Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ανοιξα το pc για καθαρισμα σημερα και παρατηρησα κατι σαν κολλα στο εσωτερικου του τροφοδοτικου. Βαζω φωτογραφιες παρακατω. Ειναι φυσιολογικό; Υπαρχει απο την κατασκευή ή ειναι καποιο προβλημα λογω υπερθερμανσης; Με προβληματιζει οτι δεν υπαρχει σε ολα τα πηνεια και πυκνωτες αλλα μονο σε καποια. Αν ηταν κολλα, δεν θα επρεπε να ειναι σε ολα;
RcManiac Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αρκετά τροφοδοτικά έχουν κόλλα . πχ . Corsair AXi 1500W 1
benign Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Νομιζω ειναι φυσιολογικο,αυτη την κολλα απο οτι εχω ακουσει,την χρησιμοποιουν κατα την συναρμολογηση και επισης για να μην κανουν δονησεις οι πυκνωτες στις χαμηλες συχνοτητες και να αποφευγεται ενας οξυς ενοχλητικος ηχος. Τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο? Τωρα βεβαια,αν ο τεχνικος κατα την διαρκεια της συναρμολογης εβλεπε πορνο,ποιος ξερει τι αλλο υλικο μπορει ,κατα λαθος να εβαλε μεσα. 1
Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Τωρα βεβαια,αν ο τεχνικος κατα την διαρκεια της συναρμολογης εβλεπε πορνο,ποιος ξερει τι αλλο υλικο μπορει ,κατα λαθος να εβαλε μεσα. Χαχαχαχα, αυτο σκεφτηκα και εγω μολις το ειδα. Το τροφοδοτικο ειναι το corsair TX650 V2. Αρα να μην ανησυχω;
benign Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Χαχαχαχα, αυτο σκεφτηκα και εγω μολις το ειδα. Το τροφοδοτικο ειναι το corsair TX650 V2. Αρα να μην ανησυχω; Οχι ειναι νορμαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα