Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@topic starter
όχι , δεν ειναι υγιεινά , ειναι περισότερο σκουπίδια κ απ τις σερβιέτες (τις χρησιμοποιημένες)

Ως προν τον αρχικό πόστερ τα δρακουλίνια και όλα αυτά δεν είναι υγιεινά. Αλλά ποιός λέει οτι όταν πεινάμε θα πρέπει να τρώμε μόνο υγιεινά; Ούτε μοντέλα για πασαρέλα είμαστε, ούτε τπτ κομπλεξικογκόμενες. Σου αρέσουν; Φάε άφοβα. Με μέτρο πάντα. Αν αγχώνεστε για τέτοια πράγματα θα γεράσετε πρόωρα, θα αποκτήσετε χοληστερίνη και θα αναρωτιέστε πως. Από το άγχος σας μην τυχόν φάτε κάτι που δεν πρέπει. Χαλαρώστε! Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις.

θα συμφωνήσω σε αυτα ειναι δικαίωμα του καθενός να ειναι χοντρούλης/παχύσαρκος τρώγοντας άφοβα ότι υπάρχει κυκλοφoρεί απο σκουπίδια και συχνά, ίσως σε καθημερινή βάση γιατι η πλειοψηφία των ατόμων που τα τρώνε είναι έτσι εκτός απο μερικές εξαιρέσεις που δεν παχαίνουν κ καλά κ ειναι σα μπακαλιάροι.

τρώγοντας σκουπίδια για χρόνια το σώμα τους έχει μάθει στα ενισχυτικά γεύσης και αντιλαμβάνεται λανθασμένα την κάθε γευση. Δηλαδή και μια κουράδα να πάρεις να την πασπαλίσεις ενισχυτικό θα τους φανεί μιαμμμ

αυτό τώρα δε πάει για εσένα grey οπότε μη προσβαλθείς και με στεναχωρήσεις

Αλλος γουστάρει να ειναι όμορφος, δυνατός κ υγειής , να τον βλέπουν και η πρώτη εντύπωση που δίνει να εμπνευει σεβασμό με μια εικόνα που δείχνει πως σεβεται τον εαυτό του και άλλος γουστάρει να μασαμπουκώνει άφωβα απ όλα τα παιδικά σνακ και να σπάνε πλάκα μαζι του τα γυφτάκια στα φανάρια και πιστεψε με το γουστάρει, γιατι δεν ειναι κομπλεξικογκόμενασκουλικομυρμιγκοτριπα

όποιος θέλει να μου την πει τώρα το δέχομαι αρκεί να βάλει μια φωτογραφία του να δω ποιος τα λέει
αλλιώς θα υποθέσω οτι ειναι κάπως έτσι(βλέπε spoiler) και δε θα απαντήσω , θα γελάσω κ θα του βάλω like γιατι καταβάθος λυπάμαι να βλέπω κόσμο να ειναι όπως ειναι σωματικά, υπό το μηδέν και να θεωρεί τους φυσιολογικούς περίεργους κ κομπλεξικούς

fat-kid-eating.gif

• Like 5
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξηροί καρποί, άντε και σπιτικά ποπ κορν με αγνό λαδάκι και λίγο αλάτι.

Όλα τα άλλα είναι ανθυγιεινά αλλά αν πεινάω και είμαι στον δρόμο, ένα κλασικό μικρό πατατάκι και μια αμυγδάλου.

off topic

Link.png Site: Green Cola έχει δοκιμάσει κανείς;

Εγώ μόνο αυτή πίνω πλέον ή την cola της εψα με στέβια. Και οι 2 είναι πολύ καλές!

• Like 1
Δημοσ.

ωραια η green cola αν τη δεις αυτη καθ'εαυτη και οχι σε γευστικη συγκριση με το γνωστο αναψυκτικο οπου απεχει πολυ ειναι κατι διαφορετικο οπως απεχει το μπυραλ, ή η κοκα λαιτ με την κανονικη.

Μια παρατηρηση που εχω ειναι οτι ποιοτικα 1-2 φορες την εχω πετυχει να εχει ξεθυμανει ή απο το εργοστασιο της ειχαν προσθεσει λιγοτερο ανθρακικο.

Δημοσ.

ωραια η green cola αν τη δεις αυτη καθ'εαυτη και οχι σε γευστικη συγκριση με το γνωστο αναψυκτικο οπου απεχει πολυ ειναι κατι διαφορετικο οπως απεχει το μπυραλ, ή η κοκα λαιτ με την κανονικη.

Μια παρατηρηση που εχω ειναι οτι ποιοτικα 1-2 φορες την εχω πετυχει να εχει ξεθυμανει ή απο το εργοστασιο της ειχαν προσθεσει λιγοτερο ανθρακικο.

Σαν την original cocacola δεν είναι καμμία. Αν βάλεις στο ζύγι όμως τα πλεονεκτήματά της (συστατικά) και ότι είναι Ελληνική, νομίζω αξίζει να την προτιμήσει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

όποιος θέλει να μου την πει τώρα το δέχομαι αρκεί να βάλει μια φωτογραφία του να δω ποιος τα λέει

αλλιώς θα υποθέσω οτι ειναι κάπως έτσι(βλέπε spoiler) και δε θα απαντήσω , θα γελάσω κ θα του βάλω like γιατι καταβάθος λυπάμαι να βλέπω κόσμο να ειναι όπως ειναι σωματικά, υπό το μηδέν και να θεωρεί τους φυσιολογικούς περίεργους κ κομπλεξικούς

fat-kid-eating.gif

βαλε μας και εσυ μια φωτο γιατι το κοβω να εισαι κανας σφιχτης με αναβολικα και ξυρισμενος παντου με μουσια σαν κομμουνιστης ανταρτης αγωνιστης 

• Like 1
Δημοσ.

εχουν μεταλλαγμενο καλαμποκι συμφωνα με την greenpeace.Αλλα και να μην ειχαν ειναι δυνατον να ειναι υγιεινα?

και η green cola ειναι η καλυτερη γιατι δεν εχει ασπαρταμη ουτε ζαχαρη.Η μονη στο εμποριο

Δημοσ.

Οκ, ολοι ξερουμε απο μικροι οτι ολα αυτα του τυπου γαριδακια, δρακουλινια, πακοτινια, πατατακια ειναι ψιλοανθυγιεινα καθως περιεχουν διαφορες ουσιες και συστατικα που κυριως,, παχαινουν, οποιον τα τρωει συχνα.

Προχτες νοσταλγησα να φαω δρακουλινια, καθως ειχα χρονια να φαω. Γενικα δεν τρωω τετοια σκευασματα παρα μονο σοκολατες.  Και εκει που ετρωγα κοιτουσα και την συσκευασια.. Καλαμποκι, σκονη τυριου, ντοματα, παπρικα, κτλ.. 

Και πιαστηκα μετα να αναρωτιεμαι, αν οντως, τουλαχιστον σε ποσοστο 20-50% ειναι υγιεινα τελικα, και αξιζει να τα τρωμε οταν πειναμε, και δεν υπαρχει αλλη διαθεσιμη (πιο υγιεινη) επιλογη τριγυρω μας.

Με βαση τα συστατικα, εστω καποιες βιταμινες, υδατανθρακες, ακομα και πρωτεινες (οταν σου λεει οτι εχει μεσα σκονη γαλακτος) δεν υπαρχουν;?..

Αν πιστευετε πως οχι, πως δεν μπορουν να αφομοιωθούν απο τον ανθρωπινο οργανισμο θρεπτικες ουσιες, μεσω αυτων των σκευασματων, τι γνωμη εχετε για το γεγονος οτι πουλουνται παντου στα περιπτερα, και ειναι συχνο φαινομενο οι γονεις να αγοραζουν τετοια "φαγωσιμα" για τα μικρα παιδακια τους;?..

Πάρε να φας, τίποτα δεν είναι. Εμένα μου αρέσουν και τα πιτσίνια-φουντούνια. Οχι για συνέχεια εννοείται μια στο τόσο.

Πιστεύω δεν αξίζει να το ψάχνεις τόσο. Γενικά αυτές οι γεύσεις είναι για παιδιά κυρίως.

• Like 4
Δημοσ.

/clap clap

Ως προν τον αρχικό πόστερ τα δρακουλίνια και όλα αυτά δεν είναι υγιεινά. Αλλά ποιός λέει οτι όταν πεινάμε θα πρέπει να τρώμε μόνο υγιεινά; Ούτε μοντέλα για πασαρέλα είμαστε, ούτε τπτ κομπλεξικογκόμενες. Σου αρέσουν; Φάε άφοβα. Με μέτρο πάντα. Αν αγχώνεστε για τέτοια πράγματα θα γεράσετε πρόωρα, θα αποκτήσετε χοληστερίνη και θα αναρωτιέστε πως. Από το άγχος σας μην τυχόν φάτε κάτι που δεν πρέπει. Χαλαρώστε! Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις.

μαλιστα ! αν τρωμε μονο υγιεινα ειμαστε η μοντελες η κομπλεξικοι !

αν τρωμε αφοβα αλλα με μετρο οτι χαβουζοσαβουρα βρεθει μπροστα μας ειμαστε in   και η ζωη μας θα εχει το χρωμμα που θα της δωσουμε ...  επισης χολιστερινη θα αποκτησουμε απο το ανχος μας οχι απο τις χαβουζες που θα φαμε ..

ε ,ρε τι μαθαινουμε εδω μεσα - τι προχω ιδεες ειναι αυτες  .. ευγε  ...

Το σουβλάκι ήταν προϊόν διαίτης πάντως όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται.

Αλάδωτη πίτα, καλαμάκι χοιρινό, τζατζίκι, πατάτες, κρεμμύδι

Πλήρης τροφή ουσιαστικά, περιέχοντας εκτός των άλλων γιαούρτι,σκόρδο,κρεμμύδι,αγγούρι,ντομάτα

Τώρα αν εσύ το θες με λαδωμένη πίτα, γύρους, πατάτες τηγανιτές, σως, κέτσαπ και άλλα δε σου φταίει κανείς...

[το "εσύ" δεν είναι προσωπικό είναι γενικό]

βγαλε αυτα και βαλε κοτοπουλακι καλαμακι κ σε ολα οσα λες εισαι μεσα ///

οι πατατες απαγορευονται ειναι τηγανιτες με λαδι χιλιοκαμμενο , το ιδιο και οι λαδωμενες πιτες ..

• Like 5
Δημοσ.

Tsakiris chips και τα μυαλά στα κάγκελα.

ΥΓ: Είμαι άνθρωπος των σουβλακιών. Πατατάκια κτλ σπάνια τρώω, εννοείται όπως όλοι οτι στο δημοτικό έτρωγα συχνότερα τέτοια. Ένα πράγμα μου την εσπαγε βέβαια, το αναπόφευκτο λίγδωμα των δακτύλων, που μερικές φορές όυτε με σαπούνισμα έφευγε η μυρωδιά....

Δημοσ.

Tsakiris chips και τα μυαλά στα κάγκελα.

βρε τσακιρη θελεις ?? τσακιρης !! μαζι σου ...

οχι ομως κομπλεξικοι οσοι γουσταρουν να εχουν μια ισοροπημενη διατροφη στην ζωη τους και οσοι σιχαινοντε αυτες τις αηδιες !!!  θα το πω αλλη μια και εδω ..

ο,τι τρωμε , ειμαστε !  

το ειπε πρωτος ο ιπποκρατης αιωνες πισω και ισχυει 100 %

το σπιτι που κατοικουμε (το σωμα μας δηλαδη) μπορουμε να το χτυσουμε με οτι υλικα εμεις θελουμε !

μπορουμε να  το φτιαξουμε  απο πρωτεινες - πολλα λαχανικα - φρουτα - ψαρια - οσπρια κτλ , μπορουμε ομως να το φτιαξουμε και με λαδωμενες πιτες . κρεμες γαλακτος , πολλα κιλα ζαχαρης ,  κοκορετσια ραβανι και δρακουλινια!

στην πρωτη περιπτωση θα εχουμε παρει ολες τις βιταμινες , τα ιχνοστοιχεια και ολα οσα χρειαζομαστε για να ζησουμε μια δυνατη , ποιοτικη και υγιης ζωη , στην δευτερη περιπτωση θα εχουμε παρει οσο λιπος χρειαζομαστε και ακομη περισσοτερο για να την βγαλουμε σε περιπτωση παγετωνα :-)

η επιλογη παντα ειναι δικη μας ...

σεβαστες οι επιλογες ολων , κανεις δεν ειναι κομπλεξικος , ο καθενας ακολουθε στην ζωη του τον δρομο που επιθυμει ..

• Like 3
Δημοσ.

βρε τσακιρη θελεις ?? τσακιρης !! μαζι σου ...

οχι ομως κομπλεξικοι οσοι γουσταρουν να εχουν μια ισοροπημενη διατροφη στην ζωη τους και οσοι σιχαινοντε αυτες τις αηδιες !!!  θα το πω αλλη μια και εδω ..

Προς θεού, δεν είπα οτι όσοι τα σιχαίνονται είναι κομπλεξικοί. Τα τελευταία 3 χρόνια προσπαθώ και εγώ να ξεκόψω από το φαγητό απέξω και έχω χάσει αρκετά κιλά, θέλω να χάσω αλλά 7-8 και πιστεύω θα είμαι οκ. Για μένα η καλύτερη διατροφή είναι τα φαγητά που μαγειρεύονται στον ατμό καθώς και τα φρούτα-λαχανικά σε καθημερινή βάση.

Δημοσ.

Το πατε αλλου το θεμα. Δεν εχει καμια σημασια η εμφανιση του καθενος και οι επιλογες του. Ρωταω απλως, συμφωνα με την συσκευασια και τα συστατικα με τα οποια φτιαχνονται τα γαριδακια κτλ, ΑΝ, εχουν κατι το.. εστω και σε μικρο ποσοστο, υγιεινο σε θρεπιτικη αξια για τον οργανισμο..

Δεν ειναι δυνατον δηλαδη να υπαρχουν σε κυκλοφορια και να επιτρεπεται η καταναλωση τους σε μικρα παιδια, αν δεν ειχαν κατι το καλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...