rus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 τετοια φαε οσα θελεις .. Δεν υπαρχει περιπτωση τετοια πραγματα να ειναι υγιεινα. Μπορει να εχει σικαλη αλλα ειναι τα συντηρητικα που κανουν τη ζημια.
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 συμφωνω , εννοω ειναι απο τα πιο ''υγιεινα'' οκ μπισκοτα ειναι ..
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αυτα ειναι σχετικα φιλε zio και περισσοτερο θεμα συνηθειας ! εμενα πχ δε μου αρεσει καθολου το αλατι τρωω ολα τα φαγητα αναλατα ! σε καποιον το αλατι πχ το νοστημευει το φαγητο εμενα μου το χαλαει πολυ , ετσι εχω συνηθησει ! τωρα για αυτα τα μπισκοτα θα πω το εξης .. μπορεις να φας και καθημερινα ακομη (οχι οτι ειναι σωστο η οτι ενδεικτεται) και δε τρεχει και τιποτα ! αντιθετως αν τρως γαριδακια και δρακουλινια και μια ενα δυο σακουλακια παθαινεις ''ζημια'' ποσο μαλλον να τα τρως καθημερινα ! εγινες σαν κουραδας χωρις να το καταλαβεις .. ειναι ολες νεκρες, αχρηστες θερμιδες , θελεις πολυ δουλεια για να καψεις αυτα τα αχρηστα γαμωσακουλακια .. αποψη μου - μην αρχισετε παλι πατατακιδες 2
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Κράκερς είναι όχι μπισκότα Και τα καφέ είναι τα πιο νόστιμα, έχω φάει δεκάδες 3
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αυτα ειναι σχετικα φιλε zio και περισσοτερο θεμα συνηθειας ! εμενα πχ δε μου αρεσει καθολου το αλατι τρωω ολα τα φαγητα αναλατα ! σε καποιον το αλατι πχ το νοστημευει το φαγητο εμενα μου το χαλαει πολυ , ετσι εχω συνηθησει ! τωρα για αυτα τα μπισκοτα θα πω το εξης .. μπορεις να φας και καθημερινα ακομη (οχι οτι ειναι σωστο η οτι ενδεικτεται) και δε τρεχει και τιποτα ! αντιθετως αν τρως γαριδακια και δρακουλινια και μια ενα δυο σακουλακια παθαινεις ''ζημια'' ποσο μαλλον να τα τρως καθημερινα ! εγινες σαν κουραδας χωρις να το καταλαβεις .. ειναι ολες νεκρες, αχρηστες θερμιδες , θελεις πολυ δουλεια για να καψεις αυτα τα αχρηστα γαμωσακουλακια .. αποψη μου - μην αρχισετε παλι πατατακιδες Ναι εννοείται γούστα είναι αυτά, αλλά τα συγκεκριμένα με "μπουκώνουν" και μου φαίνονται και άνοστα...μ'αρέσουν οι έντονες γεύσεις όμως είναι αλήθεια (αλμυρά, καυτερά κλπ). Καλά γαριδάκια κλπ ούτε μικρός δεν τα έτρωγα (κανένα πακοτίνι μόνο ) και τώρα μόνο κανένα πατατάκι που και που με καμιά μπύρα 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Κράκερς είναι όχι μπισκότα Και τα καφέ είναι τα πιο νόστιμα, έχω φάει δεκάδες ναι κ μενα τα καφε μ αρεσουν πολυ περισσοτερο! μια εποχη ηταν η μοναδικη ''ευκολη'' λυση σε καποια δουλεια κ υποχρεωτικα τα τσακιζα .. 2
Razor_7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ελα ρε σε λιγο θα μου πεις οτι και τα κομικς ειναι για παιδια μονο! διαβαζε μικυ μαους ρε μεγαλε εσυ τι να σου πω , εγω τα χω κοψει εδω και καμμια 30ρια χρονια και δε σκεφτομαι να τα ξαναρχισω .. ^διαβάζω αυτό, κοιτάω μετά ξανά το όνομά σου,κάτι δεν πάει καλά... 2
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ^διαβάζω αυτό, κοιτάω μετά ξανά το όνομά σου,κάτι δεν πάει καλά... κοιτα ομως ποση διαφορα εχει το name μου με τα μικυ μαους
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 "Είναι υγιεινά τα δρακουλίνια;" Για να το απαντήσεις αυτό χρειάζεται απλά να σκεφτείς: Είναι ωραία στην γεύση; (πραγματικά ωραία όμως και όχι χλιαρές απαντήσεις του στυλ "καλά είναι", "εντάξει μωρέ", κλπ) Αν η απάντηση είναι "ναι" τότε σίγουρα δεν είναι υγιεινά αφού υπάρχει το αξίωμα (το οποίο δεν έχω βρει κάτι που να το έχει σπάσει/αμφισβητήσει) ότι "τα ωραία πράγματα στην ζωή είναι ή ανθυγιεινά ή παράνομα" Και μην αρχίσετε ατάκες του στυλ "και μια ωραία σαλάτα είναι γουάου" γιατί πείτε πραγματικά πότε μια σαλάτα σας έκανε να τρέχουν κυριολεκτικά τα σάλια και μόνο στην σκέψη (ενώ ο λιγδιάρης γύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, κάποιες στιγμές τα κατάφερε) 1
Ison_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Και μην αρχίσετε ατάκες του στυλ "και μια ωραία σαλάτα είναι γουάου" γιατί πείτε πραγματικά πότε μια σαλάτα σας έκανε να τρέχουν κυριολεκτικά τα σάλια και μόνο στην σκέψη (ενώ ο λιγδιάρης γύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, κάποιες στιγμές τα κατάφερε) Προφανώς δεν έχεις φάει μια σωστή σαλάτα π.χ. χωριάτικη με ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, φέτα, κρεμμύδι, κάππαρη, ελαιόλαδο, ρίγανη και ψωμί για παπάρες. Μήπως έτρεξε ένα σαλάκι; 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Προφανώς δεν έχεις φάει μια σωστή σαλάτα π.χ. χωριάτικη με ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, φέτα, κρεμμύδι, κάππαρη, ελαιόλαδο, ρίγανη και ψωμί για παπάρες. Μήπως έτρεξε ένα σαλάκι; Λες να υπάρχει κάποιος Έλληνας (και όχι μόνο) που δεν έχει φάει μια τέτοια σαλάτα?
redhotstef Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 σωστο το μηνυμα σου ! δεν ειπε κανεις αυτους που τα τρωνε μπομπιρες ! ειπα οτι αυτα τα σνακ ειναι για μπομπιρες και αυτο δεν αλλαζει ! δεν εναι ωραιο στο ματι να βλεπεις ενα ματραχαλο 30χρ να τρωει γαριδακια πως να το πω ειναι για παιδακια ! επισης ειναι οτι πιο ανθυγιεινο μπορουμε να βαλουμε στον αργασνισμο μας ! αυτο δε σημαινει ομως πως ο καθενας δε μπορει να κανει οτι γουσταρει κ να φαει οτι του αρεσει .. Mau-Maus πολλες απαντησεις σου μου αρεσουν και συμφωνω. Ειμαι και εγω του υγιεινου τροπου διατροφης. Αλλα ο λογος που ξεκινησα το θεμα ειναι επειδη αυτα τα "σκατουλακια" φτιαχνονται απο δημητριακα κυριως, στην προκειμενη περιπτωση των δρακουλινιων, απο καλαμποκι. Οπως συμβαινει και στα ντοριτος, οπως και στα ποπ κορν. Αυτη ειναι η απορια μου, το εαν τα ιχνοστοιχεια και οι βιταμινες του καλαμποκιου πχ, μετα την επεξεργασια στο να φτιαξουν το δρακουλινι, μενουν ακομα, και μπορουν να αφομιωθουν απο τον οργανισμο μας. Οπως επισης και το γεγονος οτι περιεχουν σκονες γαλακτος κτλ, αν εστω καποιες πρωτεινες, μπορουν να παρθουν απο τον οργανισμο μας. Θερμιδες σιγουρα εχουν, πολλες. Αλλα δεν ειναι αυτο το "θεμα". Οσον αφορα το υπογραμισμενο κειμενο της παραθεσης, πιστευω οτι, αν εβλεπες εναν 30αρη, να καταναλωνει συμπληρωματα διατροφης (υδατανθρακες) και κρεατινες, δεν θα ειχες την ιδια αποψη, ισως γιατι με τον εν λογο 30αρη εχετε κατι κοινο. Την γυμναστικη. 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 οσο αναφορα το πρωτο σκελος του μηνυματος σου θα σου απαντησω πως ολες μα ολες οι θερμιδες που παιρνουμε απο τα δρακουλια κτλ ειναι νεκρες αχρηστες θερμιδες με 0 διατροφικη αξια που δε μας προσφερουν απολυτος τιποτα ! ειναι τοσα τα συντηρητικα - οι προσθηκες , τα χρωμματα , η επεξεργασια που δε χρειαζεται καν να σκεφτεσαι αν παιρνεις εστω και κατι υγιεινοκαι θετικο απο αυτα ! στο δευτερο σκελος ηλικιακα ελπιζω να μη χρειαζεσαι και συ καμμια ερευνα που να αποδεικνύει οτι ειναι για παιδια ! τα παιδια που τα τρωνε τρεχουν , παιζουν ολη μερα , και εχουν τρομερο μεταβολισμο ωστε να καψουν ατες τις αηδιες ! για τους μεγαλους ειδικα αυτους που κανουν καθιστικη ζωη ειναι σαφως πιο δυσκολα τα πραγματα ! τωρα το αλλο που λες για τις κρεατινες κτλ δε το πολυκαταλαβα , ισχυει ομως ο,τι και στα γαριδακια ! ο καθενας παιρνει οτι του αρεσει δε μπορουμε να επιβαλουμε σε κανεναν τιποτα ειτε συμφωνουμε με αυτο που κανει ειτε οχι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις