Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλακα πλακα τα σαντουιτς δεν παχαινουν τοσο,το ολο βαρος το δινουν οι σαλατες και οι πατατες.

Η αλαδωτη πιτα με χοιρινο σουβλακι και χωρις πατατες ειναι κομπλε.Για τον γυρο δεν το συζηταω καν με τα λαδια να τρεχουν.

• Like 1
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν παίρνετε μπύρα έξω και σας φέρνουν πατατάκια, δεν τα τρώτε?

Ένας γνωστός μου δεν τα τρώεει γιατί λέει ότι μπορεί να είναι από τα προηγούμενα τραπέζια .

Δεν ανοίγουν νέο σακουλάκι δηλαδή αλλά σου δίνουν αυτά που περίσσεψαν από τα άτομα που ήρθαν πριν από

σένα. Το ίδιο πιστεύει και για τους ξηρούς καρπούς.

• Like 2
Δημοσ.

Πλακα πλακα τα σαντουιτς δεν παχαινουν τοσο,το ολο βαρος το δινουν οι σαλατες και οι πατατες.

Η αλαδωτη πιτα με χοιρινο σουβλακι και χωρις πατατες ειναι κομπλε.Για τον γυρο δεν το συζηταω καν με τα λαδια να τρεχουν.

Διευκρίνισε τι εννοείς σάντουιτς! :P

• Like 1
Δημοσ.

Έπος.

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου δεν τα τρώεει γιατί λέει ότι μπορεί να είναι από τα προηγούμενα τραπέζια .

Δεν ανοίγουν νέο σακουλάκι δηλαδή αλλά σου δίνουν αυτά που περίσσεψαν από τα άτομα που ήρθαν πριν από

δυστυχως δεν ειναι ουρμπανια για τους ξηρους καρπους (οπως πχ οτι τα goodys ξαναχρησιμοποιουν τις οδοντογλυφιδες του club sandwich...)

για τα πατατακια ξεχασε τον δεν γινεται. απλα ουρμπανια αν το ακουσες απο καπου

Τα ξηροκαρπια ομως ειναι πανακριβα, και σε πολλα μαγαζια πρωτη δουλεια του μπουφετζη ή του βοηθου που αδειαζει τραπεζια, ειναι πισω απο τον παγκο φυσικα να κανει μια ''μικρουλα'' ανακυκλωση στα φυστικοειδη. Ειμαστε offtopic οποτε μην αρχισετε να τρολλαρετε με το θεμα. Ειναι γεγονος και γινεται οσο και αν ειναι σιχαμερο. Αν θελετε ανοιξτε ενα νεο θεμα για ενα οντως σημαντικο θεμα

Δημοσ.

Η σως/dressing είναι αυτή που σε παχαίνει

Το ίδιο πράγμα λέτε αλλά η συνεννόηση μεταξύ Σαλονικιού και Αθηναίου για σουβλάκια και γύρους είναι λίγο δύσκολη.

• Like 6
Δημοσ.

Ευαγγελάτος fan spotted!

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοιες πρακτικές πιστεύω είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας και εξαρτάται και από τα μαγαζιά που κινείσαι

Αν όμως έτρωγαν όλοι τα πατατάκια/ξηροκάπια τους, δε θα είχαμε αυτό το πρόβλημα :P

• Like 1
Δημοσ.

Τα πατατάκια φούρνου είναι τα καλύτερα από τα σνακς. Αλλά τα πιο bang for buck είναι τα extra tyrogaridakia. Γεμάτη σακούλα κάθε φορά στη χαμηλότερη τιμή. 

Δημοσ.

Ξηροί καρποί, άντε και σπιτικά ποπ κορν με αγνό λαδάκι και λίγο αλάτι.

Όλα τα άλλα είναι ανθυγιεινά αλλά αν πεινάω και είμαι στον δρόμο, ένα κλασικό μικρό πατατάκι και μια αμυγδάλου.

off topic

Link.png Site: Green Cola έχει δοκιμάσει κανείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...