Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O κώδικας δείχνει να μην έχει λάθος όμως όταν τρέχει δεν ανεβάζει τη φωτό και δεν καταχωρεί στη βάση τίποτα παρά μόνο ένα  κομμάτι του κώδικα που έχω το first_name last_name και middle_name!Oτα τα άλλα τα αγνοεί!Ανεβάζω και το σχετικό αρχείο..

Help αν μπορεί κάποιος..

add_print.php

Δημοσ.

Αρχηγέ μου ο κώδικάς σου είναι δύσκολο να διαβαστεί.

Πες μας ακριβώς που είναι το πρόβλημα, και τι πρόβλημα υπάρχει. 

Δημοσ.

Ψηλε, εχω καιρο να δω prepared statements και php δυστυχως. Εξηγησε λιγο τι κανεις. Ποια ειναι η ολη λογικη δλδ. Τα σχολια στον κωδικα βοηθανε, αλλα θελουμε λιγο και σενα να πεις το σεναριο. 

Also

εδω στο query εχεις 3 vars αλλα στο bind εχεις 5

$q = 'INSERT INTO artists (first_name, middle_name, last_name) VALUES (?, ?, ?)';
 $stmt = mysqli_prepare($dbc, $q);
 mysqli_stmt_bind_param($stmt, 'sss', $fn, $mn, $ln);

και εδω εχεις 6 αλλα στο bind 8

$q = 'INSERT INTO prints (artist_id, print_name, price, size, description, image_name) VALUES (?, ?, ?, ?, ?, ?)';
$stmt = mysqli_prepare($dbc, $q);
mysqli_stmt_bind_param($stmt, 'isdsss', $a, $pn, $p, $s, $d, $i);

Ετσι επρεπε να ειναι η σου ξεφυγε?

Γενικα να ξερεις υπαρχει και αυτη η συνταξη για prepared. Περισοτερες γραμμες, αλλα με βολευει γιατι βλεπω τι παιζει και τα παντα εχουν ονομα

$stu = $dbh->prepare("INSERT INTO multi (m_place, m_type, m_pins) VALUES (:name,:ind, :id)");
$stu->bindParam(':name', $n, PDO::PARAM_STR);						  
$stu->bindParam(':id', $i, PDO::PARAM_STR);
$stu->bindParam(':ind', $in, PDO::PARAM_STR);							
$stu->execute();

Προσπαθεις να κρυπτογραφησεις το ονομα της εικονας με md5? Και αν ναι γιατι? 

Μηπως την κανει upload κανονικα στο φακελο και την αποθηκευει και στη βαση, απλα αλλο το ονομα στο ενα και αλλο στο αλλο?

Δηλαδη παιζει στον φακελο να εχει ονομα meAndEmmaStone.jpg ενω λογω κρυπτογραφησης στη βαση να εχει ονομα dwagdcchkidsbc.jpg. Για τσεκαρε και στα δυο να δεις τι ανεβαζει.

Επισης λογω md5, παιζει να εχει αλλο ονομα το tmp name και αλλο το name του αρχειου. Μηπως γ αυτο δε δουλευει καλα η move uploaded file?

Αυτα....

edit

Ο κωδικας δειχνει να μην εχει λαθος ε? Α ρε φιλε και γω παντα ετσι την παταω. Και πολλοι αλλοι. Φτιαχνουμε καμια 100στη γραμμες κωδικα μονοκοπανια με ηρεμια, αλλα παντα κατι μας ξεφευγει. Σε τετοιες περιπτωσεις με πολυ κωδικα, σου προτεινω να φτιαχνεις και να τεσταρεις κομματι-κομματι και μετα να προσθετεις το επομενο. 

Α και που σαι?

Οπου εχεις τετοιο

./../uploads/

καντο κατευθειαν 

uploads/

Επισης!!! Εχεις front-end και back-end  μαζι? Ρε συ απο μια φορμα μαζευεις τα data της και πατωντας το submit αναλαμβανει να τα παει σε τελειως αλλο ξεχωριστο αρχειο php. Δλδ εχεις ενα αρχειο html με τη φορμα και ενα php που δεχεται τα δεδομενα της φορμας. Αυτο αναγκαστικα θα σε αναγκασει να αλλαξεις σελιδα. Αν δε θες να αλλαζει σελιδα οσο ο χρηστης παταει κουμπακια πας σε AJAX τεχνολογιες , αλλα και παλι θες 2 αρχεια και εκει

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις χρήσιμες συμβουλές σου ήταν απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις!Τελικά το πρόβλημα μου ήταν στο php.ini.Aπό AJAX δεν ξέρω και πολλά δεν ασχολήθηκα ακόμα και γενικά είμαι νέος στα πράγματα..με το αντικείμενο ασχολούμε σοβαρά 1 χρόνο περιπου καθάρα ξέρω άριστα HTML5 CSS3  και τώρα επεκτίνομαι και σε PHP,JAVASCRIPT.Γενικά λίγο από όλα αλλά τίποτα 100%Διαβάζω πολύ και ελπίζω να δω αποτέλεσμα σε συνδιασμό με την εξάσκηση..Ευχαριστώ και πάλι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...