Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ,για το κουτι εχεισ δικιο.θα παμε στο Ν200.κ ακυρωνω το εξτρα ανεμιστηρακι που ειχα βαλει.

επεξεργαστη στον G3420.

μητρικη,η B85m-g c2 δεν ειναι αμεσα διαθεσιμη κ λεμε για την B85m-e που ειναι.

αξιζει να περιμενουμε για το stepping c2?τι διαφορες θα χει?

για τροφοδοτικο,λεμε να παμε στο coolermaster B500,απο cosmodata που ειναι διαθεσιμο,επειδη ειναι ιδια χρηματα κ μεγαλυτερο.αρκει βεβαια να ειναι haswell ready k ησυχο.ειναι,σωστα?

Δημοσ.

Είναι, αλλά τα Be Quiet της κατηγορίας αυτής νομίζω είναι λίγο καλύτερα. Παραπάνω από 100W αυτό το pc δεν πρόκειται ποτέ να κάψει ό,τι και να κάνετε. Ένα 300-350άρι είναι αρκετό και περισσεύει. Δεν σημαίνει πάντα όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερο. Και το Be Quiet είναι και πιό ήσυχα γενικώς.

Δημοσ.

αφου κ το coolermaster μας κανει,ας το παρουμε.να καλυψουμε κ την πιθανοτητα να γινει ο φιλος κανας τρελος gamer στο μελλον!!(δεν παιζει,αλλα λεμε τωρα..)

φιλε pnick σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου.

• Like 1
Δημοσ.

συνοψιζοντας λοιπον,κ για να μενει κ η συνθεση για τους επομενους που θα ψαχνουν παρομοια προταση, καταληξαμε εδω:

gjpq.png

συνολο 336,11 ευρω.

ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βοηθεια.

offtopic: ακομα δεν εχω μαθει να ανεβαζω φωτο σε καποιο ποστ.υπαρχει καποιος οδηγοσ να δω πως γινεται?κ τα links που εβαζα πριν, μια στις 3 μου πετυχαιναν..τι κανω λαθος?

(κ τωρα πολυ παιδευτηκα!)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...