Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχω τις ιδιες δυνατοτητες και ονλαιν και οφφλαιν με σενα. 

Ε οχι και ιδιες δυνατοτητες το google maps με το αισθητα υποδεεστερο here maps..

Δημοσ.

Ε οχι και ιδιες δυνατοτητες το google maps με το αισθητα υποδεεστερο here maps..

Ε προφανος, απλα αναφερω οτι εστω και αν ειχανε τις ιδιες δυνατοτητες. Προφανος και δεν κανει ουτε τα μισα το here maps, και γινεται τοσο ντορος επειδη ειναι φρεε και επειδη δεν υπαρχουνε πολλα navi σε windows phones. ( Τουλαχιστον δεν εχει sygic που με νοιαζει).

Αλλα μην ξεχνας οτι το google maps δεν εχει δυο βασικα στοιχεια των navi, καμερες και οριο ταχυτητας. 

Δημοσ.

Μεχρι να αποκτησει offline navigation το ξανασυγκρινουμε!

Αν δε ηταν το sygic&here drive,ακομη θα εκοβα βολτες σε κατι χωρια της Ελλαδα,χωρις να ξερω που παω και που ερχομαι! :lol:

Και πριν μου πεις για δεδομενα,να σου πω οτι ειμαι κυπριος και δεν μπορω να εχω καρτοκινητη με δεδομενα και δεν γνωριζω τιποτα απο γεωγραφια της Ελλαδας! :P

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς που χρησιμοποιείται google maps πείτε κάτι που μπορείτε να κάνετε και δεν μπορώ εγώ με here maps!

Nα σου λεει πιο δρομο να ακολουθησεις το πρωι για την δουλεια,γιατι εχεις παρκισον και δε το ξερεις!

Α και να σε προειδοποιει αν εχει κινηση ή οχι και ποιο δρομο να ακολουθησεις,απο το σπιτι στην δουλεια,για τον ιδιο ακριβος λογο που αναφερα πιο πανω!

Ελπιζω να καταλαβες?Αν οχι,μη σκας,θα αναλαβανει η google και δε χρειαζεται να ζοριζεσαι να μαθεις! :P

Δημοσ.

Μεχρι να αποκτησει offline navigation το ξανασυγκρινουμε!

Αν δε ηταν το sygic&here drive,ακομη θα εκοβα βολτες σε κατι χωρια της Ελλαδα,χωρις να ξερω που παω και που ερχομαι! :lol:

Και πριν μου πεις για δεδομενα,να σου πω οτι ειμαι κυπριος και δεν μπορω να εχω καρτοκινητη με δεδομενα και δεν γνωριζω τιποτα απο γεωγραφια της Ελλαδας! :P

Σιγουρα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις .

Η πλειονοτητα του κοσμου που εχει smartphone εχει και data. 

Aλλα για το μικρο ποσοστο χρηστων χωρις data(ειτε σε roaming ειτε επειδη δεν εχουν καταλαβει τι ειναι το smartphone και δεν εχουν βαλει data) , υπαρχουν αλλες λυσεις.

Ομως το google maps δεν ειναι τυχαια το πιο διαδεδομενο(και σε desktop) , μιας και ειναι μακραν η καλυτερη λυση.

Δημοσ.

Σιγουρα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις .

Η πλειονοτητα του κοσμου που εχει smartphone εχει και data. 

Aλλα για το μικρο ποσοστο χρηστων χωρις data(ειτε σε roaming ειτε επειδη δεν εχουν καταλαβει τι ειναι το smartphone και δεν εχουν βαλει data) , υπαρχουν αλλες λυσεις.

Ομως το google maps δεν ειναι τυχαια το πιο διαδεδομενο(και σε desktop) , μιας και ειναι μακραν η καλυτερη λυση.

Και εγω εχω data,αλλα στην Κυπρο!Στην Ελλαδα εχω π@υλ@,αυτο ηταν και το προβλημα στο παραδειγμα/περιπτωση μου!
Δημοσ.

Εσείς που χρησιμοποιείται google maps πείτε κάτι που μπορείτε να κάνετε και δεν μπορώ εγώ με here maps!

street view,

διαδρομη με ποδηλατο,

να ψαξεις κατι στο desktop και να σου εμφανιζεται και στο κινητο, tablet κλπ χωρις να κανεις τιποτα ή να χρειαζεται να θυμασαι το μερος,

αμεση ενημερωση για κινηση/ατυχηματα, χαρτης που δειχνει που εχει κινηση εκεινη την στιγμη κλπ. (αν και φανταζομαι κατι θα δειχνει και το here maps)

Ενσωματωση στην ιδια εφαρμογη τα μεσα μαζικης μεταφορας, χωρις να χρειαζεται ξεχωριστη εφαρμογη.

Και γενικοτερα πολυ ανωτερη εμπειρια.

Απλα αναρωτησου γιατι ακομα και εσυ λογικα στο desktop σου μπαινεις στο google maps και οχι στο υποδεεστερο here maps.

Δημοσ.

Μονο για εκεινη την ημερα,ειπα ΧΑΛΑΛΙ τα 30ευρο που εδωσα για το sygic!!!

street view,

διαδρομη με ποδηλατο,

να ψαξεις κατι στο desktop και να σου εμφανιζεται και στο κινητο, tablet κλπ χωρις να κανεις τιποτα ή να χρειαζεται να θυμασαι το μερος.

αμεση ενημερωση για κινηση/ατυχηματα κλπ.

Και γενικοτερα πολυ ανωτερη εμπειρια.

Απλα αναρωτησου γιατι ακομα και εσυ λογικα στο desktop σου μπαινεις στο google maps και οχι στο υποδεεστερο here maps.

Παρα street view,θα εκτιμουσα καλυτερα κατι τετοιο:

http://youtu.be/mHbdLRvTChE

Στο κινητο,tablet,laptop ειμαι ευχαριστημενος με τους bing&here maps,δε χρειαζομαι κατι περισσοτερο!

Στο desktop ποια εφαρμογη εχει για google maps που συγχρονιζεται σε ολες τις συσκευες?Ειναι απορεια,γιατι δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

Παρα street view,θα εκτιμουσα καλυτερα κατι τετοιο:

http://youtu.be/mHbdLRvTChE

Καμμια σχεση με το ευχρηστο street view. Αυτο ειναι πιο πολυ gimmick. 

Εχεις δει αλλωστε πολυ κοσμο να σηκωνει το κινητο του και να βλεπει τον πραγματικο κοσμο μεσα απο το κινητο του;

Το street view ομως σου λυνει συχνα τα χερια οταν θελεις να πας σε ενα καινουριο μερος και δεν ξερεις πως ακριβως θα ειναι, οταν θελεις να δωσεις οδηγιες σε καποιον, οταν απλα θελεις να δειξεις πως ειναι ενα παρκο ή που ειναι το μικρο,στενο δρομακι που οδηγει στο σπιτι σου κλπ.

Για αυτο αλλωστε το street view το χρησιμοποιει πολυ περισσοτερος κοσμος απο αυτο το gimmick που εδειξες.

Στο desktop ποια εφαρμογη εχει για google maps που συγχρονιζεται σε ολες τις συσκευες?Ειναι απορεια,γιατι δεν ξερω.

Δεν χρειαζεσαι εφαρμογη στο desktop, απλα μπαινεις απο τον browser.

Απλα πραγματα.

Δεν ειναι τυχαιο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου χρησιμοποιει google maps και στο desktop.

Δημοσ.

Καμμια σχεση με το ευχρηστο street view. Αυτο ειναι πιο πολυ gimmick. 

Εχεις δει αλλωστε πολυ κοσμο να σηκωνει το κινητο του και να βλεπει τον πραγματικο κοσμο μεσα απο το κινητο του;

Το street view ομως σου λυνει συχνα τα χερια οταν θελεις να πας σε ενα καινουριο μερος και δεν ξερεις πως ακριβως θα ειναι, οταν θελεις να δωσεις οδηγιες σε καποιον, οταν απλα θελεις να δειξεις πως ειναι ενα παρκο ή που ειναι το μικρο,στενο δρομακι που οδηγει στο σπιτι σου κλπ.

Για αυτο αλλωστε το street view το χρησιμοποιει πολυ περισσοτερος κοσμος απο αυτο το gimmick που εδειξες.

Δεν χρειαζεσαι εφαρμογη στο desktop, απλα μπαινεις απο τον browser.

Απλα πραγματα.

Δεν ειναι τυχαιο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου χρησιμοποιει google maps και στο desktop.

Μπηκα τωρα και ειδα την γειτονια μου στην Βουλγαρια!Ειμαι 4 χρονια σ'αυτη και δεν την αναγνωρισα!!! :shock:

Σκεψου να εξηγουσα με βαση το street view καποιου αλλου! :P

Κατσε ομως να ξανακοιταξω,για να βεβαιωθω! :lol:

Edit:

Οκ,πηγα 5 γειτονιες παρακατω,ο αχρηστος!!!Ειναι μια χαρα απλα λειπουν καποια πραγματα που εγιναν τωρα τελευταια!

Δημοσ.

Μπηκα τωρα και ειδα την γειτονια μου στην Βουλγαρια!Ειμαι 4 χρονια σ'αυτη και δεν την αναγνωρισα!!! :shock:

Σκεψου να εξηγουσα με βαση το street view καποιου αλλου! :P

Κατσε ομως να ξανακοιταξω,για να βεβαιωθω! :lol:

Mην ξεχασεις τοτε να κανεις στην γειτονια σου το gimmick που εδειξες..(να σηκωσεις το κινητο σου και να δεις τον πραγματικο κοσμο μεσα απο το κινητο σου )

Πραγματικα πολυ ευχρηστο και θα σου λυσει τα χερια.. NOT!

Αντιθετα το street view ειναι πολυ ευχρηστο , για αυτο το χρησιμοποιει αρκετος κοσμος κ για αυτο οταν λεμε street view το μυαλο μας παει κατευθειαν στην υπηρεσια της google, παρολο που δεν λεμε GOOGLE street view.

• Like 1
Δημοσ.

Mην ξεχασεις τοτε να κανεις στην γειτονια σου το gimmick που εδειξες..(να σηκωσεις το κινητο σου και να δεις τον πραγματικο κοσμο μεσα απο το κινητο σου )

Πραγματικα πολυ ευχρηστο και θα σου λυσει τα χερια.. NOT!

Αντιθετα το street view ειναι πολυ ευχρηστο , για αυτο το χρησιμοποιει αρκετος κοσμος κ για αυτο οταν λεμε street view το μυαλο μας παει κατευθειαν στην υπηρεσια της google, παρολο που δεν λεμε GOOGLE street view.

Και τα δυο βοηθανε για διαφορετικους λογους!Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα!

Ειναι πολυ πιο ευκολο να σηκωσεις το κινητο και να σου δειξει αμεσως πιο ειναι το πιο κοντινο εστιατοριο/τραπεζα/κ.τ.λ.(σε μετρα) και την κατευθυνση,παρα να ψαχνεσε στο google maps που εισαι, και πιο δρομο πρεπει να ακολουθησεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τα δυο βοηθανε για διαφορετικους λογους!Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα!

Ειναι πολυ πιο ευκολο να σηκωσεις το κινητο και να σου δειξει αμεσως πιο ειναι το πιο κοντινο εστιατοριο/τραπεζα/κ.τ.λ.(σε μετρα) και την κατευθυνση,παρα να ψαχνεσε στο google maps που εισαι, και πιο δρομο πρεπει να ακολουθησεις.

Ναι , για αυτο ελαχιστοι κανουν αυτο που λες: σηκωνουν το κινητο τους και βλεπουν μεσα απο εκει ποιο ειναι το εστιατοριο.

Οπως ειπα, ειναι απλα ενα gimmick.

Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες που κανουν κατι τετοιο, αλλα καμμια δεν εχει κερδισει το κοινο ωστε να το χρησιμοποιει πολυς κοσμος.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...