jorge97 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 λοιπον ,για το κουτι εχεισ δικιο.θα παμε στο Ν200.κ ακυρωνω το εξτρα ανεμιστηρακι που ειχα βαλει. επεξεργαστη στον G3420. μητρικη,η B85m-g c2 δεν ειναι αμεσα διαθεσιμη κ λεμε για την B85m-e που ειναι. αξιζει να περιμενουμε για το stepping c2?τι διαφορες θα χει? για τροφοδοτικο,λεμε να παμε στο coolermaster B500,απο cosmodata που ειναι διαθεσιμο,επειδη ειναι ιδια χρηματα κ μεγαλυτερο.αρκει βεβαια να ειναι haswell ready k ησυχο.ειναι,σωστα?
pnick Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Είναι, αλλά τα Be Quiet της κατηγορίας αυτής νομίζω είναι λίγο καλύτερα. Παραπάνω από 100W αυτό το pc δεν πρόκειται ποτέ να κάψει ό,τι και να κάνετε. Ένα 300-350άρι είναι αρκετό και περισσεύει. Δεν σημαίνει πάντα όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερο. Και το Be Quiet είναι και πιό ήσυχα γενικώς.
jorge97 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αφου κ το coolermaster μας κανει,ας το παρουμε.να καλυψουμε κ την πιθανοτητα να γινει ο φιλος κανας τρελος gamer στο μελλον!!(δεν παιζει,αλλα λεμε τωρα..) φιλε pnick σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου. 1
jorge97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 συνοψιζοντας λοιπον,κ για να μενει κ η συνθεση για τους επομενους που θα ψαχνουν παρομοια προταση, καταληξαμε εδω: συνολο 336,11 ευρω. ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βοηθεια. offtopic: ακομα δεν εχω μαθει να ανεβαζω φωτο σε καποιο ποστ.υπαρχει καποιος οδηγοσ να δω πως γινεται?κ τα links που εβαζα πριν, μια στις 3 μου πετυχαιναν..τι κανω λαθος? (κ τωρα πολυ παιδευτηκα!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα