greekparot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το πρόγραμμα μου δείχνει οτι ο δίσκος στο λαπτοπ έχει 60% health. Είναι εκτός εγγύησης. Μου προτείνετε να τον αντικαταστησω άμεσα ή όσο πάει; Ποιο είναι το πιο ανησυχητικό νούμερο για health (ok δεν αναφέρομαι για < 10%).
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ε σιγα σιγα θα σε αφησει κρατα backup καλου κακου και αρχισε το ψαξιμο για αλλο δισκο
micahel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 οτι ειπε ο dimitris οταν κοντευει στο 30% παρε τα αρχεια.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 οτι ειπε ο dimitris οταν κοντευει στο 30% παρε τα αρχεια. Παιρνε απο τωρα σιγα σιγα τα αρχεια καλυτερα..γιατι δεν ειναι αναγκαστικο το να περασει απ' το 30% πριν σε χαιρετησει.
άδικος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εγώ θα θεωρήσω πως έχεις ήδη κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας (+εικόνα με ghost για να μη παιδεύεσαι μετά). Με αυτό στην άκρη, κράτα τον όσο πάει.
gtsamour Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εξαρτάται.... τι λέει το πρόγραμα, ποια είναι η αιτία? Αν αναφέρεται σε bad sectors τοτε σιγά σιγά ετοιμάσου να πάρεις άλλον. Εγώ πχ έχω έναν δίσκο που μου τον βγάζει 70% αλλά λέει ότι αναφέρθηκαν μερικά spin up failures probably due to power outage και έχει μείνει εκεί εδώ και 2 χρόνια. Αυτό εγώ προσωπικά δεν θα το αξιολογούσα σαν κάτι επικίνδυνο.
greekparot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ολους σας. Λοιπον το Hard Disk Sentinel μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: "40 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί. Προτείνεται να παρακολουθείτε συνεχώς την κατάσταση του σκληρού δίσκου." Απο τα παραπανω καταλαβαινει κανεις εαν ειναι bad sectors ή κατι αλλο; Δεν εβγαλα ακρη, προτεινει αντ/ση καλωδιου κλπ.
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αφου δεν εχει παρουσιάσει λειτουργικό πρόβλημα δεν ειναι ανάγκη να τον αλλάξεις άμεσα , να κρατάς backup ομως τα αρχεία σου και να τον παρακολουθείς οταν παει στο 30 % ή αρχίζει να κανει περίεργα τοτε άλλαξε τον
greekparot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πόσταρε τη τρίτη καρτέλα με το smart table Επισυναπτω αυτο που ζητησες.
άδικος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Seagate είναι; Ποιο μοντέλο; Δώσε και τη γενική επισκόπηση.
greekparot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Seagate είναι; Ποιο μοντέλο; Δώσε και τη γενική επισκόπηση. Ναι Seagate ο ST95005620AS (http://www.seagate.com/staticfiles/docs/pdf/datasheet/disc/momentus-xt-data-sheet-ds-1704-5-1209us.pdf)
άδικος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Οπότε μιλάμε για HP laptop. Το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να οφείλεται είτε σε πρόβλημα επικοινωνίας όπως αναφέρει το πρόγραμμα, είτε στην εσωτερική cache του δίσκου: κάποια δεδομένα καταστράφηκαν κατά την ανάγνωση τους στην πορεία από το δίσκο στη cache του. Στη περίπτωση σου, αν κρίνω από τα 187 και 199, ισχύει το 2ο, και ο δίσκος μπορεί να έχει πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει με την επιφάνεια του όμως. Παρακολούθα τον.
manolo0liss Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά εγώ έχω έναν Samsung 2,5' 250gb εδώ και ένα χρόνο το hddsentinel μου λέει health 0% και δουλευει άψογα σε τρίτο PC που δεν με νοιάζει,και να καεί αλλα πως γίνεται
greekparot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Το λαπτοπ είναι ένα Sony vaio αν αυτο παίζει ρόλο και τον έβαλα εγω - δεν είναι ο εργοστασιακός δηλαδή. Παρόλα αυτά ευχαριστώ για τις γνώμες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα