rocco84 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Απλά, έτσι οι διαφημίσεις θα γίνονται ακόμα πιο εξατομικευμένες....
Black Demis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εννοείται... Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου, απλά το θέμα σηκώνει τρελό trolling! Επιβάλλεται το trolling για την ακρίβεια... ότι σηκώνει trolling σηκώνει γιατί έχει άπειρα άτομα (80%+ πληθυσμού που έχει αυτή την άποψη που έγραψες ειρωνικά ) ποιο πολύ το iq του κόσμου αυτού σηκώνει trollng παρά το θέμα 2
thomasG4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Είσαι από τους ρομαντικούς, που πιστεύουν ότι υπάρχουν εταιρείες σε αυτό το κόσμο που κάνουν το οτιδήποτε χωρίς να υπάρχει κέρδος (βραχυπρόθεσμο, μεσοπτόθεσμο ή μακροπτόθεσμο) από πίσω... Μου αρέσει γιατί μου θυμίζει.. εμένα, χρόνια πριν ασχοληθώ με τα οικονομικά. Λυπάμαι φίλε μου, αλλά η πραγματικότητα είναι απίστευτα πιο σκληρή απ' ότι φαντάζεσαι. Ότι "καλό" κάνει μια εταιρεία τώρα αποσκοπεί ΠΑΝΤΑ σε κέρδος άμεσο ή έμμεσο αργότερα. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι που να σκέφτονταν όπως εσύ... Δεν έγραψα πουθενά ότι η Google δεν αποσκοπεί στο κέρδος. Εννοείτε ότι αυτός είναι πρωταρχικός της στόχος. Πολυεθνική εταιρία όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ποιος σου λέει ότι δεν βγάζει κέρδος και απο τις διαφημίσεις; Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι που γράφεται εδώ μέσα για την παραβίαση της ιδιωτικότητας, είστε υποκριτές. Μια χαρά θα χρησιμοποιούσατε μια τέτοια συσκευή άμα ήταν να σας σώσει τη ζωή ή κάποιου κοντινού σας ανθρώπου.
Jophiel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι που γράφεται εδώ μέσα για την παραβίαση της ιδιωτικότητας, είστε υποκριτές. Μια χαρά θα χρησιμοποιούσατε μια τέτοια συσκευή άμα ήταν να σας σώσει τη ζωή ή κάποιου κοντινού σας ανθρώπου. Αν ήταν να σώθεί η ζωή μου ή ενός κοντινού μου ανθρώπου προφανώς και θα χρησιμοποιούσα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή. Το θέμα είναι ότι αμφιβάλλω στο ότι, μια τέτοια συσκευή, μπορεί πραγματικά να κάνει περισσότερο καλό παρά κακό στη ζωή τη δική μου και των συνανθρώπων μου. 1
kargo130 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν έγραψα πουθενά ότι η Google δεν αποσκοπεί στο κέρδος. Εννοείτε ότι αυτός είναι πρωταρχικός της στόχος. Πολυεθνική εταιρία όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ποιος σου λέει ότι δεν βγάζει κέρδος και απο τις διαφημίσεις; Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι που γράφεται εδώ μέσα για την παραβίαση της ιδιωτικότητας, είστε υποκριτές. Μια χαρά θα χρησιμοποιούσατε μια τέτοια συσκευή άμα ήταν να σας σώσει τη ζωή ή κάποιου κοντινού σας ανθρώπου. Ναι αλλα δεν χρειαζεται να ειναι on line.......πρεπει να το μαθει και η google οτι ψοφαω ....δεν καταλαβα 4
Jophiel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ναι αλλα δεν χρειαζεται να ειναι on line.......πρεπει να το μαθει και η google οτι ψοφαω ....δεν καταλαβα Χοντροειδώς το έθεσες, αλλά... πες το κι έτσι. 2
Windows8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 τριτη και καταιδρωμενη, μια ζωη. Αρα η Apple που κιαυτη δεν εχει βγαλει ακομα ειναι η 4 και καταιδρωμενη; Και ολες οι υπολοιπες εταιριες με την σειρα, 5,6,7,8;
IsolatedParania Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Για την δική μου φυσική κατάσταση κάτι θα συλλέξει, αν συλλέξει πληροφορίες για τον Πατέρα μου, άστα, θα κάψει κύκλωμα το μαραφέτι. xD
thomasG4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ναι αλλα δεν χρειαζεται να ειναι on line.......πρεπει να το μαθει και η google οτι ψοφαω ....δεν καταλαβα Εγραψα παραπανω γιατι θα πρεπει να στελνει τα δεδομενα στο cloud.
coffeex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αρα η Apple που κιαυτη δεν εχει βγαλει ακομα ειναι η 4 και καταιδρωμενη; Και ολες οι υπολοιπες εταιριες με την σειρα, 5,6,7,8; H Apple στο wwdc είπε ότι έχει κλείσει ήδη συμφωνίες με εταιρίες (πχ Nike). Προσωπικά όταν κάνω προπόνηση ούτε ακουστικά δεν έχω πάνω μου, δεν ξέρω με ενοχλούν. Για τους επαγγελματίες αθλητές μια χαρά θα είναι.
KilliK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αρα η Apple που κιαυτη δεν εχει βγαλει ακομα ειναι η 4 και καταιδρωμενη; 2η ειναι.
Regulus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν μας βάζουν και κανένα fart censor να συλλέξουν και άλλα δεδομένα; Μην γκρινιάζουμε όμως τσάμπα, τα θέλει και εμάς ο "πόλος" μας. 10 χρόνια μετά διαφημιστικό: Google, the power in Health Insurance.
efstratios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Και αν σπάσουν θα σου λένε : "συγχαρητήρια, να σας ζήσει!" Μαζί με διαφημίσεις βρεφικών ειδών! 1
tetra82 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Τι διαφορά θα έχει απο το Health Book της Apple δηλαδή που αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό;
aris1986 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Να ναι καλα η google! Θα ζουμε και παραπανω για να πληρωνουμε φορους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα