Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 http://www.in2life.gr/wellbeing/nutrition/article/243696/garidakia-poso-anthygieina-einai.html 1
duende Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ρε παιδες ολοκληρη επιστημη το κανατε, ναι ειναι junk food, δε θα πεθανει κανεις αν φαει ενα σακουλακι μια στο τοσο. οτι ισχυει και για τα υπολοιπα junk food ισχυει και δω. 4 σελιδες απλα για να δηλωσουν ολοι οι ψωνισμενοι οτι εχουν να φανε γαριδακια χρονια. χεστηκαμε. 11
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εχει κλεισει το θεμα εδω και 4 μερες και ερχεται ο αλλος να μας πει οτι χεστηκε ! ε χεστηκαμε ρε μεγαλε αν χεστηκες .. θα μας πεις και ψωνισμενους επειδη σιχαινομαστε αυτες τις αηδιες και επειδη δεν τις τρωμε σαν μπομπιρες ουτε μια στο τοσο ! εσυ φαε οσο γουσταρεις μην χαρακτηριζεις ομως τους αλλους ! 3
silverado Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αν εχει προβλημα δυσκοιλιοτητας,ειναι πραγματι κουβεντα με νοημα. 2
Razor_7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 από τα γαριδοπατατακιοειδή τρώω μια στο τόσο μόνο κάνα Pringles.Μια φορά το δίμηνο φάση. 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 έχω να μοιραστώ κάτι μαζι σαςμικρός ζήταγα απ τη μάνα μου κάθε μέρα να μου πάρει γαριδάκι για να πάρω την τάπα pokemonείχα βρει ενα ταχυδακτυλουργικό τρόπο και έκλεβα τις τάπες των άλλων παιδιών αλλα τα ήθελα όλαμια μέρα το ειπα στη μάνα μου και μου λέει δε θα το κάνεις αυτό και εγώ θα σου πάρω μια κούτα.Μου πήρε λοιπον μια κούτα πακοτίνια και υποτίθεται οτι θα έτρωγα ενα σακούλι τη μέρα ημουν αδύνατος αλλα ήθελα να βρω όλες τις τάπες και δεν ηθελα να πάνε χαμένα κ έκατσα να τα φάω όλα και στο τέλος έκανα εμετόμετά όταν προσπάθησα την άλλη μέρα να φάω ενα πακοτίνι έκανα πάλι εμετό και απο τότε δεν μπορούσα να φάω πακοτίνια.ίσως ειναι ενας απο τους λόγους που δεν τρώω γαριδάκια , εκτός όλων των άλλων δεν μου αρέσουν και σαν σκουπιδόφαγο 2
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εγω θυμαμαι 2 πραγματα με γαριδακια Α) στο δημοτικο ειχαν φερει τις μικρες συσκευασιες γαριδακια πανω στα φορτε των ταπων ποκεμον οποτε ειτε αγοραζα και χαριζα τα γαριδακια κρατωντας την ταπα ειτε τα πετουσα. Και επειδη δεν ημουν ο μονος , θυμαμαι σαν εικονα ολη την αυλη και τους διαδρομους να ειναι πορτοκαλι απο τα πατημενα γαριδακια που επαιρναν ολα τα αγορα Και Β) Μεχρι και την 3η Γυμνασιου καποιοι τρολιαρηδες αγοραζαν γαριδακια,τα μασουσαν καλα χωρις να καταπιουν και επειτα για πλακα αλοιφαν την παστα με γαριδακια κ σαλια στα δοντια τους και γελουσαν δειχνοντας τα . Ειχαν πορτοκαλι στομα δηλαδη.Καποιοι φορουσαν και σιδερακια με λαστιχο και η παστα ρκανε ινες απο το πανω ως το κατω σιδερακι , σαν καγκελο φυλακης. Ε,και προφανως με εχει μεινει παιδικο τραυμα η εικονα και εκτοτε μουρχεται αναγουλα στηνωθεαση γαριδακιων. 4
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Σκατα θρεπτικη αξια εχουν αλλα τα σκιζω οταν τα λιγουρευτω αλλα εγω παω και γυμναστηριο 3 φορες την βδομαδα εδω και 9 χρονια, αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν κανεις την γυμναστικουλα σου και εισαι σε νορμαλ επιπεδα βαρους, το να φας γαριδακια μια φορα το μηνα δεν θα σου κανει απολυτως τιποτα,ετσι πιστευω. Δεν θα τα προτεινα σε εναν υπερβαρο παντως Ειναι ασχημο να λετε οσους τρωνε μπομπιρες η ξερω γω τι αλλο και οσους δεν τρωνε ψωνισμενους...
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 σωστο το μηνυμα σου ! δεν ειπε κανεις αυτους που τα τρωνε μπομπιρες ! ειπα οτι αυτα τα σνακ ειναι για μπομπιρες και αυτο δεν αλλαζει ! δεν εναι ωραιο στο ματι να βλεπεις ενα ματραχαλο 30χρ να τρωει γαριδακια πως να το πω ειναι για παιδακια ! επισης ειναι οτι πιο ανθυγιεινο μπορουμε να βαλουμε στον αργασνισμο μας ! αυτο δε σημαινει ομως πως ο καθενας δε μπορει να κανει οτι γουσταρει κ να φαει οτι του αρεσει ..
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ελα ρε σε λιγο θα μου πεις οτι και τα κομικς ειναι για παιδια μονο!
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 διαβαζε μικυ μαους ρε μεγαλε εσυ τι να σου πω , εγω τα χω κοψει εδω και καμμια 30ρια χρονια και δε σκεφτομαι να τα ξαναρχισω ..
Asmodeus21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ειπα οτι αυτα τα σνακ ειναι για μπομπιρες και αυτο δεν αλλαζει ! Βρες μου μια επιστημονικη ερευνα γι αυτο. Ο καθενας λεει το οτι θελει.... Ομαδοποιεις το φαγητο ηλικιακα... ΟΚ οι ανδρακλες τι τρωνε; => Τα σνακ για μπομπιρες οπως κι τα παγωτα , οι σουπες για γερους θα πει καποιος αλλος , οι Ανδρακλες τρωνε συγκεκριμενα πραγματα μονο για την καστα τους; Να καταλαβω. Η μηπως τρωνε σαλατες μονο κι μετρανε θερμιδες σαν καποιες καποιες;
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εγώ τρώω και γαριδάκια, μετράω ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ. Dont hate bros. IIFYM 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 χαχαχααχα ρε δεν υπαρχετε λεμε ! το λεμε απλα το λεμε ευγενικα το λεμε ομορφα εχουμε γραψει 100 φορες οτι ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΩΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ κατσε να το τονισω και να το μαυρισω μια τελευταια φορα μπας και το εμπεδωσετε ο ντακον γουσταρει να τρωει κ να μετραει κ θερμιδες και μαγκια του - εγω δε γουσταρω πχ και ερχεται τωρα ο αλλος να μιλησει για αντρακλες κ να του πουμε λεει πια ερευνα λεει οτι τα γαριδακια ειναι για παιδια !!! χαχαχαχαχα ε ρε φαση που εχετε μερικοι .. τωρα φιλε παω να ψαξω να βρω την ερευνα και ερχομαι να στην πω χαααχαχαχαχαχ
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ο τροπος που το λες ειναι υπεροπτικος θα ελεγα και δεν αρεσει ακομα και το "διαβαζε μικυ μαους ρε μεγαλε" ειναι ασχημο,ολα τα κομικς δεν εχουν ιστοριες με τον μικυ μαους οπως λενε οι παππουδες που δεν καταλαβαινουν και το λενε για να σε μειωσουν. νομιζεις οτι το λες ευγενικα αλλα δεν το λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις