Προς το περιεχόμενο

2-3 vcd σε 1 dvd ...Γινεται???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω κανει σε μαγαζι απο παλια 3 βαπτισεις και τον γαμο μου απο κλασικη κασετα σε vcd.Λογω μεγαλης διαρκειας ομως ειναι παραπανω απο 1 vcd.Με τι τροπο μπορω να τα κανω αυτα τα 2-3 vcd καθε παραστασης 1 dvd???

Μηπως γινεται αν χωρανε ολα σε 1 dvd να γραφτουν ολα σε ενα??? Ευχαριστω πολυ!!! :D :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και γίνεται...

Χονδρικά:Ενώνεις τα τρία vcd σε ένα μεγάλο αρχείο mpg.Πως;Θα τα πούμε επί τόπου....Κατόπιν,αυτό το αρχείο το κωδικοποιείς εκ νέου με κάποιον καλό encoder(Main Consept,Cinema Craft Encoder),μεγαλώνοντας το bitrate για DVD.Που θα τους βρεις;Θα τα πούμε επί τόπου.Τέλος,το παραγόμενο αποτέλεσμα το κάνεις Authoring,με κάποιο -σχεδόν- "one click" πρόγραμμα.Ναι,υπάρχουν κι΄αυτά,που χωρίς να είσαι δοιάνοια,μπορείς αξιοπρεπέστατα να φτιάχνεις DVD.

Σύνολο τρία προγράμματα,χρόνος γύρω στις 6h.Περιλαμβανομένης της εγγραφής!Ελάχιστες ρυθμίσεις....

Αν βιάζεσαι,πες μου να σου πω αναλυτικά τα βήματα.Αν όχι,περιμένεις το Σαββατοκύριακο(όπως κιεγώ).

Ελάχιστες ρυθμίσεις....

Αν βιάζεσαι' date='πες μου να σου πω αναλυτικά τα βήματα.Αν όχι,περιμένεις το Σαββατοκύριακο(όπως κιεγώ).[/quote']

Οι ρυθμισεις μου αρεσε πολυ που ειναι ελαχιστες...Δεν βιαζομαι απλα ελεγα να κανω κατι ...Οταν εχουμε μια παρασταση σε 1 vcd εχει διαφορα να το κανουμε dvd???? :?: :?:

Όχι,καμία.Απλά,μπορείς να βάλεις ενότητες,να υποτιτλίσεις,να προσθέσεις σχόλια κλπ.Η ποιότητα ελάχιστα θα διορθωθεί(σε σχέση με το vcd),αλλά θα ενσωματώσεις σε ένα δισκάκι τα τρία(η παραπάνω...).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...