Ison_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αυτό που ρωτάει είναι αν μένει τίποτα στο τέλος από το καλαμπόκι. Με σιγουριά θα σου πω ότι λόγω της επεξεργασίας που περνάνε, οι βιταμίνες του καλαμποκιού καταστρέφονται. Πρωτεΐνες και λιπαρά το καλαμπόκι από μόνο του δεν έχει ποσότητες άξιες λόγου. Μένουν τώρα τα ιχνοστοιχεία π.χ. σίδηρος και μαγνήσιο. Δεν έχω ιδέα αν αυτά μένουν ως το τέλος ή μετατρέπονται σε άλλες επικίνδυνες ενώσεις λόγω της θερμότητας. Ήταν ανέκαθεν και δικιά μου απορία, αλλά λίγο με νοιάζει, αφού δεν πρόκειται να νιώσω καλύτερα από θέμα τύψεων.
Asmodeus21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 στο δευτερο σκελος ηλικιακα ελπιζω να μη χρειαζεσαι και συ καμμια ερευνα που να αποδεικνύει οτι ειναι για παιδια ! Αυτα τα πραγματα δεν χωριζονται ανα ηλικια, αν κατι ειναι ανθυγιεινο (που αυτα ειναι) δεν ειναι για συχνη καταναλωση ουτε για τους μικρους μπομπιρες ουτε για τους μεγαλους μπομπιρες και δεν πρεπει να γινεται συχνη καταναλωση απο κανεναν. Δεν ειναι ηλικιακο το ζητημα (εκει διαφωνησα εντονα).Βασικα δεν εχει σχεση με την ηλικια καμια απολυτως. Το να λες αυτα ειναι για τους μπομπιρες ειναι 100% λαθος , δεν ειναι ουτε για τους μπομπιρες (ποσο μαλλον γι αυτους που εχουν πιο ευαισθητα οργανα). (Μιλαω για συχνη καταναλωση , μια στο τοσο δεν τρεχει καστανο) Μην αναλυσουμε τις υπολοιπες βλαβερες συνηθειες που εχουν και μεγαλοι ανθρωποι οι οποιοι λενε οτι ακολουθουν healthy way of life κι ταυτοχρονα πλακωνονται στις πρωτεινες,αμινοξεα,κρεατινες κλπ
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το να λες αυτα ειναι για τους μπομπιρες ειναι 100% λαθος , δεν ειναι ουτε για τους μπομπιρες (ποσο μαλλον γι αυτους που εχουν πιο ευαισθητα οργανα). (Μιλαω για συχνη καταναλωση , μια στο τοσο δεν τρεχει καστανο) τελικα μπορουμε να μιλησουμε πολιτισμενα , ο σκοπος δεν ειναι να μαλωνουμε εδω .. σε αυτο που λες εχεις δικιο , δεν ειπα οτι τρεχει τιποτα , οντως δε τρεχει καστανο γι αυτο και ειπα πως σεβομαι τον οποιονδηποτε του αρεσει να τρωει τετοια ! η ενσταση μου ηταν μια μονο κ συγκεκριμενη ! οσοι δε τα τρωμε , σε οσους δε μας αρεσουν ουτε για μια στο τοσο δεν ειμαστε ουτε ανωμαλοι , ουτε ψωνισμενοι , ουτε αφυσικοι , ουτε παραξενοι ! αυτο μονο τιποτε αλλο ...
Asmodeus21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 τελικα μπορουμε να μιλησουμε πολιτισμενα , ο σκοπος δεν ειναι να μαλωνουμε εδω .. σε αυτο που λες εχεις δικιο , δεν ειπα οτι τρεχει τιποτα , οντως δε τρεχει καστανο γι αυτο και ειπα πως σεβομαι τον οποιονδηποτε του αρεσει να τρωει τετοια ! η ενσταση μου ηταν μια μονο κ συγκεκριμενη ! οσοι δε τα τρωμε , σε οσους δε μας αρεσουν ουτε για μια στο τοσο δεν ειμαστε ουτε ανωμαλοι , ουτε ψωνισμενοι , ουτε αφυσικοι , ουτε παραξενοι ! αυτο μονο τιποτε αλλο ... Αν δεν σ'αρεσουν οκ αλλο κομματι αυτο κι δεν εχει σχεση με το νημα παει στη γευση του καθενος. Υπαρχουν ατομα που δεν τους αρεσει το κρεας η το ψαρι προσωπικα δεν το καταλαβαινω (επειδη εμενα μ'αρεσει) αλλα οκ. Το να το κανεις απο στυλ (οχι εσυ, γενικα) ειναι κατι που δεν το χωραει το μυαλο μου , (αλλο γευση αλλο στυλ) και αποψη μου ειναι οτι αυτο καπου χανει σαν ψυχοσυνθεση (ακολουθω μια μοδα - ομαδα η μια ταση γενικοτερα σε τετοιο βαθμο που να επιρεαζει ριζικα το γουστο μου κι να το κανει overshadow) αλλα δεν εχει σχεση με το νημα κι συγγνωμη για το offtopic κι σε εσενα για τον περιεργο τροπο που εγραψα πριν 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 οχι ακριβως επειδη δε μου αρεσουν λαθος καταλαβες μπορω και γω ευκολα να τσακισω 2-3 σακουλες ντοριντος ! επειδη στον χορο που κινουμε μια ζωη ξερω τι ειναι αυτο το ενα σακουλακι και επειδη ειναι σχεδον ο,τι πιο αχρηστο θρεπτικα μπρω να βαλω στον αργανισμο μου γι αυτο το απογευγω ακομη κ μια στο τοσο! ειναι επιλογη μου . οχι απο μοδα ,οχι επειδη ειμαι ψωνισμενος κτλ κτλ τελος παντων σορυ και απο μενα , ολα οκ ..
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μην αναλυσουμε τις υπολοιπες βλαβερες συνηθειες που εχουν και μεγαλοι ανθρωποι οι οποιοι λενε οτι ακολουθουν healthy way of life κι ταυτοχρονα πλακωνονται στις πρωτεινες,αμινοξεα,κρεατινες κλπ εδω και 3 χρόνια έχω πιεί δεκάδες κουτιά πρωτείνης , αμινοξέα ,4πλη δώση κρεατίνη για μια περίοδο 2 μηνών επειδή κάναμε ενα πείραμα με δυο φιλους που αυτοί ηταν σε φάρμακα . Πριν απο αυτό ζούσα με σκατολοίδια γενικά για 5 χρόνια πάνω κάτω έκανα δυο φορές γενικές εξετάσεις για τα πάντα πριν λίγες μέρες και μου ειπαν και οι δυο γιατροί που τις ειδαν οτι ειναι καλύτερες κ απο μικρού παιδιού. Ειδικά νεφρά , χολιστερίνη κλπ ούτε μικρό παιδί εξήγησε το μου λίγο βάση αυτού που έγραψες, γιατί ενω δεν ακολουθώ healthy way of life οπως λες η υγεία μου ειναι καλύτερη και απο καλή ? μην μου πεις για τα υπόλιπα , έχω κάνει εξετάσεις στα πάντα όλα. 1
Asmodeus21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 εδω και 3 χρόνια έχω πιεί δεκάδες κουτιά πρωτείνης , αμινοξέα ,4πλη δώση κρεατίνη για μια περίοδο 2 μηνών επειδή κάναμε ενα πείραμα με δυο φιλους που αυτοί ηταν σε φάρμακα . Πριν απο αυτό ζούσα με σκατολοίδια γενικά για 5 χρόνια πάνω κάτω έκανα δυο φορές γενικές εξετάσεις για τα πάντα πριν λίγες μέρες και μου ειπαν και οι δυο γιατροί που τις ειδαν οτι ειναι καλύτερες κ απο μικρού παιδιού. Ειδικά νεφρά , χολιστερίνη κλπ ούτε μικρό παιδί εξήγησε το μου λίγο βάση αυτού που έγραψες, γιατί ενω δεν ακολουθώ healthy way of life οπως λες η υγεία μου ειναι καλύτερη και απο καλή ? μην μου πεις για τα υπόλιπα , έχω κάνει εξετάσεις στα πάντα όλα. Eπειδη εσυ εισαι οκ παει να πει οτι ολοι οι αλλοι ειναι οκ. fuck logic . Κι ενας μπαρμπας στο χωριο καπνιζε 2 πακετα την ημερα κι επινε 1 λιτρο κρασι κι εφτασε 100 αρα για να φτασουμε τα 100 να κανουμε το ιδιο οκ ο,τι πεις.Το παραγοντα dna δεν τον βαζεις στα υπ'οψην σου.. Να φανταστω οι γιατροι σου ειπαν διπλασιασε τις ποσοτητες να φτασεις την υγεια του εμβρυου οκ
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Eπειδη εσυ εισαι οκ παει να πει οτι ολοι οι αλλοι ειναι οκ. fuck logic . Κι ενας μπαρμπας στο χωριο καπνιζε 2 πακετα την ημερα κι επινε 1 λιτρο κρασι κι εφτασε 100 αρα για να φτασουμε τα 100 να κανουμε το ιδιο οκ ο,τι πεις.Το παραγοντα dna δεν τον βαζεις στα υπ'οψην σου.. Να φανταστω οι γιατροι σου ειπαν διπλασιασε τις ποσοτητες να φτασεις την υγεια του εμβρυου οκ χαλάρωσε , ερώτηση σου έκανα , δεν σου ειπα οτι λες κατι λάθος το πρόβλημα ειναι οτι γνωρίζω in real life δεκαδες σαν εμενα που δεν έπαθαν τίποτα και βρίσκονται σε άψογη κατάσταση υγείας και ούτε εναν που να έπαθε κάτι κάνοντας ότι κάνω. Επίσης έχω γνωστό που έχουν περάσει χιλιάδες άτομα απο το γυμναστίριο του τις τελευταίες δεκαετίες και ούτε αυτός γνώρισε κάποιον που να έπαθε κάτι σε ανάλογη φάση. Και ειναι πολυ σοβαρός για να λέει ψέματα α και για να σε προλάβω , όχι δεν πουλάει κάτι, δεν έχει κέρδος δηλαδή να πει ψέματα. άρα όχι , δεν θεωρώ οτι επειδή δεν έπαθα εγώ κάτι δεν θα πάθει κ ο άλλος αλλα γνωρίζω οτι οποιοσδήποτε υγειής άνθρωπος κάνει οτι κάνω δεν θα πάθει κάτι γιατι δεν το έπαθαν δεκάδες αν όχι χιλιάδες άλλοι. Ακόμα και ουσίες που απαγορευτηκαν απο συμπληρώματα πχ μια που μ έρχεται στο μιαλό ηταν λόγο ενός θανάτου κάποιας παχύσαρκης απο υπερβολική δόση (4-5πλή) χαπιών "αδυνατίσματος" που ειχαν μέσα μια ουσία που ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς. Αυτό μπορείς να το πάθεις, δηλαδή να πεθάνεις, απο υπερβολική δόση ακόμα και ασπιρίνης ή depon. Γιαυτό σε ρώτησα , αν γνωρίζεις περιπτώσεις γιατι για να ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο λογικά θα έχεις προσωπική εμπειρία , δεν πιστευω να το λες επειδή το διάβασες κάπου.
Asmodeus21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 χαλάρωσε , ερώτηση σου έκανα , δεν σου ειπα οτι λες κατι λάθος το πρόβλημα ειναι οτι γνωρίζω in real life δεκαδες σαν εμενα που δεν έπαθαν τίποτα και βρίσκονται σε άψογη κατάσταση υγείας και ούτε εναν που να έπαθε κάτι κάνοντας ότι κάνω. Επίσης έχω γνωστό που έχουν περάσει χιλιάδες άτομα απο το γυμναστίριο του τις τελευταίες δεκαετίες και ούτε αυτός γνώρισε κάποιον που να έπαθε κάτι σε ανάλογη φάση. Και ειναι πολυ σοβαρός για να λέει ψέματα α και για να σε προλάβω , όχι δεν πουλάει κάτι, δεν έχει κέρδος δηλαδή να πει ψέματα. Γιαυτό σε ρώτησα , αν γνωρίζεις περιπτώσεις γιατι για να ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο λογικά θα έχεις προσωπική εμπειρία , δεν πιστευω να το λες επειδή το διάβασες κάπου. Γνωριζω 1 περιπτωση (προβλημα στο νεφρο) κι επειδη ενας γνωστος μου λαμβανει ιδια σκευασματα οταν εκανε εξετασεις ο γιατρος του ειπε ολα οκ αλλα να τα κοψει γιατι αυτα εχουν αντικτυπο μακροπροθεσμα αν γινει συστηματικη χρηση για αρκετο διαστημα σε νεφρο ,συκωτι η/και καρδια. Δεν λεω οτι ολοι θα παθουν κατι αλλα αυτα τα πραγματα λειτουργουν στατιστικα, αυξανεις τις πιθανοτητες. Στο γνωστο μου ολοι οι γυμναστες στο γυμναστηριο του λενε παρε αφοβα δεν κανουν κακο αλλα καλο αλλα με 2 γιατρους που μιλησε ο ενας του ειπε δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει με το θεμα κι αλλος μαχαιρι να τα κοψει. Καποια πραγματα ειναι και θεμα λογικης . Τι πιο καλο αν γουσταρεις γυμναστικη να κανεις κι να εχεις μια καλη διατροφη , αν κανεις γυμναστικη κι λαμβανεις τετοια σκευασματα απλα θα δεις στο καθρεφτη πιο γρηγορα αποτελεσματα (100%) αλλα παντα ο γρηγορος δρομος δεν ειναι ο "καλος" δρομος. Εκτος αν εισαι pro bodybuilder κι το κανεις για να ζησεις αλλο αυτο αλλα απο χομπι να επιβαρυνεις την υγεια σου (εστω κι πιθανοτικα) για εμενα δεν ειναι σωστο Τεσπα , καλη συνεχεια σε ολους.
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 αλλα καλο αλλα με 2 γιατρους που μιλησε ο ενας του ειπε δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει με το θεμα κι αλλος μαχαιρι να τα κοψει. Καποια πραγματα ειναι και θεμα λογικης . Τι πιο καλο αν γουσταρεις γυμναστικη να κανεις κι να εχεις μια καλη διατροφη , αν κανεις γυμναστικη κι λαμβανεις τετοια σκευασματα απλα θα δεις στο καθρεφτη πιο γρηγορα αποτελεσματα (100%) αλλα παντα ο γρηγορος δρομος δεν ειναι ο "καλος" δρομος. Εκτος αν εισαι pro bodybuilder κι το κανεις για να ζησεις αλλο αυτο αλλα απο χομπι να επιβαρυνεις την υγεια σου (εστω κι πιθανοτικα) για εμενα δεν ειναι σωστο τελευταίο απο εμένα γιατι βγήκαμε off οι περισότεροι γιατροί ειναι άσχετοι με το bodybuilding και θεωρούν τους bodybuilders άρρωστους. Αλλο αν καπνίζουν την τσιγαρούμπα τους κ αρκετοί απ το σινάφι τους ειναι χοντρούληδες . Σοβαρά τώρα να δεις γιατρό χοντρό ρε φιλε να ειναι διατροφολόγος κ να καπνίζει κιόλας χαχαχ. δηλαδή μπορεί να πει σε εναν αγύμναστο skinny fat τυπάκο οτι ειναι κομπλέ επειδή ειναι στα κιλά του ύψους η κάτω και να πει σε κάποιον άλλο να χάσει επειδή ειναι 10 κιλά πάνω , αλλα μυικά και χαμηλό bf. για γέλια κ για κλάματα. anyway τα συμπληρώματα δεν θα σου δώσουν γρήγορο αποτέλεσμα , αν ξέρεις να τρως σωστά δεν τα χρειάζεσαι, το πολύ πολύ να σου λύσουν τα χέρια να μην κουβαλάς μαζι σου τάπερ , θέμα διευκόλυνσης ειναι καθαρά . αν εισαι pro bodybuilder θα παίρνεις φάρμακα , οχι συμπληρώματα , η μόνη ώρα που έρχονται κοντά σε συμπλήρωμα οι pro bb ειναι πριν την φωτογραφιση για την διαφήμηση της εκάστοτε εταιρίας. Ειναι σα να λέμε οτι οι στρατιώτες πάνε σε πόλεμο με σφεντόνες κ οτι θεωρούμε τις σφεντόνες acceptable μόνο σε αυτή την περίπτωση επειδή ειναι επικίνδυνες να βγάλεις κανα μάτι. το οτι θα δεις αποτέλεσμα γρήγορο με συμπληρώματα κλπ ειναι θέμα marketing , placebo και ατόμων που δεν ξέρουν να τρώνε και πίνοντας 2 σκούπ πρωτείνης αυξησαν το protein intake τους κατα 50γρ τη μέρα και ειδαν μια μικρη διαφορά μετά απο μήνες. Αν έτρωγαν 300γρ κοτόπουλο αντι για την πρωτείνη θα ειχαν το ίδιο αποτέλεσμα.
igoods Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 τελευταίο απο εμένα γιατι βγήκαμε off οι περισότεροι γιατροί ειναι άσχετοι με το bodybuilding και θεωρούν τους bodybuilders άρρωστους. Αλλο αν καπνίζουν την τσιγαρούμπα τους κ αρκετοί απ το σινάφι τους ειναι χοντρούληδες . Σοβαρά τώρα να δεις γιατρό χοντρό ρε φιλε να ειναι διατροφολόγος κ να καπνίζει κιόλας χαχαχ. δηλαδή μπορεί να πει σε εναν αγύμναστο skinny fat τυπάκο οτι ειναι κομπλέ επειδή ειναι στα κιλά του ύψους η κάτω και να πει σε κάποιον άλλο να χάσει επειδή ειναι 10 κιλά πάνω , αλλα μυικά και χαμηλό bf. για γέλια κ για κλάματα. anyway τα συμπληρώματα δεν θα σου δώσουν γρήγορο αποτέλεσμα , αν ξέρεις να τρως σωστά δεν τα χρειάζεσαι, το πολύ πολύ να σου λύσουν τα χέρια να μην κουβαλάς μαζι σου τάπερ , θέμα διευκόλυνσης ειναι καθαρά . αν εισαι pro bodybuilder θα παίρνεις φάρμακα , οχι συμπληρώματα , η μόνη ώρα που έρχονται κοντά σε συμπλήρωμα οι pro bb ειναι πριν την φωτογραφιση για την διαφήμηση της εκάστοτε εταιρίας. Ειναι σα να λέμε οτι οι στρατιώτες πάνε σε πόλεμο με σφεντόνες κ οτι θεωρούμε τις σφεντόνες acceptable μόνο σε αυτή την περίπτωση επειδή ειναι επικίνδυνες να βγάλεις κανα μάτι. το οτι θα δεις αποτέλεσμα γρήγορο με συμπληρώματα κλπ ειναι θέμα marketing , placebo και ατόμων που δεν ξέρουν να τρώνε και πίνοντας 2 σκούπ πρωτείνης αυξησαν το protein intake τους κατα 50γρ τη μέρα και ειδαν μια μικρη διαφορά μετά απο μήνες. Αν έτρωγαν 300γρ κοτόπουλο αντι για την πρωτείνη θα ειχαν το ίδιο αποτέλεσμα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οι bb χρησιμοποιουν καθημερινα πολλα συμπληρωματα εκτος απο φαρμακα. Τωρα στο οτι δεν σου κανουν κακο θα συμφωνησω,φυσικα ΠΑΝΤΑ με σωστες δοσεις για να εισαι σιγουρος. Οτιδηποτε σχεδον αν το παρακανεις κινδυνευεις να πεθανεις,σωστες δοσεις σε ολα και εισαι αρχοντας, Αλλωστε τα συμπληρωματα ολα ειναι ουσιες που ετσι και αλλιως περνουμε απο τροφες απλα σε μικροτερη ποσοτητα. Δεν ειναι κατι τοξικο
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οι bb χρησιμοποιουν καθημερινα πολλα συμπληρωματα εκτος απο φαρμακα. Τωρα στο οτι δεν σου κανουν κακο θα συμφωνησω,φυσικα ΠΑΝΤΑ με σωστες δοσεις για να εισαι σιγουρος. Οτιδηποτε σχεδον αν το παρακανεις κινδυνευεις να πεθανεις,σωστες δοσεις σε ολα και εισαι αρχοντας, Αλλωστε τα συμπληρωματα ολα ειναι ουσιες που ετσι και αλλιως περνουμε απο τροφες απλα σε μικροτερη ποσοτητα. Δεν ειναι κατι τοξικο οι bb δεν χρησιμοποιούν φάρμακα απαραιτήτος , οι επαγγελματίες θες να πεις και κάποιοι ακόμα το εννοείτε χρησιμοποιούν συμπληρώματα και πολλά μάλιστα που το ειδες? έχεις κάποια σχέση με το χώρο ? ασχολείσε? γνωρίζεις προσωπικά επαγγελματίες bodybuilders ? γιατι εγώ μιλάω για μεγάλα κεφάλια που παίρνουν τα καλύτερα , εκεί το συμπλήρωμα δεν μπαίνει , δεν τους χρειάζεται καν γιατι απλά τρωνε σαν ζώα 1
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εχει καταντησει κουραστικος ο θαυμασμος για τον zyzz (που πεθανε 22 χρονων απο τις μαλακιες που επαιρνε) ειδικα σε ενα τετοιο θεμα και ειδικα απο ατομα που υπερασπιζονται την "υγιεινη" ζωη. 1
igoods Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 οι bb δεν χρησιμοποιούν φάρμακα απαραιτήτος , οι επαγγελματίες θες να πεις και κάποιοι ακόμα το εννοείτε χρησιμοποιούν συμπληρώματα και πολλά μάλιστα που το ειδες? έχεις κάποια σχέση με το χώρο ? ασχολείσε? γνωρίζεις προσωπικά επαγγελματίες bodybuilders ? γιατι εγώ μιλάω για μεγάλα κεφάλια που παίρνουν τα καλύτερα , εκεί το συμπλήρωμα δεν μπαίνει , δεν τους χρειάζεται καν γιατι απλά τρωνε σαν ζώα Μιλαω για ατομα πουυ κατεβαινουυν σε αγωνες..ειτε το κανουν αυτο σαν επαγγελμα ειτε σαν χομπυ.. Ναι γνωριζω αρκετα ατομα που ασχολουνται με τον χωρο-φαρμακο ειτε σαν χομπυ ειτε ατομα με διαρισεις σε παγκοσμιο αλλα και πανελληνιο επιπεδο. Δεν μιλαω για συμπληρωμα κρεατινης που ακομα και εγω αμα μπω σε κυκλο δεν χρειαζεται να παρω..Αλλα πχ πρωτεινη ,γλουταμινη,αμινοξεα κτλ ειναι καποια απο τα απαραιτητα συμπληρωματα οσο σαν ζωα και αν τρωνε. Το φαρμακο ειναι φαρμακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις