xavier Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ο αδερφος μου ανοιξε το pc για να δοκιμασει μια καρτα γραφικων, τωρα εχω ενα προβλημα στη συνδεση του υπολογιστη με το router μεσω ethernet, μου βγαζει unidentified network. ιντερνετ εχω κανονικα π.χ. στο λαπτοπ, ακομα και το pc συνδεεται κανονiκα wireless(εχω ενα level one wireless usb ανταποτρα) το λαμπακι της συνδεσης του ρουτερ με το pc μεσω ethernet αναβει κανονικα, οποτε δεν νομιζω να ειναι τιποτα στα καλωδια... εχετε καμια υποψια τι μπορει να συμβαινει? το ρουτερ ειναι tp link w8901g σε windows 7
rfc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ποια καρτα γραφικων δοκιμασε? Περα απο τη πλακα τωρα για κανε ενα ρεσταρτ στο ρουτερ σου και δοκιμασε να βαλεις πρωτα το πισι με το καλωδιο στο ιντερνετ και οχι καποιο αλλο ασυρματο τηλεφωνο-tablet, ή κατι αλλο.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ο αδερφος μου ανοιξε το pc για να δοκιμασει μια καρτα γραφικων, τωρα εχω ενα προβλημα στη συνδεση του υπολογιστη με το router μεσω ethernet, μου βγαζει unidentified network. ιντερνετ εχω κανονικα π.χ. στο λαπτοπ, ακομα και το pc συνδεεται κανονiκα wireless(εχω ενα level one wireless usb ανταποτρα) το λαμπακι της συνδεσης του ρουτερ με το pc μεσω ethernet αναβει κανονικα, οποτε δεν νομιζω να ειναι τιποτα στα καλωδια... εχετε καμια υποψια τι μπορει να συμβαινει? το ρουτερ ειναι tp link w8901g σε windows 7 α.σιγουρα δεν πειραξε και τιποτε αλλο εκτος απο την καρτα?β.σιγουρα δεν τσακισε κανα καλωδιο ethernet οπως μετακινησε το pc?κανε αυτα που ειπε o rfc restatrt pc/router αλλα τσεκαρε και σε αλλη ethernet στο ρουτερ οπως και αλλο καλωδιο.επισης σαν τελευταια λυση ενα remove και ξανα install την καρτα δικτυου.ελπιζω να μην εβαλε τιποτα drivers για την καρτα και να χαλασε τιποτε αλλο στα windows.αν θες για να δοκιμασεις την ethernet του ρουτερ και το καλωδιο βαλε το λαπτοπ με καλωδιο να δουμε αν θα παιξει. και ασχετο με ολα αυτα αλλα μπορεις να δεις και για πιο νεους drivers για την καρτα ethernet του pc οπως και προληπτικα να κανεις και κανα firmware update το ρουτερ.ειναι ασχετα με το θεμα σου απλα το λεω για να εισαι Up to date. επισης μια δοκιμη θα ηταν να βαλεις και καρφωτα ip/dns στο pc να δεις αν βγαινει στο ιντερνετ.εχεις καμια συσκευη μεσα στο δικτυο που να εχει καρφωτες Ip?το λεω μηπως κανει conflict αν και εκει συνηθως βγαινει μυνημα.
xavier Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 δεν ξερω τι εγινε, εβγαλε ενα update στα windows για realtek network, το εκανα και μετα την επανεκκινηση, συνδεθηκε κανονικα οπως και να χει ευχαριστω για τη βοηθεια.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 δεν ξερω τι εγινε, εβγαλε ενα update στα windows για realtek network, το εκανα και μετα την επανεκκινηση, συνδεθηκε κανονικα οπως και να χει ευχαριστω για τη βοηθεια. μια χαρα εκανες και Update.καλο ειναι παντα να εχεις τους τελευταιους drivers.επισης καλο θα ηταν να δεις και για firmware για το ρουτερ.
xavier Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Downstream Upstream SNR Margin 8.8 9.6 db Line Attenuation 22.9 15.3 db Data Rate 14984 947 kbps Max Rate 17036 944 kbps POWER 18.4 11.3 dbm CRC 26 25 εχω το τελευταιο firmware, αλλα αρκετες φορες εχω αποσυνδεσεις, ιδιως οταν λειτουργει το τηλεφωνο για καποιο λογο τα παιζει το ιντερνετ... υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω?
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Downstream Upstream SNR Margin 8.8 9.6 db Line Attenuation 22.9 15.3 db Data Rate 14984 947 kbps Max Rate 17036 944 kbps POWER 18.4 11.3 dbm CRC 26 25 εχω το τελευταιο firmware, αλλα αρκετες φορες εχω αποσυνδεσεις, ιδιως οταν λειτουργει το τηλεφωνο για καποιο λογο τα παιζει το ιντερνετ... υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω? τα χαρακτηριστικα δεν ειναι ουτε τα καλυτερα ουτε τα χειροτερα. απο εκει και περα.αν πιανουν τα χερια σου για δοκιμη στον κατανεμητη /χωνευτη κανε εκει για να δεις ποιο ειναι το μεγιστο. αν δεν πιανουν τοτε βγαλε ολα τα τηλεφωνα/σπλιττερ φιλτρα και ασε μονο το ρουτερ να δεις στα ποσα θα συγχρονισει και αν θα εχει διαφορα. αν ψιλοπιανουν τα χερια σου λυνεις το κεντρικο πριζακι και κρατας μονο τα καλωδια που ερχονται απο τον κατανεμητη και δοκιμαζεις εκει (στην ουσια χωρις να ειναι ολα τα υπολοιπα πριζακια συνδεδεμενα).η γραμμη απο τον κατανεμητη ειναι το ζευγαρι που θα εχει ταση αν μιλαμε για Tdm τηλεφωνια και οχι voip (η voip δεν εχει ταση)και επισης θα ειναι το ζευγαρι που θα συγχρονισει η γραμμη σου(προσοχη διοτι αμα βαλεις ενα σωστο και ενα λαθος καλωδιο τοτε μπορει να συγχρονισει αλλα με πολυ χαμηλοτερες τιμες sync και αρκετα χαλια χαρακτηριστικα.).προσοχη γιατι αν ενωσεις ενα σωστο και ενα λαθος παλι μπορει να συγχρονισει η γραμμη αλλα με χαλια χαρακτηριστικα.επισης αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.αν εχεις πριζακια του οτε κοβεις τον πυκνωτη ή τα αλλαζεις.(σε πριζακια που δεν εχουν κιτρινο πυκνωτη και εχουν εναν μεταλλικο συνηθως αμα τον κοψεις χαλαει το πριζακι οποτε εκει πας και το αλλαζεις με ενα αλλο και τελειωνεις)αν εχεις τα παλια τα διπολικα σαν πριζα ρευματος επισης τα αλλαζεις.αν υπαρχει αναπληρωματικο καλωδιο μεχρι τον κατανεμητη πρεπει να ειναι αποσυνδεδεμενο απο το κεντρικο πριζακι αλλιως επηρεαζει την ταχυτητα απο λιγο εως πολυ αναλογως αν ενωνεται στον κατανεμητη με καποιο ζευγαρι του οτε ή οχι. αν εχει αποσυνδεση οταν σηκωνεις το τηλ ή εχει προβλημα η συσκευη ή εχει προβλημα το φιλτρο,σπλιττερ ή σε πιο σπανιες περιπτωσεις καπου υπαρχει οξειδωση(απο κατανεμητη μεχρι πριζακι κτλ) επισης τι εταιρεια εχεις μηπως μπορουν να χαμηλωσουν το margin για να παιξεις πιο γρηγορα αν και αμα δεν βρεθει το προβλημα τοτε το πιο χαμηλο margin θα σου κανει περισσοτερες αποσυνδεσεις. θελει αρκετες δοκιμες.και απλα σιγουρεψου αν κανει αποσυνδεση ή αν γενικοτερα τρωει φρικη πχ να πεφτει το margin οταν μιλας σε τετοιο σημειο που ναι μεν δεν κανει αποσυνδεση αλλα δεν μπορεις να ανοιξεις ουτε σελιδες.σβηνει καποιο λαμπακι ειτε του συγχρονισμου ειτε του ιντερνετ οταν σου κανει αποσυνδεση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα