Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λέει και ο τίτλος, θα ήθελα κάποια βοήθεια σχετικά με την μεταφορά μίας σελίδας, που είναι κατασκευασμένη με Wordpress. Έχω δει διάφορους οδηγούς για το πώς γίνετε, αλλά κανένας δεν μεταφέρει τα πάντα όπως είναι. (Η εγώ δεν το κατάλαβα). Όπως το Joomla, το οποίο έχει ένα εργαλείο, με το οποίο κάνεις backup και απλά κάνεις επαναφορά εκεί που θέλεις.

Αν κάποιος γνωρίζει να μου πει την διαδικασία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Επεξ/σία από kott1992
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει κυρίως μεταφορά σε άλλο hosting αλλά θα ήθελα να μάθω πως γίνετε και μεταφορά τοπικά. Η διαδικασία για μεταφορά σε άλλο hosting είναι διαφορετική από την μεταφορά τοπικά;

Δημοσ.

Άμα αλλάζεις host πολύ πιθανόν να σου προσφέρουν δωρεάν μεταφορά από τον παλιό σου. Απλά τους λες οτι θες να μεταφέρεις ότι έχεις στον παλιό σου host και τα πάντα θα μεταφερθούν στον καινούργιο (από email μέχρι και το τελευταίο αρχείο).

Θα σου έλεγα τι να κάνεις και μόνος σου, αλλα φοβάμαι μην γίνει καμία πατάτα (κοιμάμαι και λίγο όρθιος αυτή τη στιγμή)..

Άμα θες μπορείς να δεις το παρακάτω guide: http://www.serverpronto.com/kb/page.php?id=Backup+cPanel+and+Restore+to+Another+Server

Δημοσ.

Για τοπικά δεν δούλεψε κάνω backup όλα τα αρχεία και την βάσει δεδομένων πηγαίνω στον φάκελο htdocs του xampp αντιγράφω όλα τα αρχεία του backup. Μετά από το Phpmyadmin κάνω εισαγωγή την βάση την οποία την έχω κάνει εξαγωγή από το cpanel και μου βγάζει (Σφάλμα κατά τη σύνδεση με βάση δεδομένων) έκανα εξαγωγή την βάση με πρόγραμμα για backup το backwpup (για wordpress)  και όταν πάω στο Phpmyadmin να την κάνω εισαγωγή δεν κάνει εισαγωγή και μου βγάζει

Λάθος

Εντολή SQL:

--
-- Table structure for `wp__wsd_plugin_alerts`
--

DROP TABLE IF EXISTS `wp__wsd_plugin_alerts` ;

Η MySQL επέστρεψε το μήνυμα:

#1046 - No database selected

Κάνω κάτι λάθος χρειάζεται κάποια ρύθμιση στην βάση δεδομένων ξέρει κανείς την διαδικασία βήμα βήμα

Ευχαριστώ και Συγγνώμη για την ταλαιπωρία

Δημοσ.

Βρήκα και το Xcloner (πρόγραμμα για backup του wordpress) και βγάζει σφάλμα και αυτό κατά το backup μάλλον έχει πρόβλημα στο json από ότι λέει το σφάλμα

Ναι το Αkeeba Backup λέω δεν το ήξερα θα το δοκιμάσω και αυτό Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...