Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, την προγουμενη βδομαδα, 3 ευρω την μερα για απεριοριστα τηλεφωνα και ιντερνετ δεν ητανε και ασχημα.

Η δυναμη του google maps ειναι η συνδεσημοτητα , η ενημερωση της κινησης και συνεχης ενημερωση των χαρτων της. Επιπλεον η google ειναι μια 100% ονλινε εταιρια. Απο που και ως που να προσφερει ενα απο τα δυνατα της χαρτια offline και μαλιστα κουτσουρεμενο, μιας και δεν θα εχει συνεχης ενημερωση σε κινηση η χαρτες?

Τι εννοεις φιλε 3€ για ολη μερα ιντερνετ και τηλεφωνα δεν καταλαβαινω.

Πως εγω νομιζω για φουλ πλοηγηση σε ενα ταξιδι 100,χλμ μπορει να φας και 15€??

Εξηγησε μας να καταλαβουμε

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι εννοεις φιλε 3€ για ολη μερα ιντερνετ και τηλεφωνα δεν καταλαβαινω.

Πως εγω νομιζω για φουλ πλοηγηση σε ενα ταξιδι 100,χλμ μπορει να φας και 15€??

Εξηγησε μας να καταλαβουμε

πόσα?ακόμη και πακέτο δεδομένων να μην έχεις 1 ευρώ την ημέρα είναι 

Δημοσ.

Τι λες ρε μαγκα τι σχεση εχει το internet day pass?εγω γιατι εχω δει τρελους λογαριασμους απο ανοιχτα δεδομενα;γιατι ηταν ενα ευρω την μερα;μαλλον οχι

Δημοσ.

Οι τρελοί λογαριασμοί φαντάζομαι ήτανε πολλά χρόνια πριν. Στα προπράγμαματα συμβολαίου πλέον φλατ είναι το Ίντερνετ και μετά σου ρίχνουμε την ταχύτητα. Με το Vodafone red που έχω άμα πάω εξωτερικό πλειρωνω 3 ευρώ και έχω το προγράμματα της σύνδεσης που έχω και στην χώρα μου,δηλαδή απεριόριστα τηλέφωνα και Ίντερνετ.

Και όπως είπα, άμα πας εξωτερικό και δεν έχεις Ίντερνετ δεν την νοιάζει την γοογλε, έχει την περιορισμένη δυνατότητα να κατέβασεις χάρτη οφφλαιν. Γενικώς δεν νοιάζεσαι η γοογλε για αυτούς που δεν έχουνε Ίντερνετ ώστε να τους προσφέρει οφφλαιν εργαλεία,την νοιάζει μόνο να τους φέρει το Ιντερνετ ώστε να τους είναι χρήσιμοι.

Δεν είναι θέμα άμα συμφωνώ εγώ η εσύ, είναι σαν να λες ότι η αππλε δεν νοιάζεται για αυτούς που αγοράζουνε πχ ποδήλατα .

Δεν είναι στόχος της γοογλε όπως είπα και παραπάνω να πάρει την πελατεία από τομ τομ και αλλά παρόμοια. Το google maps είναι ένα προϊόν που προωθεί το βασικό προϊόν τις γοογλε τις διαφημίσεις. Άμα είσαι οφφλαιν νο διαφημίσεις άρα νο κέρδος . Η νόκια με τους χάρτες πουλούσε τα κινητά της,τελείως διαφορετική περίπτωση .

• Like 1
Δημοσ.

Και όπως είπα, άμα πας εξωτερικό και δεν έχεις Ίντερνετ δεν την νοιάζει την γοογλε, έχει την περιορισμένη δυνατότητα να κατέβασεις χάρτη οφφλαιν. 

Χαχαχα.. αυτη η δυνατοτητα δεν κανει για τιποτα... δεν εχει turn to turn voice, και ειναι υπερβολικα μικρος ο χαρτης που σου επιτρεπει να "κοψεις¨ για να ειναι οφλαιν.. 

Καλυτερα να παρεις κανα χαρτη απο κανα περιπτερο να κανεις την δουλεια σου, παρα να κανεις offline πλοηγηση με google maps.

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες ρε μαγκα τι σχεση εχει το internet day pass?εγω γιατι εχω δει τρελους λογαριασμους απο ανοιχτα δεδομενα;γιατι ηταν ενα ευρω την μερα;μαλλον οχι

δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί εσύ έχεις δει τρελούς λογαριασμούς

Δημοσ.

Καθημερινα και οχι πριν χρονια.δευτερον ποιος σου μιλησε για εξωτερικο.τριτον ποσσοι απο εμας εχουν red με 1.5gb το μηνα;δοκιμασε την καταναλωση mb σε ενα σου ταξιδι 100χλμ και μετα ξαναποσταρε.δεν μιλαμε για οφ λαιν χαρτες αλλα για φωνητινη πλοηγηση.οταν εχουμε gps φτανει για πλοηγηση φωνητικη και turn to turn.γιατι μια συσκευη που εχει gps να χρειαζεται και data connection για να καθοδηγησει;το πας παντου της vodafone ειναι με 5 ευρω την μερα νομιζω με φπα με ολα και δεν δινει απεριοριστα την μερα αλλα το χρονο που εχεις προς αλλα δικτυα στην ελλαδα τον περνεις εξω μαζι σου.ξανα λεω ποσοι απο εμας εχουν 1500 προς ολους;

Δημοσ.

H Nokia απο την αλλη, σου δινει κατι που δεν χρειαζεται να ειναι Online χωρις να ειναι κουτσουρεμενο τιποτα :)

Kαι επισης, για οσους δεν βαζουν data σχεδον ποτε οπως εγω, ειναι μια καλη λυση... δεν εχεις τον φοβο μηπως ξεμεινεις απο data και πρεπει να δινεις παλι $ ή δεν εχεις σημα.

Η google εχει την απαιτηση να ειναι online διοτι προφανως λειτουργει με τα δεδομενα των υπολοιπων χωρων και οχι της Ελλαδας.Σχεδον σε ολες τις χωρες εκτος της τριτοκοσμικης Ελλαδας υπαρχουν πολυ καλα πακετα mobile internet που τις περισσοτερες φορες ειναι και δωρεαν και απεριοριστα

Δημοσ.

Η google εχει την απαιτηση να ειναι online διοτι προφανως λειτουργει με τα δεδομενα των υπολοιπων χωρων και οχι της Ελλαδας.Σχεδον σε ολες τις χωρες εκτος της τριτοκοσμικης Ελλαδας υπαρχουν πολυ καλα πακετα mobile internet που τις περισσοτερες φορες ειναι και δωρεαν και απεριοριστα

Oπως ειπες.. στις αλλες χωρες.

Εδω δεν ειναι αλλες χωρες ομως... οπoτε Here Maps +1

Δημοσ.

δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί εσύ έχεις δει τρελούς λογαριασμούς

Noμιζω αυτο το παθαινουν οταν εχουν απλα συμβολαιο... οσο εχεις ανοικτα τα δεδομενα σου τρωει φραγκα.

Δημοσ.

Παιδια οντως στο εξωτερικο στις περισσοτερες το εχουν απεριοριστο το data.

Μονο με καιρο και facebook να ανανεονονται αυτοματα μπορει να σε ξεσκισουν στον λογαριασμο

Δημοσ.

Αν θελετε καλο και γρηγορο offline navigation η λυση ειναι mireo don't panic. Ομορφο και απεριττο program ui και χρησιμοποιει χαρτες της geointelligence, οι οποιοι απλα σπερνουν.

• Like 3
Δημοσ.
Τιβειναι αυτο applicationnστο google play?

Google play και app store. Εχοντας αγορασει και δουλεψει συστηματικα με sygic και navigon, οταν εκανα τη μεταβαση σε αυτο τα ξεχασα τα υπολοιπα. Μακραν το καλυτερο. Για nokia maps δεν μπορω να εκφερω αποψη, η να κανω οποιαδηποτε συγκριςη, μιας και δεν το εχω δουλεψει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...