Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω εναν i5 3570k απο το τοτε που βγήκε. Πρόσφατα τα έπαιξε η msi που είχα ως μητρική και αγορασα μια asus h77. Δεν θέλω να κάνω ocing γι αυτό. Επίσης έχω 8γιγα Ραμ στα 1600mhz και αγορασα και μια GTX 770 2GB. Θα ήθελα να ρωτησω ποσο θα μου κρατήσει το συστημα για απαιτητικό gaming; Σκέφτομαι η επόμενη αναβάθμιση να είναι στο επόμενο socket της intel με ddr4,όχι όμως το x99.

Δημοσ.

Κοιτα απο τα spec που λες εχεις ενα αρκετα καλο συστημα φιλε μου. Δηλαδη σε βλεπω να εισαι κομπλε για 1-2 χρονια ακομα και απο καρτουλα κομπλε εισαι.

Δημοσ.

Το μόνο που με προβληματίζει για το μέλλον στο σύστημα σου είναι η VRAM, αν και συνεχίζω να πιστεύω ότι αν κάνεις υποχωρήσεις στα παιχνίδια που βγαίνουν  τότε, θα είσαι καλυμμένος και σε playable καταστάσεις για τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμη, ίσως λίγο παρακάτω-παραπάνω.

Δημοσ.

Για μένα δεν είναι σωστο δηλαδή ολόκληρη 770 και να την έχουν με 2γβ μνημη. Ενω η 280χ που ειναι ιδια κατηγορια έχει 3. Για αυτό και είμαι κατα της 770 σε συγκριση με την 280χ

Δημοσ.

Ποιά οθόνη έχεις και για τι είδους παιχνίδια μιλάς;

1920*1080 παίζω και μιλάω για τα νέα παιχνίδια που θα βγουν. Είμαι κατα κύριο λογο gamer.

Δημοσ.

1920*1080 παίζω και μιλάω για τα νέα παιχνίδια που θα βγουν. Είμαι κατα κύριο λογο gamer.

Η r9 270x μου μπορεί να τρέξει την πλειοψηφία των παιχνιδιών στις υψηλότερες ρυθμίσεις σε 1080p. Οπότε,η 280 που είναι αρκετά καλύτερη,θα κατάφερνε κατά την άποψή μου να αντέξει 1080p/High για νέα παιχνίδια που θα βγουν σε διάστημα τουλάχιστον 2 ετών

ΛΑΘΟΣ THREAD :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...