Sog96Ch Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εκεί που καθόμουν στον υπολογιστή έγινε μια στιγμιαία διακοπή ρεύματος για 1 δευτερόλεπτο (δεν είμαι σίγουρος εάν έγινε παντός ο υπολογιστής έκλεισε και ξανάνοιξε αμέσως ) άκουσα τον θόρυβο να ανοίγει και πήγα για περίπου μισό λεπτό μέχρι να ανοίξει σε ένα άλλο δωμάτιο. Μετά όταν γύρισα είδα ότι ενώ είναι ανοικτός (τον άκουγα να δουλεύει) δεν λειτουργούσε η οθόνη. Μετά έβαλα άλλη μια που έχω αλλά ούτε αυτή δούλευε, τι πρόβλημα λέτε να έχω;
Sog96Ch Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εάν δοκιμάσω με άλλη Gpu και δουλεύει σημαίνει ότι κάηκε;
infin1tyGR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Είναι λίγο απίθανο να έχει καεί η GPU. Το PC κάνει beep όταν το ανοίγεις; Δοκίμασε να κλείσεις το διακόπτη του τροφοδοτικού, ασ' το έτσι για 10-20 λεπτά και ξαναδοκίμασε.
manolo0liss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εμένα όταν γίνεται αυτο αποσυνδέω το καλώδιο vga/hdmi/dvi ή. Ότι αλλο έχεις και ανοίγεις τον υπολογιστή με αποσυνδεμενο το vga ή ότι αλλο και το ξανασυνδέεις 1 λεπτό μετά που έχεις ανοιξει PC
Sog96Ch Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ούτε gpu έβαλα άλλη τον άνοιξα ενώ είχα ανοικτό το κουτί και είδα ότι δεν δουλεύει ο ανεμιστήρα της cpu
manolo0liss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ούτε gpu έβαλα άλλη τον άνοιξα ενώ είχα ανοικτό το κουτί και είδα ότι δεν δουλεύει ο ανεμιστήρα της cpuε τότε κλειστον δες αν έχει φυγει το καλώδιο που τροφοδοτεί την ψυκτρα του CPU και αν όχι,δεν ξέρω πάντως δεν νομίζω να κάηκε η ψυκτρα!ησ ψυκτρα είναι η stock ή.aftermarket??
manolo0liss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Stockτότε δεν ξέρω τι να σου πω για το καλώδιο κοίταξες του CPU fan βγαλτο και ξαναβαλτο
Sog96Ch Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Τωρα ειναι μια χαρα εβαλα και ξαναεβγαλα μερικα καλωδια και τωρα δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα