basilis-keza Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ναι... Ετσι νομιζω και εγω ! Και ο πατερας μου που ειχε παρει ενα τετοιου στυλ χαλασε με παρομοιο τροπο. Ισως παρω ενα αλλο φθηνο για να κανω τις λεπτες εργασιες και για ξεκολληματα και αλλα θα εχω το αλλο το μεγαλο Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App
corsair04 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 καλησπέρα Επαναφέρω το όλο θέμα και αναζητώ μύτες για το κολλητήρι γιατί μετά από χρήση η μια που είχε έχει καταστραφεί
isay Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, corsair04 είπε καλησπέρα Επαναφέρω το όλο θέμα και αναζητώ μύτες για το κολλητήρι γιατί μετά από χρήση η μια που είχε έχει καταστραφεί Στο manual εχει τηλεφωνο υποστηριξης. Μιλάς μαζί τους και παραγγέλνεις μύτες. Been there done that. Αν δεν εχεις το manual παρε το customer support της lidl και θα σου δώσουν το τηλεφωνο που πρεπει να καλεσεις
Mporeis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Σου προτείνω να πας σε ένα μαγαζί με ανταλακτικά και να αγοράσεις μια καινούρια αντίσταση ή να πας στην Parkside να πάρεις μια αντίσταση. Εκτός βέβαια αν έχεις ακόμα εγγύση.
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Πήρα χθες το πρωί την εξυπηρέτηση πελατών για το κολλητήρι που μπυ χάλασε και μου είπαν θα με πάρουν το συντομότερο από το σέρβις. Δεν με πήραν ούτε χθες, ούτε σήμερα. Να περιμένω κι άλλο ή να ξαναπάρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα