Adon1s Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πλακα πλακα τα σαντουιτς δεν παχαινουν τοσο,το ολο βαρος το δινουν οι σαλατες και οι πατατες. Η αλαδωτη πιτα με χοιρινο σουβλακι και χωρις πατατες ειναι κομπλε.Για τον γυρο δεν το συζηταω καν με τα λαδια να τρεχουν. 1
zynif Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Όταν παίρνετε μπύρα έξω και σας φέρνουν πατατάκια, δεν τα τρώτε? Ένας γνωστός μου δεν τα τρώεει γιατί λέει ότι μπορεί να είναι από τα προηγούμενα τραπέζια . Δεν ανοίγουν νέο σακουλάκι δηλαδή αλλά σου δίνουν αυτά που περίσσεψαν από τα άτομα που ήρθαν πριν από σένα. Το ίδιο πιστεύει και για τους ξηρούς καρπούς. 2
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πλακα πλακα τα σαντουιτς δεν παχαινουν τοσο,το ολο βαρος το δινουν οι σαλατες και οι πατατες. Η αλαδωτη πιτα με χοιρινο σουβλακι και χωρις πατατες ειναι κομπλε.Για τον γυρο δεν το συζηταω καν με τα λαδια να τρεχουν. Διευκρίνισε τι εννοείς σάντουιτς! 1
gamanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πλακα πλακα τα σαντουιτς δεν παχαινουν τοσο,το ολο βαρος το δινουν οι σαλατες και οι πατατες. Η αλαδωτη πιτα με χοιρινο σουβλακι και χωρις πατατες ειναι κομπλε.Για τον γυρο δεν το συζηταω καν με τα λαδια να τρεχουν. Έπος.
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ένας γνωστός μου δεν τα τρώεει γιατί λέει ότι μπορεί να είναι από τα προηγούμενα τραπέζια . Δεν ανοίγουν νέο σακουλάκι δηλαδή αλλά σου δίνουν αυτά που περίσσεψαν από τα άτομα που ήρθαν πριν από σένα. Το ίδιο πιστεύει και για τους ξηρούς καρπούς. δυστυχως δεν ειναι ουρμπανια για τους ξηρους καρπους (οπως πχ οτι τα goodys ξαναχρησιμοποιουν τις οδοντογλυφιδες του club sandwich...) για τα πατατακια ξεχασε τον δεν γινεται. απλα ουρμπανια αν το ακουσες απο καπου Τα ξηροκαρπια ομως ειναι πανακριβα, και σε πολλα μαγαζια πρωτη δουλεια του μπουφετζη ή του βοηθου που αδειαζει τραπεζια, ειναι πισω απο τον παγκο φυσικα να κανει μια ''μικρουλα'' ανακυκλωση στα φυστικοειδη. Ειμαστε offtopic οποτε μην αρχισετε να τρολλαρετε με το θεμα. Ειναι γεγονος και γινεται οσο και αν ειναι σιχαμερο. Αν θελετε ανοιξτε ενα νεο θεμα για ενα οντως σημαντικο θεμα
zynif Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ολο βαρος το δινουν οι σαλατες Η σως/dressing είναι αυτή που σε παχαίνει
thomasG4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Η σως/dressing είναι αυτή που σε παχαίνει Το ίδιο πράγμα λέτε αλλά η συνεννόηση μεταξύ Σαλονικιού και Αθηναίου για σουβλάκια και γύρους είναι λίγο δύσκολη. 6
Adon1s Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Τις αλοιφες εννοουσα κυριως Ξερω,σε εστειλα τωρα :Ρ 2
mary Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ένας γνωστός μου δεν τα τρώεει γιατί λέει ότι μπορεί να είναι από τα προηγούμενα τραπέζια . Δεν ανοίγουν νέο σακουλάκι δηλαδή αλλά σου δίνουν αυτά που περίσσεψαν από τα άτομα που ήρθαν πριν από σένα. Το ίδιο πιστεύει και για τους ξηρούς καρπούς. Ευαγγελάτος fan spotted! 1
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ένας γνωστός μου δεν τα τρώεει γιατί λέει ότι μπορεί να είναι από τα προηγούμενα τραπέζια . Δεν ανοίγουν νέο σακουλάκι δηλαδή αλλά σου δίνουν αυτά που περίσσεψαν από τα άτομα που ήρθαν πριν από σένα. Το ίδιο πιστεύει και για τους ξηρούς καρπούς. Τέτοιες πρακτικές πιστεύω είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας και εξαρτάται και από τα μαγαζιά που κινείσαι Αν όμως έτρωγαν όλοι τα πατατάκια/ξηροκάπια τους, δε θα είχαμε αυτό το πρόβλημα 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Doritos tex mex > allκαι υγιεινα Eχω να φαω κανα χρονο, αλλα με ψησατε ατιμοι.
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Τα πατατάκια φούρνου είναι τα καλύτερα από τα σνακς. Αλλά τα πιο bang for buck είναι τα extra tyrogaridakia. Γεμάτη σακούλα κάθε φορά στη χαμηλότερη τιμή.
zynif Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ποιά είναι πιο υγιεινά τα bake rolls ή τα πατατάκια ;
Anorymous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πατατακια και τα συναφή εχω να φάω απο 1η Γυμνασίου Sent from my iPhone using Insomnia Σε ψυχολόγο έχεις πάει ? 2
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ξηροί καρποί, άντε και σπιτικά ποπ κορν με αγνό λαδάκι και λίγο αλάτι. Όλα τα άλλα είναι ανθυγιεινά αλλά αν πεινάω και είμαι στον δρόμο, ένα κλασικό μικρό πατατάκι και μια αμυγδάλου. off topic Site: Green Cola έχει δοκιμάσει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις