TopGamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, τελικά αποφάσισα να πάρω αυτό το σύστημα: http://prntscr.com/3sp9znκαι ήθελα να ρωτήσω άμα προτείνετε καμία αλλαγή... και άμα αξίζει να πάω για την r9 280 sapphire ή να πάρω την Asus r9 270... έχουν 45 ευρώ διαφορά... και βλέπω σε reviews πως έχουν καμιά 12 εως και 20 fps διαφορά... τον θέλω για πολύ καιρό τον υπολογιστή και να παίζει τα παιχνίδια άνετα 2-3 χρόνια... ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 φυσικα και να πας στην R9 280,ειναι επιπεδου 7950! Εγω προσωπικα στη θεση σου εφοσον δεν εχεις ssd στο συστημα,θα πηγαινα σε WD Black δισκο(5 χρονια εγγυηση+ παραπανω ταχυτητες)
TopGamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 φυσικα και να πας στην R9 280,ειναι επιπεδου 7950! Εγω προσωπικα στη θεση σου εφοσον δεν εχεις ssd στο συστημα,θα πηγαινα σε WD Black δισκο(5 χρονια εγγυηση+ παραπανω ταχυτητες) μάλιστα ωραία ο black κάνει 17 ευρώ παραπάνω και έχω ξεπεράσει ήδη το budget (600 ήταν στην αρχή τώρα πήγε 668 επειδή άλλαξα κουτί και θα πάω στην r9 280 ) εκτός βέβαια αν υπάρχει μεγάλη διαφορά, αλλά πιστεύω στις ταχύτητες θα δω πολύ μικρές διαφορές εφόσον είναι και οι δύο σκληροί, μόνο η εγγύηση αλλάζει... EDIT: άμα είναι μπορώ να πάω σε http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35622&cat=6στα ίδια λεφτά με τον black... απλά 35gb τα windows... και είναι κανονικά γύρω στα 110 gb οπότε θα μείνουν 75gb... 2-3 παιχνίδια άμα βάλω... βάλω και ταινίες πάει ο χώρος...
Millennium Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Η R9 280 είναι καλύτερη κάρτα φυσικά αλλά θες παραπάνω χρήματα και αν δε βάλεις ένα όριο δεν θα καταλήξεις κάπου.Ήδη η σύνθεση θέλει αλλαγές. Πήγαινε σε καλύτερη μητρική και με H97 καλύτερα.Εγώ θα κοιτούσα να χωρέσω και μια ψύκτρα από την αρχή τέτοια εποχή,ειδικά αν σου κάτσει κανένα ζεστό κομμάτι και έχεις ευαισθησία σε θερμοκρασίες-θόρυβο θα κοιτάς για αλλαγές,βγάλε-βάλε.
TopGamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Η R9 280 είναι καλύτερη κάρτα φυσικά αλλά θες παραπάνω χρήματα και αν δε βάλεις ένα όριο δεν θα καταλήξεις κάπου.Ήδη η σύνθεση θέλει αλλαγές. Πήγαινε σε καλύτερη μητρική και με H97 καλύτερα.Εγώ θα κοιτούσα να χωρέσω και μια ψύκτρα από την αρχή τέτοια εποχή,ειδικά αν σου κάτσει κανένα ζεστό κομμάτι και έχεις ευαισθησία σε θερμοκρασίες-θόρυβο θα κοιτάς για αλλαγές,βγάλε-βάλε. συμφωνώ απλά αλλάζοντας μητρική δεν θα αλλάξει τίποτα (εννοώ στα fps) ή κάνω λάθος; ψύκτρα θα βοηθήσει απλά τρώει από το budget και χάνω από σημαντικά κομμάτια...
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 αν το οριο σου ειναι τα 600 μηπως να κοιτουσες προς amd μερια; πχ ενα κιτ σαν αυτο της υπογραφης μου(μητρικη,επεξεργαστης,μνημες επιλογης σου) ; θα ειναι κριμα να παρεις τον i5 και να τον εχεις 60+βαθμους συνεχεια πχ. Οχι οτι θα παθει κατι το τρομερο. 1
TopGamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 αν το οριο σου ειναι τα 600 μηπως να κοιτουσες προς amd μερια; πχ ενα κιτ σαν αυτο της υπογραφης μου(μητρικη,επεξεργαστης,μνημες επιλογης σου) ; θα ειναι κριμα να παρεις τον i5 και να τον εχεις 60+βαθμους συνεχεια πχ. Οχι οτι θα παθει κατι το τρομερο. o fx 8320 έχει αντίστοιχη δύναμη με τον i5, o fx 6300 είναι λίγο κατώτερος, όχι ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο, και καλύτερα να είναι κρύος, απλά δεν έχω βρει ακόμα σύνθεση στα 600 ευρώ με amd ικανοποιητική...
Millennium Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν είναι καλή μητρική αυτή για τον i5.Προσωπικά δεν θα την έβαζα.Σε ένα σύστημα τα κοιτάμε όλα τα parts όσο είναι δυνατόν και όσο μπορούμε κοιτάμε να διατηρήσουμε ισορροπία και σε ποιότητα-δυνατότητες σε μια συγκεκριμένη τιμή.
TopGamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν είναι καλή μητρική αυτή για τον i5.Προσωπικά δεν θα την έβαζα.Σε ένα σύστημα τα κοιτάμε όλα τα parts όσο είναι δυνατόν και όσο μπορούμε κοιτάμε να διατηρήσουμε ισορροπία και σε ποιότητα-δυνατότητες σε μια συγκεκριμένη τιμή. με amd την μόνη σύνθεση που έβγαλα τώρα, πειραματίζοντας λίγο στα 600 ευρώ είναι αυτή : http://prntscr.com/3spt15 είναι ισορροπημένη απλά θα παίζει τα παιχνίδια κάποια χρόνια; *απλά δεν ξέρω άμα η ψύκτρα θα έχει μεγάλη διαφορά με την stock (να κρατάει τον επεξεργαστή κρύο, από θόρυβο πιστεύω είναι πολύ καλύτερη...)
Millennium Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Άμα θες καλύτερη κάρτα βάλε την Asus M5A97 R2.0.Διατηρείς και τη δυνατότητα για oc άμα θες για να το κρατήσεις παραπάνω (ανεξαρτήτως αριθμού φάσεων κλοκάρει και FX 83 πάνω).
AMD Expert Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Η r9 270x μου μπορεί να τρέξει την πλειοψηφία των παιχνιδιών στις υψηλότερες ρυθμίσεις σε 1080p. Οπότε,η 280 που είναι αρκετά καλύτερη,θα κατάφερνε κατά την άποψή μου να αντέξει 1080p/High για νέα παιχνίδια που θα βγουν σε διάστημα τουλάχιστον 2 ετών 1
TopGamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Άμα θες καλύτερη κάρτα βάλε την Asus M5A97 R2.0.Διατηρείς και τη δυνατότητα για oc άμα θες για να το κρατήσεις παραπάνω (ανεξαρτήτως αριθμού φάσεων κλοκάρει και FX 83 πάνω). 5 ευρώ διαφορά έχουν, τι κάρτα να βάλω με 5 παραπάνω ευρώ εκτός αν εννοείς να ανεβάσω το budget αλλά να υπενθυμίσω ότι πριν εσύ το είπες πως άμα ανεβάζω το budget δεν θα καταλήξω πουθενά Η r9 270x μου μπορεί να τρέξει την πλειοψηφία των παιχνιδιών στις υψηλότερες ρυθμίσεις σε 1080p. Οπότε,η 280 που είναι αρκετά καλύτερη,θα κατάφερνε κατά την άποψή μου να αντέξει 1080p/High για νέα παιχνίδια που θα βγουν σε διάστημα τουλάχιστον 2 ετών άμα πάρω την asus r9 270 και την κλοκάρω και γίνει σαν την r9 270x?
TopGamer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μιλούσα για το αρχικό ποσό που έδειξες. ωραία, απλά δεν κατάλαβα για πιο λόγο να αλλάξω τη μητρική τότε... μπορώ να τα διαθέσω όπως είπα... απλά αξίζει τα 45 ευρώ παραπάνω;
AMD Expert Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 5 ευρώ διαφορά έχουν, τι κάρτα να βάλω με 5 παραπάνω ευρώ εκτός αν εννοείς να ανεβάσω το budget αλλά να υπενθυμίσω ότι πριν εσύ το είπες πως άμα ανεβάζω το budget δεν θα καταλήξω πουθενά άμα πάρω την asus r9 270 και την κλοκάρω και γίνει σαν την r9 270x? Αυτό ισχύει εν μέρη. Συνήθως οι εταιρίες βάζουν χειρότερα cooler στις 270 απ'ότι στις 270x. Αν και οι δύο έχουν ίδιο cooler,τότε κατά 99% ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα