JohnConstantine Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδιά έκανα ένα Scan με το malware bytes και βρήκε 570 ιούς. Όταν έκανα επανεκκίνηση δυστυχώς και άνοιξε ήταν λες και είχα μπει σε ασφαλή λειτουργία και δεν είχε drivers για Internet. Κάποια βοήθεια? Συμβουλή για να γλυτώσω το format
magdalhnh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε αρχικά να κάνεις Site: επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αν και το φορματ δύσκολα θα το γλυτώσεις 1
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς για format είσαι. Την επόμενη φορά να σου γίνει μάθημα. Scan με malwarebytes κάθε 20 μέρες πριν γίνει η κατάσταση ανεξέλεγκτη απο τα πολλά malware.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δες και την περίπτωση να περάσεις μια διανομή λινουξ, τωρα που ετσι και αλλιως θα πας για φορματ, μπας και γλυτώσεις μια και καλη.
JohnConstantine Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς για format είσαι. Την επόμενη φορά να σου γίνει μάθημα. Scan με malwarebytes κάθε 20 μέρες πριν γίνει η κατάσταση ανεξέλεγκτη απο τα πολλά malware. Δεν ειναι δικο μου το laptop. Φιλου μαλιστα και δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες. Οποτε σε κανα 6 μηνο καπου εδω θα μου ερθει παλι (εαν δεν προσεχει φυσικα)
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι δικο μου το laptop. Φιλου μαλιστα και δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες. Οποτε σε κανα 6 μηνο καπου εδω θα μου ερθει παλι (εαν δεν προσεχει φυσικα) Μάθε του πως να κάνει scan. Δεν είναι και πυρηνική φυσική. Έχω δείξει σε πολλά άτομα που δεν ξέρουν, πως να λειτουργούν το Malwarebytes και κρατούσαν το pc τους σε ικανοποιητική κατάσταση.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 δοκιμασε να κανεις κ ενα repair των 7 μηπως και γινει δουλεια. καλα αντιβιωτικο δεν ειχε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα