Galaxia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μα υπάρχει ήδη, λέγεται Amazon payments και αρκετά καταστήματα προσφέρουν πληρωμές με αυτόν τον τρόπο... Δεν είχα ιδέα!
ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 χαχαχα για ρίξε μια ματια http://www.paypalsucks.com/ Ας βάλει ανταγωνιστικες χρεώσεις στην υπηρεσία του και έλα μετά να μου πεις που είναι το PayPal και η υποστήριξη των χρηστών. Το paypal με αυτα τα fees και την τεραστια διαφορα της πραγματικης ισοτιμιας των ξενων νομισματων με το ευρω δε νομιζω να εχει τους χρηστες με το μερος της. Τους χρήστες με το μέρος του δεν θα το έλεγα πάντως. Tί γίνεται ρε παιδιά? Μόνο εγώ δεν έχω πρόβλημα με το paypal ? !! Σαν υπηρεσια ενταξει λογικο να βγαλει fees.Ειδάλλως πως θα συντηρηθεί...Τελος παντων.. Καλυτερα που μπαινουν και το αμαζον στο παιχνιδι.Ο ανταγωνισμος θα ωφελήσει εμάς !
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Tί γίνεται ρε παιδιά? Μόνο εγώ δεν έχω πρόβλημα με το paypal ? !! Σαν υπηρεσια ενταξει λογικο να βγαλει fees.Ειδάλλως πως θα συντηρηθεί...Τελος παντων.. Καλυτερα που μπαινουν και το αμαζον στο παιχνιδι.Ο ανταγωνισμος θα ωφελήσει εμάς ! Ακόμα δεν σου έτυχε κανένα περίεργο συμβάν μάλλον Υπομονή.. Θα έρθει eventually
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα