eliasole Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα , έχω οτε VDSL 30Mbit και θέλω να σύνδεσω με Virtual Private Network το Iphone5 για χρήση KNX. Θα ήθελα μια συμβουλή για το ποιο router είναι κατάλληλο για αυτή την δουλεία ,χωρίς να έχω κάποια συνδρόμη σε κάποιον vpn provider. Θέλω να γίνετε direct. Και ένα δεύτερο θέμα που έχω. Στο κατάστημα που διατήρω έχω μια σύνδεση adsl με ασύρματο δίκτυο. Σε απόσταση μέσα στην εμβέλεια του ασυρμάτου θέλω να συνδέσω έναν υπολογιστή στο internet αλλά ο περιορισμός είναι οτι πρέπει να συνδεθέι στην lan θύρα και όχι ασύρματα. Υπάρχει κάτι να πέρνει ασύρματα το σήμα και να βγάζει lan καλώδιο να το συνδέσω στο pc? (Το pc είναι σφραγισμένο και δεν μπορώ να προσθέσω hardware ούτε software ,επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο.) Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα , έχω οτε VDSL 30Mbit και θέλω να σύνδεσω με Virtual Private Network το Iphone5 για χρήση KNX. Θα ήθελα μια συμβουλή για το ποιο router είναι κατάλληλο για αυτή την δουλεία ,χωρίς να έχω κάποια συνδρόμη σε κάποιον vpn provider. Θέλω να γίνετε direct. Και ένα δεύτερο θέμα που έχω. Στο κατάστημα που διατήρω έχω μια σύνδεση adsl με ασύρματο δίκτυο. Σε απόσταση μέσα στην εμβέλεια του ασυρμάτου θέλω να συνδέσω έναν υπολογιστή στο internet αλλά ο περιορισμός είναι οτι πρέπει να συνδεθέι στην lan θύρα και όχι ασύρματα. Υπάρχει κάτι να πέρνει ασύρματα το σήμα και να βγάζει lan καλώδιο να το συνδέσω στο pc? (Το pc είναι σφραγισμένο και δεν μπορώ να προσθέσω hardware ούτε software ,επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο.) Ευχαριστώ. για το πρωτο ερωτημα κοιτα σε draytek που εχει vdsl router για ολες τις αναγκες.αντιστοιχες και οι τιμες βεβαιια.καποια κανουν vpn με διαφορους τροπους. για το β ερωτημα διαλεγεις ενα απο τα παρακατω. η θα πας να παρεις powerlines (βαζεις το ενα διπλα στο pc στο ρευμα και το αλλο διπλα στο ρουτερ παλι στο ρευμα και περνας δικτυο μεσα απο τις πριζες του ρευματος)(μαρκα ωραια και καλη ειναι τα devolo) η θα πας να παρεις κατι σαν τo tp link 701nd ,801nd Που το βαζεις σε client mode και παιρνει ασυρματα ιντερνετ απο το adsl router και δινει με καλωδιο.εκτος αν περασεις ethernet καλωδιο μεσα απο ενα καναλι για να ειναι ομορφο και ωραιο(αν και λες οτι δεν μπορεις να τραβηξεις καλωδιο).ή αλλη λυση να σου δωσουν προσβαση να βαλεις ενα usb wifi stick μπας και τελειωσεις απευθειας ετσι.απλα ναι θελει drivers για να παιξει οποτε θα πρεπει να σου δωθει προσβαση για εγκατασταση drivers. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα