Asmodeus21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 χαχαχααχα ρε δεν υπαρχετε λεμε ! το λεμε απλα το λεμε ευγενικα το λεμε ομορφα εχουμε γραψει 100 φορες οτι ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΩΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ κατσε να το τονισω και να το μαυρισω μια τελευταια φορα μπας και το εμπεδωσετε ο ντακον γουσταρει να τρωει κ να μετραει κ θερμιδες και μαγκια του - εγω δε γουσταρω πχ και ερχεται τωρα ο αλλος να μιλησει για αντρακλες κ να του πουμε λεει πια ερευνα λεει οτι τα γαριδακια ειναι για παιδια !!! χαχαχαχαχα ε ρε φαση που εχετε μερικοι .. τωρα φιλε παω να ψαξω να βρω την ερευνα και ερχομαι να στην πω χαααχαχαχαχαχ Eσυ να δεις φαση που εχεις. Γελαει καθε πικραμενος.
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 έχω να μοιραστώ κάτι μαζι σας μικρός ζήταγα απ τη μάνα μου κάθε μέρα να μου πάρει γαριδάκι για να πάρω την τάπα pokemon είχα βρει ενα ταχυδακτυλουργικό τρόπο και έκλεβα τις τάπες των άλλων παιδιών αλλα τα ήθελα όλα μια μέρα το ειπα στη μάνα μου και μου λέει δε θα το κάνεις αυτό και εγώ θα σου πάρω μια κούτα. Μου πήρε λοιπον μια κούτα πακοτίνια και υποτίθεται οτι θα έτρωγα ενα σακούλι τη μέρα ημουν αδύνατος αλλα ήθελα να βρω όλες τις τάπες και δεν ηθελα να πάνε χαμένα κ έκατσα να τα φάω όλα και στο τέλος έκανα εμετό μετά όταν προσπάθησα την άλλη μέρα να φάω ενα πακοτίνι έκανα πάλι εμετό και απο τότε δεν μπορούσα να φάω πακοτίνια. ίσως ειναι ενας απο τους λόγους που δεν τρώω γαριδάκια , εκτός όλων των άλλων δεν μου αρέσουν και σαν σκουπιδόφαγο Α) στο δημοτικο ειχαν φερει τις μικρες συσκευασιες γαριδακια πανω στα φορτε των ταπων ποκεμον οποτε ειτε αγοραζα και χαριζα τα γαριδακια κρατωντας την ταπα ειτε τα πετουσα. Και επειδη δεν ημουν ο μονος , θυμαμαι σαν εικονα ολη την αυλη και τους διαδρομους να ειναι πορτοκαλι απο τα πατημενα γαριδακια που επαιρναν ολα τα αγορα Πόσα cheetos και κουκουρούκου είχα φάει έτσι από παιδιά που τα έπαιρναν 5-5, κρατούσαν τις τάπες/χαρτάκια και μοίραζαν το junk food Ωραίες εποχές 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 τζερονιμο οι τροποι μου προσαρμοζονται με τους τροπους σου ! το '' διαβαζε μικυ μαους ρε μεγαλε '' ηταν απαντηση στο ''ελα ρε σε λιγο θα μου πεις οτι και τα κομικς ειναι για παιδια μονο!'' και εννω μολις πριν σου ειχα πει πολυ ευγενικα οτι ειχες στειλει μια χαρα μηνυμα , εσυ θελησες να το συνεχισεις ετσι .. το σταματαω εδω καλη συνεχεια να χεις ! asmo αστο ρε δε το χεις ..
Asmodeus21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 asmo αστο ρε δε το χεις .. Οκ οτι πεις...Να 'σαι καλα παντως για το γελιο που μου χαρισες .
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 τιποτα φιλος παρακαλω ! ειδες πλακα που εχω ? ειδες αστεια που λεω οτι τα γαριδακια ειναι για παιδια ε ?? αντε τα λεμε ..
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εκτός από τους ξηρού καρπούς που αναφέρθηκαν, εναλλακτική για πιο "υγιεινό" σνακ είναι το ποπ-κορν
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Eσυ να δεις φαση που εχεις. Γελαει καθε πικραμενος. αποτι φαίνεται στο insomnia υπάρχουν πολλοί πικραμένοι η μηπως τρωνε σαλατες μονο κι μετρανε θερμιδες σαν καποιες καποιες; 1
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 τζερονιμο οι τροποι μου προσαρμοζονται με τους τροπους σου ! το '' διαβαζε μικυ μαους ρε μεγαλε '' ηταν απαντηση στο ''ελα ρε σε λιγο θα μου πεις οτι και τα κομικς ειναι για παιδια μονο!'' και εννω μολις πριν σου ειχα πει πολυ ευγενικα οτι ειχες στειλει μια χαρα μηνυμα , εσυ θελησες να το συνεχισεις ετσι .. το σταματαω εδω καλη συνεχεια να χεις ! asmo αστο ρε δε το χεις .. για πλακα το ειπα επειδη μου φανηκε λιγο υπερβολικο αυτο που ειπες,παρεξηγηθηκαμε μεσω μηνυματων νομιζω επειδη δεν μπορουμε να δουμε ο ενας το υφος του αλλου.. 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εκτός από τους ξηρού καρπούς που αναφέρθηκαν, εναλλακτική για πιο "υγιεινό" σνακ είναι το ποπ-κορν εξαρτατε αν τα φτιαξεις χωρις πολυ αλατι βουτηρα κτλ ! απο γαριδοπατατοκαταστασεις τα πιο ''υγιεινα'' ειναι τα ντοριντος που γινοντε απο καλαμποκι και απο μπισκοτα αυτα τετοια φαε οσα θελεις .. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 τετοια φαε οσα θελεις .. famous last words, 100 πακέτα μετά 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αν θυμάμαι καλά από "έρευνα" του Dakon, τα Lays στο φούρνο είναι τα λιγότερο junk...
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τα pringles τα τσακίζουμε άφοβα; οχι , γιατι μετα το ποπ δεν εχει στοπ ThReSh ισχυει η ερευνα το ντακον ναι ..
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εξαρτατε αν τα φτιαξεις χωρις πολυ αλατι βουτηρα κτλ ! απο γαριδοπατατοκαταστασεις τα πιο ''υγιεινα'' ειναι τα ντοριντος που γινοντε απο καλαμποκι και απο μπισκοτα αυτα τετοια φαε οσα θελεις .. Ρε ένα διάστημα είχα εθιστεί σε αυτά, έτρωγα 1 μεγάλο πακέτο τη μέρα κάθε μέρα μέχρι που τα σιχάθηκα Καλύτερα βέβαια, 1,5€ το ένα είχαν 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια? τα τυρογαριδακια γενικα γιατι ειναι τοσο ευφλεκτα? αν αναψετε ενα γαριδακι με τον αναπτηρα θα παρει αμεσως και μυριζει σαν καμμενο λαστιχο, απο τι τα φτιαχνουν αραγε? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις