mngplus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Είχε φάει κάτι σκαλώματα το κινητό μου τελευταία και χτες αποτελειώθηκε :devil: και έψαξα λιγάκι στο internet και βρήκα αυτό και λέω ας το δοκιμάσω μιας και δεν έχω κάτι να χάσω. Από ότι φάνηκε τελικά ήταν καλή επιλογή για to Vodafone Smart II. Αναβαθμίστηκε μια χαρά και έφυγαν όλες οι εφαρμογές της Vodafone. Καλη επιλογή για όσους θέλουν custom rom. Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2014 από mngplus
mngplus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το βίντεο με τις οδηγίες και τα αρχεία από κάτω! 1
filippossks Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γεια σου φίλε μου. Έχω και εγώ το vodafone smart 2 άλλα το έχω παρατήσει λόγο του nexus 5, θα μου άρεσε πολύ να το δοκιμάσω και εγώ στο δικό μου άλλα δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια. Μήπως ειπαρχει κάτι πιο αναλυτικό να μου διξεις ας πούμε που να εγκαταστήσω τη ROM κτλπ? Α και πια είναι η καλύτερη ROM κατά τη γνώμη σου χωρίς πολλά bugs.
mngplus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Υπάρχει αυτός εδώ ο οδηγός. Κάνουμε root στο Vodafone Smart 2 (Alcatel V860) | Dr. Android
Greeceeeee Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Φίλε βάλε και το mount2sd και κάνε partition στην κάρτα μνήμης και θα έχεις εσωτερική μνήμη πολύ μεγαλύτερη για αποθήκευση εφαρμογών!
Yahiro Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 την εχω και εγω με link2sd καλυτερο δεν γινεται!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα