Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα pc για gaming και έχω ακούσει 1000000000 διαφοτικές απόψεις οπότε εχω μερικές ερωτήσεις

Θα δω διαφορά ανάμεσα σε 8-16 gb και 16-32gb ?

Θα δω διαφορά ανάμεσα σε 1333-2400 MHz ή 2400 με όσο πάει (δεν χρησιμοποίω Apu ) ?

Τι παίζει με το latency ?

Πρέπει να έχει οπωσδήποτε θερμομεταφορέα ( heat spreader ) ?

Όταν γράφω πω ´´Θα δώ´´ εννοώ αν θα είναι εμφανής η διαφορά

Τέλως δεν ενδιαφέρομαι για πολύ υπερχρονισμο ευχαριστώ προκαταβολικά

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Αν ρωτάς για τις μνήμες οχι δεν θα δείς διαφορά αν εχεις πχ 1600 1333 και πας σε 2100 2400 κτλπ

Δημοσ.

Με 8g ram στα 1333/1600 MHz είσαι καλυμμένος για οποιαδήποτε χρήση και παιχνίδια εκτός από ειδικές επαγγελματικές εφαρμογές.

Οτιδήποτε παραπάνω δεν πρόκειται να σου προσφέρει καμία διαφορά.

Οι ψύκτρες δεν είναι απαραίτητες, παρα μόνο, αν πρόκειται να υπερχρονίσεις τις μνήμες.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα pc για gaming και έχω ακούσει 1000000000 διαφοτικές απόψεις οπότε εχω μερικές ερωτήσεις<br> Θα δω διαφορά ανάμεσα σε 8-16 gb και 16-32gb ?<br> Θα δω διαφορά ανάμεσα σε 1333-2400 MHz ή 2400 με όσο πάει (δεν χρησιμοποίω Apu ) ?<br> Τι παίζει με το latency ?<br> Πρέπει να έχει οπωσδήποτε θερμομεταφορέα ( heat spreader ) ?<br> Όταν γράφω πω ´´Θα δώ´´ εννοώ αν θα είναι εμφανής η διαφορά <br> Τέλως δεν ενδιαφέρομαι για πολύ υπερχρονισμο ευχαριστώ προκαταβολικά<br><br> Sent from my iPad using Insomnia

Θα σου πω εγω γιατι στη ετερια που εργαζωναι εδω και χρονια ειμασται no1 στη γερμανια και ειμασται no1 online shop gaming pc

1. Αν παμε σε gaming pc αρα παμε μονο σε asus rampage , maximus , formula , αναλογα ποσα εχεις στη τσεπη

2.ενοιτε μονο ιντελ 4770κ η 4790κ οχι οτι με ι5 δεν θα εισαι οκ απλα για το μελον να ειμασται ετοιμι

3.750watt εισαι κομλε

4. Ενα κιτ 16gb sta 1866 kala θα ειναι αν χρεαστη κανα OC αργοτερα

5.ssd pro samsung ειναι πολυ καλα ssd σε σχεσει με αλλα ακομα και τα evo δεν ειναι τοσο καλα.

6. 2tb για data hdd

7.noctua for colling παντος τα h80 h100 δεν θα ελεγα οτι και κανουν πολυ καλη δουλεια μονο θορυβο ( εγω πηρα το zalman reserator 3max τελειο αλλα ολα γα φανουν μετα απο καιρο

8. Μια gtx 780ti i μια και καλη τιταν black edition αλλα οχι απο την palit μουφαα ποιοτιτα κατασκευεις εχουνε και προβληματα κατα προτιμησει zotac gainwoard evga asus

Και κατα τη γνωμη μου μην πατε για sli και πολλα προβληματα με drivers με ρηθμεισης και αν δεν εχετε εμπιρεια απο pc μια ζωη θα ψαχναισται απο δο απο και καποιος να σας λυση θο θεμα . Αφτα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

όντος εκτός και αν στην Γερμανία οι τιμές είναι ΤΌΣΟ χαμηλές...

Εκτος απο πιο χαμηλες, ειναι διαφορετικοι οι μισθοι

Δυστυχως.

Παντως υπαρχουν και πιο προσιτες λυσεις για εναν ηυ παιχνιδομηχανη

• Like 1
Δημοσ.

Aπ οτι εχω διαβασει 1600-2400 μονο στα benchmarks φαινονται οι διαφορες!Σε καθημερινη χρηση δεν βλεπεις διαφορα!

Τωρα 8-16-32-3000 gb ειναι λιγο υποκειμενικο!Στα 8 καλυπτεις τα παντα,16 εισαι λιγο πιο futureproof!Εχω πηγα πριν απο 2 βδομαδες σε 16gb στα 1866 να ειμαι καπου στη μεση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...