Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ξαναλεω αυτο ειναι μια μ***ια και μιση, σε συγκριση με το πραγματικο Offline.

Αν ειμαι πιχι σε καποια παραλια και θελω να παω σε ενα συγκεκριμενο μερος και δεν εχω wifi τι κανω;

Ενω, στα here maps δεν σε απασχολει να εχεις αποθηκευση κανενα map απο νωριτερα.

Ε πάρε το sygic τότε. 15 euro ,σιγά. Και το έχεις για όλες τις συσκευές ανδοιντ που θα έχεις ποτέ. Σιγά να μην πας να πάρεις νόκια μόνο για τους φρεε χάρτες...

Και να έχεις Σμάρτ κινητό από μόνο του χωρίς δεδομένα είναι για μένα πραματικα κριμα.

Δημοσ.

Ε πάρε το sygic τότε. 15 euro ,σιγά. Και το έχεις για όλες τις συσκευές ανδοιντ που θα έχεις ποτέ. Σιγά να μην πας να πάρεις νόκια μόνο για τους φρεε χάρτες...

To sygic το πηρα εγω.Ειναι ΑΨΟΓΟ offline navigator,αλλα τωρα εχω το εξης προβλημα,εχω μεινει χωρις android&ios συσκευη!!! :P

Υ.Γ.Να δω τον @windows8,να χρησιμοποιει android συσκευη και δε θελω τιποτα αλλο! :lol:

Δημοσ.

To sygic το πηρα εγω.Ειναι ΑΨΟΓΟ offline navigator,αλλα τωρα εχω το εξης προβλημα,εχω μεινει χωρις android&ios συσκευη!!! :PΥ.Γ.Να δω τον @windows8,να χρησιμοποιει android συσκευη και δε θελω τιποτα αλλο! :lol:

Ε τότε παίρνεις αμάξι με ενσωματωμένο navi και τελειωνεις!

Δημοσ.

Ε τότε παίρνεις αμάξι με ενσωματωμένο navi και τελειωνεις!

Τη δουλεια μου την κανω με το here map.Ετσι δε θα χρειαστει να παρω καινουριο αμαξι για να εχω navi! ;)
Δημοσ.

Τη δουλεια μου την κανω με το here map.Ετσι δε θα χρειαστει να παρω καινουριο αμαξι για να εχω navi! ;)

Ε άμα έχεις νόκια οκ. Αλλά οι πιθανότητες είναι κάποιος να μην έχει, οποτε το sygic είναι μια χαρά άψογο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δε μου αρέσουν κάποιες επιλογές που έχει κάνει στο google maps για android, είναι σίγουρο οτι η google έχει τους καλύτερους χάρτες.

Η apple για λόγους πολιτικής προσπάθησε να τους αντιγράψει (όπως κάνει πάντα) και απέτυχε παταγωδώς. Δεν είναι εύκολο να είσαι ο καλύτερος...

Δημοσ.

Μετά το street view απλά λατρευουμε Google maps. Εάν περαστεί και στις mobile εκδόσεις ακόμα καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το street view απλά λατρευουμε Google maps. Εάν περαστεί και στις mobile εκδόσεις ακόμα καλύτερα.

Εάν περαστεί το street view σε mobile εκδόσεις, ή κάτι δεν έπιασα; Γιατί το street view υπάρχει κανονικά και σε κινητά.

Δημοσ.

Και να έχεις Σμάρτ κινητό από μόνο του χωρίς δεδομένα είναι για μένα πραματικα κριμα.

Μα γιατι να δωσω 15 ευρω δεν μπορω να καταλαβω?

Νοκια για λογισμικο. design. καμερα. και χαρτες. 

Εχω smartphone με παρα πολλες δυνατοτητες offline, αυτο ειναι ακομα πιο smart, δεν νομιζεις;   ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μακραν η καλυτερη εφαρμογη χαρτων!

Σε μια εφαρμογη εχεις οδηγιες για αυτοκινητο(με συνεχη/αμεση ενημερωση για κινηση/ατυχηματα), ΜΜΜ(με αναλυτικα δρομολογια κλπ), ποδια, ποδηλατο για μερικες χωρες, ενω εχεις απειρα points of interest με βαθμολογιες για εστιατορια κλπ.

Φυσικα η δυνατοτητα google street view σου λυνει συχνα τα χερια.

Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι οι google maps εχουν επικρατησει απολυτα και στο desktop. 

Τελος, βολικη ευκολια ειναι οτι οταν ψαξεις κατι στο desktop, τοτε σου εμφανιζεται και στο κινητο, tablet κλπ χωρις να κανεις τιποτα ή να χρειαζεται να θυμασαι το μερος.

(πχ σου στελνει email ενας φιλος/συναδελφος για το πως θα πας σπιτι του/εστιατοριο για το ραντεβου, ανοιγεις το email απo το desktop και βλεπεις τις οδηγιες-διαδρομη και τον χαρτη στο google maps desktop και χωρις να κανεις τιποτα, αυτη η διαδρομη θα υπαρχει ετοιμη στο κινητο σου λογω google now)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μακραν η καλυτερη εφαρμογη χαρτων!

Σε μια εφαρμογη εχεις οδηγιες για αυτοκινητο(με συνεχη/αμεση ενημερωση για κινηση/ατυχηματα), ΜΜΜ(με αναλυτικα δρομολογια κλπ), ποδια, ποδηλατο για μερικες χωρες, ενω εχεις απειρα points of interest με βαθμολογιες για εστιατορια κλπ.

Φυσικα η δυνατοτητα google street view σου λυνει συχνα τα χερια.

Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι οι google maps εχουν επικρατησει απολυτα και στο desktop. 

Τελος, βολικη ευκολια ειναι οτι οταν ψαξεις κατι στο desktop, τοτε σου εμφανιζεται και στο κινητο, tablet κλπ χωρις να κανεις τιποτα ή να χρειαζεται να θυμασαι το μερος.

(πχ σου στελνει email ενας φιλος/συναδελφος για το πως θα πας σπιτι του/εστιατοριο για το ραντεβου, ανοιγεις το email απo το desktop και βλεπεις τις οδηγιες-διαδρομη και τον χαρτη στο google maps desktop και χωρις να κανεις τιποτα, αυτη η διαδρομη θα υπαρχει ετοιμη στο κινητο σου λογω google now)

Αυτό που λείπει ακόμη από τους Google Maps είναι μερικές ακόμη επιπλέον πληροφορίες κατά τη διάρκεια της πλοήγησης, όπως έχουν τα υπόλοιπα GPS. Για την ώρα μου φαίνεται αρκετά "σπαρτιάτικο" (ως προς τις πληροφορίες on screen πάντα).

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λείπει ακόμη από τους Google Maps είναι μερικές ακόμη επιπλέον πληροφορίες κατά τη διάρκεια της πλοήγησης, όπως έχουν τα υπόλοιπα GPS. Για την ώρα μου φαίνεται αρκετά "σπαρτιάτικο" (ως προς τις πληροφορίες on screen πάντα).

Σιγουρα μπορει να βελτιωθει κι αλλο.

Βεβαια η πλοηγηση δεν ειναι το βασικο χαρακτηριστικο των google maps. Εικαζω πως ο κοσμος περναει πολυ περισσοτερο χρονο στο google maps σε απλο mode, απο οτι στο gps mode/πλοηγηση.

Αλλωστε η πλοηγηση δεν εχει νοημα στο desktop, αλλα και παλι ο κοσμος προτιμαει google maps(και οχι αλλες υποδεεστερες λυσεις). Ειναι ολες οι εξτρα δυνατοτητες που εχει και για αυτο εχει ξεφυγει απο τον ανταγωνισμο.

Δημοσ.

Μα γιατι να δωσω 15 ευρω δεν μπορω να καταλαβω?

Νοκια για λογισμικο. design. καμερα. και χαρτες. 

Εχω smartphone με παρα πολλες δυνατοτητες offline, αυτο ειναι ακομα πιο smart, δεν νομιζεις;   ;)

Γιατι ισως δεν θελεις να παρεις συγκεκριμενα νοκια και συγκεκριμενα windows κινητο ?

Εχω τις ιδιες δυνατοτητες και ονλαιν και οφφλαιν με σενα. Και στην τελικη θα δωσω 15 ευρω γιατι θεωρω το sygic το κορυφαιο, οποτε η ερωτηση ειναι, γιατι να μην δωσω τα λεφτα σε κατι που αξιζει ?

Αμα θεωρεις  το να πληρωσεις μια φορα στην ζωη ,για οποιαδηποτε συσκευη ιος η ανδροιντ θα εχεις ποτε 15 ευρω ειναι παραλογο τοτε τι πω. Εγω ειμαι της αποψης τα αξιζει και με τα χιλια. Και να μπορουσα να εχω τους here maps σε αντροιντ, παλι sygic θα αγοραζα.

Και το γοογλε μαπς σαν navigator ειναι μια ισως η δευτερευουσα εμπειρια του. Ηθελε πριν απο κανενα 6μηνο να παει  ο πατερας μου στην Αθηνα , σε 5 λεπτα ειχα βρει και εκτυπωσει ποια μεσα επρεπε να παρει για να παει απο κεντρο Πειραια. Απλα αλλου ειναι σαν χρηστικοτητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...