την sview θηκη ειτε οχι αρκετες φορες η οθονη μενει μονιμα ανοιχτει. Γιατι συμβαινει κατι τετοιο? Παιζει ρολο που εχω ενεργη την εξοικ. ενεργ.? Γιατι την ειχα και παλιοτερα και μια χαρα εκλεινε η οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα