xtrim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εμένα όχι μόνο με έχει βολέψει και ακόμα με βολεύει αφάνταστα το Google maps, αλλά το θεωρώ και την πιο προσεγμένη και πλήρη εφαρμογή για τις ανάγκες μου. Όπως λένε και άλλοι, αν δε σου αρκεί η offline δυνατότητα που σου προσφέρει η συγκεκριμένη εφαρμογή, πας αλλού.
leo06 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Noμιζω αυτο το παθαινουν οταν εχουν απλα συμβολαιο... οσο εχεις ανοικτα τα δεδομενα σου τρωει φραγκα. μα το day pass έχει 1 ευρώ την ημέρα είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητο
Papakaliati Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 To mireo don't panic κανονικά επι πλειρωμης είναι και μαλιστα πιο ακριβο από το sygic το οποίο θεωρώ το καλύτερο από αυτά που έχω χρησιμοποιήσει,με εξαιρετικές κάμερες και ενημέρωση κίνησης. Και τους χάρτες από τομ τομ τους πέρνει αποτι γράφει το πανικ.
Andreas_FrenzY Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Και τους χάρτες από τομ τομ τους πέρνει αποτι γράφει το πανικ. διαβασε λιγο απο που παιρνει χαρτες για ελλαδα που με ενδιαφερει https://itunes.apple.com/gr/app/mireo-dont-panic-greece/id441495961?mt=8
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 το καλυτερο (με μεγαλη διαφορα απο καθε αλλο) προγραμμα gps ειναι το Sygic. απο εκει και περα οποιος θελει κατι δωρεαν, μπορει επισης να στραφει σε ενα προγραμμα που υποστηριζει το OpenStreetMap (οπως το OsmAnd), οπου φτιαχνεις τους δικους σου χαρτες με την βοηθεια υπολογιστη και τους πετας στο κινητο. (μπορεις πχ να φτιαξεις χαρτες μονο για το κεντρο της Αθηνας ωστε να μην πιανεις τσαμπα χώρο στο κινητο) http://osmand.net/
Papakaliati Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 To πιο σημαντικο σε ενα navi ,δεν ειναι οι χαρτες, με ελαχιστες διαφορες ολοι ιδοι ειναι. Η μεγαλη διαφορα ειναι το interface και πως σου δειχνει τις εξοδους , σε ποια λωριδα του δρομου πρεπει να εισαι ετσ. Το google maps κατεμε δεν το κανει καλα, νομιζω δεν δειχνει και λωριδες στο δρομο , απλα σου δειχνει που να στρειψεις. Το Sygic ειναι για μενα το ανωτερο γιατι κανει ακριβως αυτο, σου λεει πια λωριδα να πιασεις οταν εχεις εξοδο κτλ. Οταν εχεις ακομη εξοδο στο sygic ολη η οθονη σου δειχνει οτι εχεις εξοδο, αγνοοντας τον υπολοιπο δρομο. Γενικα μιας και δεν μαρεσει να εχω το ναβι με φωνη ,το sygic ειναι με διαφορα το καλυτερο για μενα στην αποικονιση. Ολα τα αλλα που εχω χρησιμοποιησει ητανε απλα δευτερα. Της νοκια δεν εχω αποψη, δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε.
LongTom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εξαιρετικό εργαλείο,εφόσον έχεις data plan σαν και εμένα. Το καλύτερο είναι ότι είναι τζάμπα. Θα ήθελα να ήταν σαν και της nokia για τις ελάχιστες φορές που το χρειάζεσαι offline,αλλά δεν μπορείς να έχεις τα πάντα. Πάντως θα δω και τις τζαμπέ offline δια παν ενδεχόμενο.
ge-lyk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τι εννοεις φιλε 3€ για ολη μερα ιντερνετ και τηλεφωνα δεν καταλαβαινω. Πως εγω νομιζω για φουλ πλοηγηση σε ενα ταξιδι 100,χλμ μπορει να φας και 15€?? Εξηγησε μας να καταλαβουμε ....κάποιο λάθος κανεις....το έχω χρησιμοποιήσει και 5-6 ώρες σερί με ελάχιστη κατανάλωση δεδομένων ( και με αρκετή ωρα σε 4g).....με το μονο που εχεις θέμα είναι κλασσικά η μπαταρία..... 1
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 1 δισεκατομμύριο downloads αλλά μέσα από το χωριό μου δεν πέρασαν οι κερατάδες, τσιγκουνεύτηκαν τη βενζίνη.
sokinfragoul Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Για να καταλαβω ρε φιλε το χρησιμοποιησες για ταξιδι 6 ωρων και δεν σου φαγε πολλα mb?
leo06 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Για να καταλαβω ρε φιλε το χρησιμοποιησες για ταξιδι 6 ωρων και δεν σου φαγε πολλα mb? τα δεδομένα που καταναλώνει είναι ελάχιστα,δεν το χρησιμοποιησα για 5-6 ώρες αλλά για κάνα 20λεπτο και τα δεδομένα ήταν μερικά kb,και δεν νομίζω να τα χρησιμοποιεί συνέχεια αλλά μόνο στην αρχή για να κλειδώσει
tamis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ρε παιδιά τι κάθεστε και λέτε? μετά την τελευταία αναβάθμιση οι γοουγλο χάρτες υποστηρίζουν off line πλοηγηση κτλ. αποθηκευεις την ή τις περιοχές που σε ενδιαφέρουν και τις έχεις off line στο κινητό σου. και όταν βρει ιντερνετ το κινητο wifi ελένχει ΑΝ οι χάρτες που έχεις αποθηκεύσει στο κινητό σου ειναι updated και αν όχι σου λέει να τους κάνει update. εγω το είχα ετσι όταν έφυγα εξωτερικό και ουτε γάτα ουτε ζημιά. είχα και navigon αλλα οκ για δευτερη λύση που τελικα ΔΕΝ χρειαστηκε. 1
Papakaliati Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Για να καταλαβω ρε φιλε το χρησιμοποιησες για ταξιδι 6 ωρων και δεν σου φαγε πολλα mb? Μηπως φιλε το ειχες σε δορυφορικη αποψη? Για αλλιως δεν σου τρωει σχεδον τιποτα... 1
moxalis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ρε παιδιά τι κάθεστε και λέτε? μετά την τελευταία αναβάθμιση οι γοουγλο χάρτες υποστηρίζουν off line πλοηγηση κτλ. αποθηκευεις την ή τις περιοχές που σε ενδιαφέρουν και τις έχεις off line στο κινητό σου. Κι εγώ πριν περάσω Sygic, που είναι ό,τι καλύτερο κατ' εμέ, μια χαρά offline πλοήγηση έκανα με google maps. Βάζεις την διαδρομή από το σπίτι με WiFi, αποθηκεύει τους χάρτες στην συσκευή, και έχεις κανονικά turn-by-turn navigation χωρίς data.
Windows8 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Κι εγώ πριν περάσω Sygic, που είναι ό,τι καλύτερο κατ' εμέ, μια χαρά offline πλοήγηση έκανα με google maps. Βάζεις την διαδρομή από το σπίτι με WiFi, αποθηκεύει τους χάρτες στην συσκευή, και έχεις κανονικά turn-by-turn navigation χωρίς data. Και ξαναλεω αυτο ειναι μια μ***ια και μιση, σε συγκριση με το πραγματικο Offline. Αν ειμαι πιχι σε καποια παραλια και θελω να παω σε ενα συγκεκριμενο μερος και δεν εχω wifi τι κανω; Ενω, στα here maps δεν σε απασχολει να εχεις αποθηκευση κανενα map απο νωριτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα