Προς το περιεχόμενο

mac mini 2009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το παραπανω μοντελο μακ μινι πανω του εχω περασει μαβερικς. γενικα παει καλα αλλα θα ηθελα λιγο παραπανω ταχυτητα και οχι τα μικρα σπασιματα που μου κανει

αξιζει λετε να του κοτσαρω εναν ssd θα δω διαφορα η να τον πουλησω και να παω για καινουργιο

Δημοσ.

Με τον SSD και περισσότερη μνήμη σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά και τα σπασίματα θα σταματήσουν.

Για τι χρήση το έχεις; Αν δε δουλεύεις κάποιο εργαλείο που να χρειάζεται καθαρά επεξεργαστική ισχύ τότε είσαι ΟΚ με αυτό για αρκετό καιρό. Διαφορετικά το δίνεις και αγοράζεις ένα πιο καινούριο (i5 ή i7) αν μπορείς. 

Δημοσ.

παιδια του εχω βαλει 4 giga ram απο 2 που ειχε οσο για τη χρηση που του κανω ειναι πιο πολυ  καθημερινα πραματα οπως ιντερνετ και τετοια 

αυτο που φοβαμαι ειναι τι θα γινει με το νεο λειτουργικο που θα βγαλει η αππλε αν θα μπορει το μινι να το τρεχει γιατι με τα μαβερικς δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενος

Δημοσ.

να κανω και μια αλλη ερωτηση  εχω και ενα mac book pro late 09 σχεδον ιδιο με το μινι.

γιατι το μακ μπουκ ειναι γρηγοροτερο αφου εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα με το μινι εχει κατι διαφορετικο πχ  motherboard?

Δημοσ.

να κανω και μια αλλη ερωτηση  εχω και ενα mac book pro late 09 σχεδον ιδιο με το μινι.

γιατι το μακ μπουκ ειναι γρηγοροτερο αφου εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα με το μινι εχει κατι διαφορετικο πχ  motherboard?

Όταν λες σχεδόν ίδιο hardware ,μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Επεξεργαστής ,ram , σκληρός είναι ίδια?
Δημοσ.

Όταν λες σχεδόν ίδιο hardware ,μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Επεξεργαστής ,ram , σκληρός είναι ίδια?

η μονη διαφορα ειναι στον επεξεργαστη το μακ μπουκ εχει core 2 duo 2,53 ενω το μινι core 2 duo 2,4 επισης το μινι εχει και καλυτερη καρτα γραφικων

The MacBook Pro "Core 2 Duo" 2.53 15" (SD - Mid-2009) features a 45 nm "Penryn" 2.53 GHz Intel "Core 2 Duo" processor (P8700), with two independent processor "cores" on a single silicon chip, a 3 MB shared "on chip" level 2 cache, a 1066 MHz frontside bus, 4 GB of 1066 MHz DDR3 SDRAM (PC3-8500) installed in pairs (two 2 GB modules), a 250 GB Serial ATA (5400 RPM) hard drive, an 8X DL "SuperDrive", a NVIDIA GeForce 9400M "graphics processor with 256 MB of DDR3 SDRAM shared with main memory", integrated iSight, and an LED-backlit 15.4" widescreen TFT active-matrix "glossy" display (1440x900 native resolution)

The Apple Mac mini "Core 2 Duo" 2.4 (Mid-2010/Aluminum Unibody) features a 2.4 GHz Intel "Core 2 Duo" (P8600) processor, a 3 MB on-chip level 2 cache, a 1066 MHz frontside bus, 2 GB of 1066 MHz DDR3 SDRAM (PC3-8500) memory, a 320 GB 3 Gb/s Serial ATA hard drive, a slot-loading 8X double-layer "SuperDrive", and a NVIDIA GeForce 320M graphics processor with 256 MB of memory shared with the system.

Δημοσ.

εχω κανει κανενα προβλημα δεν εδειξε. ειναι πραγματικο σκυλι αξιζει με τα χιλια τα λεφτα του απο τοτε που το πηρα ειναι μονιμως αναμενο και το μονο που χαλασε ειναι το drive του 

Δημοσ.

Αν και κατα κανονα δεν υφίσταται τετοιο θέμα στα mac, θα έκανα μια καθαρή επανεγκατάσταση του λογισμικού..!

αυτο που λες εχει καποια βαση το μινι δεν εχει γινει ποτε φορματ και εχουν περαστει ολα τα λειτουργικα μετα το mountain lion ενω το μπουκ το χω πατησε 2 3 φορματ

Δημοσ.

εχω και το μινι του 2009,απο την αρχη του ειχα περασει 8γιγα μνημη και ενα σκληρο 7200 στροφες.δε μου κανει καθολου σπασιματα.ειμαι σιγουρος πως αν του βαλεις εναν ssd,θα απογειωθει. 

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε και το δίσκο σου!

κομπλε ειναι εχω κανει και repair permisions και μετα πηγαινε καλυτερα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...