baskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Είμαι ανάμεσα σε True spirit 140 , και Raijintek Ereboss. Και οι δυο φαινονται καλύτερες απο 212 Evo. Εχω μια παλια Xigmatek(αρκετά καλή, αλλά επειδη δεν ειχα am2 βαση εχει τοποθετηθει με πατεντα ) σε εναν 960T (unlocked 6 cores + 3.7 Ghz OC ) και λεω να κάνω μια ανανέωση. Το κουτί εχει χώρο οπότε το μέγεθος δεν ειναι θεμα.. Αν εχουμε και καμια αλλη προταση,ευχαριστως την ακουω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 True spirit 140 +1 σε αυτα τα λευτα οτι καλητερο μπορεις να παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 αλλιως μια ashura shadow αν κανεις την υπερβαση..αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 μπορεις να πας και σε υδωρ σε αυτα τα λευτα http://www.e-shop.gr/coolermaster-rl-s12v-24pk-r1-seidon-120v-p-PER.811282 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Νομίζω θα παραμείνω σε αέρα.. Και εγώ για true spirit ημουν,απλά μετά ειδα και την Ereboss η οποια φαινεται καλη + αμεσα διαθέσιμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 True Spirit 140 Power να παρεις, οχι την απλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 True Spirit 140 Power να παρεις, οχι την απλη. +1 από εμένα για την power. Εγώ έχω την απλή. Είναι καλή ψύκτρα αλλά γίνεται ακόμα καλύτερη αν βάλεις καλύτερο ανεμηστηράκι (τουλάχιστον η απλή για την power δεν γνωρίζω). Απλά αν κάνεις κάτι τέτοιο δεν συμφέρει και πολύ οικονομικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 +1 από εμένα για την power. Εγώ έχω την απλή. Είναι καλή ψύκτρα αλλά γίνεται ακόμα καλύτερη αν βάλεις καλύτερο ανεμηστηράκι (τουλάχιστον η απλή για την power δεν γνωρίζω). Απλά αν κάνεις κάτι τέτοιο δεν συμφέρει και πολύ οικονομικά. Η power ειναι 2-3 βαθμους καλυτερη απο την απλη, οποτε αν και υπαρχει διαφορα, δεν ειναι και τεραστια. Η power ειναι επιπεδου noctua αν και αν ειχα τα λεφτα θα δοκιμαζα να βαλω noctua fan πανω στην ts 140 power μου ετσι για δοκιμη, αλλα 20 ευρω μπααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εγω παντως με την ereboss ημουν πολυ ευχαριστημενος. Μια αλλη πολυ καλη ειναι η macho. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πολύ καλή περίπτωση η True 140 Power. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ολες αυτες ειναι καλες περιπτωσεις με διαφορες στη πολυ λεπτομερεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ναι έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα